TEST: NIVEA Profesionálne sérum Cellular Hyaluron

TEST: NIVEA Profesionálne sérum Cellular Hyaluron

Hydratáciu potrebuje každá pleť bez rozdielu. A hoci by sa mohlo zdať, že mastná pleť rozhodne hydratovať nepotrebuje, tak opak je pravdou. Neraz za pleťou, ktorá vyzerá mastne, stojí práve dehydratácia. Dehydrovaná pleť môže byť citlivá, napätá, mdlá a na pohľad bez života.

O dôležitosti dôkladnej hydratácie pleti veľmi dobre vie aj značka Nivea. Nedávno priniesla dve novinky v podobe profesionálnych sér, ktoré okrem iného obsahujú i účinné hydratačné zložky. Ide o sérum Cellular Phyto Retinol Effect s prírodnou alternatívou retinolu a Cellular Hyaluron s kyselinou hyalurónovou. A práve na sérum s hydratačnou kyselinou hyalurónovou sa bližšie pozrieme i v novej recenzii!

Profesionálne sérum pre intenzívnu hydratáciu

Značka Nivea predstavila Profesionálne sérum Cellular Hyaluron pre intenzívnu hydratáciu a osvieženie pleti. Sérum obsahuje Caring Complex so spomínanou kyselinou hyalurónovou, ktorá je známa svojimi hydratačnými vlastnosťami. Účinné zložky séra prenikajú hlboko do pleti a napomáhajú ju nielen hydratovať, ale podporujú i redukciu jemných liniek a vrások spôsobných dehydratáciou a zároveň prispievajú k prevencii ich vzniku. 

Sérum Cellular Hyaluron navracia pleti pevnosť a je vhodné pre všetky typy pleti a vekové skupiny. Vďaka ľahkej konzistencii sa ľahko nanáša. Objem balenia je 30 ml. 

Testovali sme aj: Rad Nivea Sensitive Pro Ultra-Calming

Nivea sérum

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Ako sa sérum osvedčilo v praxi?

Milujem pleťové séra a rovnako milujem starú známu značku Nivea, ktorej výrobky nájdeme pravdepodobne vo väčšine domácností. Novinka tejto značky, teda sérum Cellular Hyaluron, ma prakticky okamžite zaujala. Séra na pravidelnej báze používam už pár rôčkov a neviem si to už bez nich ani predstaviť. Séra sú plné aktívnych látok a ich pravidelné používanie je na pleti ohromne vidieť. Sérum Nivea Cellular Hyaluron ma v prvom rade zaujalo tým, že má konzistenciu ako redšie telové mlieko. Tento typ sér, spolu s gélovitými, obľubujem hlavne na ranné používanie, večer preferujem skôr olejovité. Už po prvých použitiach nového séra od Nivey som si však produkt tak obľúbila, že som ho zaradila do rannej aj večernej rutiny v starostlivosti o pleť.

Sérum, ktorého vôňa je typická pre značku Nivea, má neskutočne ľahkú konzistenciu. Prípravok sa do pleti rýchlo vpíja a zanecháva na nej úžasný pocit, akoby som si na pleť naniesla už samotný krém. Počas testovania mi sérum dobre spolupracovalo aj s ľahším denným krémom, aj hutnejším nočným krémom. Ak mi produkty pri večernom ošetrení tváre trošku dlhšie stoja na pleti, tak mi to vôbec nevadí, pretože idem spať. No pri produktoch na ráno oceňujem, ak sa rýchlo vpíjajú aj pri aplikácií viacerých vrstiev, keďže za nimi obvykle aplikujem aj krycí krém. Nivea sérum nemalo problém so vstrebávaním ani následnou aplikáciou make-upu. 

Hoci je sérum zdanlivo veľmi ľahké, zároveň je úžasne výživné a hydratačné. To je vlastne i dôvod, prečo som ho zaradila aj do večernej rutiny v starostlivosti o pleť. Sérum si totiž tak dobre robilo svoju prácu, že som nemala potrebu siahať po niečom hutnejšom a olejovitom. Po vyše mesiaci používania séra Cellular Hyaluron pravdepodobne nemôžem byť spokojnejšia. Moja pleť je hladká, hydratovaná a mám pocit, že má oveľa jemnejšiu štruktúru a je akási viac vyhladená. 

Testovali sme aj: Prípravky NIVEA Hydra Skin Effect na hydratáciu pleti

hydratačné sérum

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Odporúčam sérum Cellular Hyaluron?

Áno, sérum Cellular Hyaluron značky Nivea odporúčam všetkými desiatimi prstami a vlastne aj ďalšími desiatimi na nohách. Pre mladšiu pleť s prvými vráskami, ktorá potrebuje hlavne poriadnu hydratáciu, je totiž perfektnou voľbou. Novinka od Nivey je cenovo dostupná a čo sa účinkov týka, plní to, čo sľubuje. Navyše, produkty značky Nivea sú v obchodoch bežne dostupné, čo je ďalšie veľké plus. Ja najviac na sére oceňujem jeho príjemnú vôňu, ľahkú konzistenciu a vysokú hydratačnú schopnosť. Ide pravdepodobne o jedno z najlepších sér, aké som v danej cenovej relácii odskúšala, dokonca by som povedala, že tromflo i drahšie séra, s ktorými som mala skúsenosť. 

Takže, ak hľadáte dobré hydratačné sérum, ktoré nestojí veľa, ale pre pleť veľa urobí, choďte do toho! Prípadne, ak hľadáte sérum, ktoré je už viac zamerané na boj s vráskami, pokojne skúste druhú novinku od Nivey, a to sérum Cellular Phyto Retinol Effect, ktoré stimuluje produkciu kolagénu v pleti, zmenšuje póry, redukuje vrásky a zjednocuje pleť. Obsahuje prírodnú alternatívu retinolu získanú z rastliny Bidens pilosa, ktorá má podobné účinky ako retinol, no zároveň nespôsobuje podráždenie pleti. Ktoré sérum pre svoju pleť zvolíte, je už len na vás. 

- Profesionálne sérum Cellular Hyaluron
1 z 6
TEST: NIVEA Profesionálne sérum Cellular Hyaluron - KAMzaKRASOU.sk
TEST: NIVEA Profesionálne sérum Cellular Hyaluron - KAMzaKRASOU.sk
TEST: NIVEA Profesionálne sérum Cellular Hyaluron - KAMzaKRASOU.sk
TEST: NIVEA Profesionálne sérum Cellular Hyaluron - KAMzaKRASOU.sk
TEST: NIVEA Profesionálne sérum Cellular Hyaluron - KAMzaKRASOU.sk
TEST: NIVEA Profesionálne sérum Cellular Hyaluron - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

12 komentárov

Ľubica Šťastná 02.02.22 06:29

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavé sérum, vďaka za test!

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 03.02.22 09:32

KK
karma
105.00

Nivea ma nikdy nesklamala, určite vyskúšam

  • 0
Odpovedať

Jana Čipková 10.02.22 22:06

karma
107.00

Sérum Cellular Hyaluron som nevyskúšala, ale nočný aj denný krém používam.

  • 0
Odpovedať

boo boo 14.02.22 07:31

BB
karma
-1.00

Vysledok testu ma prijemne prekvapil, cena je tiez priazniva. Ocenujem pumpicku, pipetky totiz nemam rada. Rada by som videla aj test na Cellular Phyto Retinol Effect, ktory by bol pre mna viac vhodny.

  • 0
Odpovedať

Marta Kendrová 15.02.22 07:24

MK
karma
100.00

Nivea je super, stále aktuálna

  • 0
Odpovedať

Veronika Kupcová 18.02.22 11:12

VK
karma
105.00

Na toto sérum som počula iba samé chvály od kamarátiek

  • 0
Odpovedať

Marta Kendrová 11.05.22 07:58

MK
karma
100.00

Už ho mám a som spokojná

  • 0
Odpovedať

Marianna Rajniaková 14.05.22 06:50

MR
karma
109.00

Na Niveu je vždy spoľah nech kúpim akýkoľvek výrobok, používam už roky..

  • 0
Odpovedať

Blažena Sádovská 16.05.22 11:30

BS
karma
100.00

Sérum chcem vyskúšať, Nivea je moja značka, používam každý deň, denný a nočný krém...

  • 0
Odpovedať

Marta Hollá,st 07.07.22 16:01

MH
karma
-1.00

Je dobré, no sú aj lepšie.

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 07.04.23 19:37

karma
-1.00

Na Niveu nedám dopustiť používam ju xx rokov je super a toto sérum môžem len odporučiť

  • 0
Odpovedať

Miriama Rusinová 26.07.23 13:05

MR
karma
-1.00

tento produkt som sama vyskúšala a som spokojná, už mám aj druhé balenie

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní