TEST: Payot Nue - dokonalá kozmetická línia pre každý typ pleti!

TEST: Payot Nue - dokonalá kozmetická línia pre každý typ pleti!
  • 16.09.2022
  • Lenka Biba Slovak

Čistenie pleti a celková starostlivosť o pleť by mala byť rutinou každej ženy. To si vyžaduje nielen správne návyky, ale aj kvalitnú kozmetiku. Samotné čistenie pleti je veľmi dôležité, pretože bez neho nebude dostatočne účinná následná starostlivosť o pleť, a to v podobe rôznych sér či krémov.

Ak patríte medzi ženy, ktoré pravidelne používajú make-up, venujte o to väčšiu pozornosť dôslednému čisteniu pleti. Avšak aj bez líčenia obsahuje naša pleť nečistoty. Drobné mikročiastočky zvonku i zvnútra, ako aj znečistené prostredie sú zdrojom generovania voľných radikálov, ktoré, bohužiaľ, narúšajú prirodzenú obranyschopnosť pleti.

Týmto spôsobom sa pleť nielen dehydratuje, ale stáva sa náchylnejšou na vznik neželaných kožných reakcií, pričom vedie aj k rozšíreným pórom. Nepodceňujte preto dôkladné čistenie pleti, aby bola vaša pleť nielen krásna a svieža, ale aj zdravá.

Spoľahnite sa na značku PAYOT

Pridajte sa k ženám, ktorým francúzska značka Payot pomáha pri každodenných kozmetických rituáloch. Payot myslí na všetky typy pleti a prioritou sú pre nich ženy v akejkoľvek etape ich života. Za úspechom tejto značky preto stojí v prvom rade autentickosť a dôvera.

Kozmetika značky Payot je založená na vedeckých výskumoch a inovačnom zložení. Jej tvorcom ale záleží aj na tom, ako jednotlivé produkty ženy vnímajú svojimi zmyslami. Preto má hlavne pleťová starostlivosť od Payot vyladené ako vône, tak aj farby či textúry.

A my im za to tlieskame! Pretože aj čistiaci kozmetický rad Payot Nue vyniká svojou nádhernou vôňou a dokonalou textúrou, ktorú naša pleť ocenila ihneď od prvého použitia.

Odporúčame: NUE: Čistiaci rituál bojujúci proti znečisteniu a pre prirodzene krásnu pleť

Jemné čistiace mlieko

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Čistenie pleti s Payot Nue

Proti následkom znečistenia pleti veľmi účinne a cielene bojuje práve nový rad od Payot – Nue. Nádhernú vôňu tohto čistiaceho kozmetického radu podčiarkuje kvet pomarančovníka. Produkty Nue pleť čistia a zároveň ju aj zjemňujú.

V jednotlivých produktoch sa nachádza nielen organická voda zo spomínaného kvetu pomarančovníka, ale aj extrakt z potočnice a z kapucínky, a tie v sebe obsahujú vysoké množstvo vitamínu C. Kozmetický rad Payot Nue navyše obsahuje i prírodné micely derivované z kokosu a kukurice.

Jemné čistiace mlieko - LAIT MICELLAIRE DÉMAQUILLANT

Toto jemné čistiace micelárne mlieko je vhodné pre každý typ pleti. Jeho textúra je veľmi ľahká, pričom dokonale odstraňuje make-up, ako aj všetky nečistoty pleti. Čistiace mlieko je veľmi šetrné k pleti a má prenádhernú vôňu.

Po jeho nanesení sa razom ocitnete vo svete kvetov a vaša pleť bude krásne hebká a vláčna. Aj preto sa pre nás toto mlieko stalo číslom jeden od jeho prvého použitia.

Lait Micellaire Démaquillant sa navyše skladá z 97 % prírodných zložiek, ktoré našu pleť:

  • čistia,
  • upokojujú, 
  • zjemňujú.

Obal tohto mlieka je vyrobený z 50 % z recyklovaného plastu, čím sa stáva šetrným k životnému prostrediu.

Zaujme vás: Najkrajšie rozhľadne na Slovensku: Vychutnaj si tie najúchvatnejšie výhľady

Expresná čistiaca voda

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Expresná čistiaca voda - EAU MICELLAIRE DÉMAQUILLANTE

Táto micelárna odličovacia voda obasuje až 99 % prírodných zložiek a je vhodná pre všetky pleti. Ak patríte k ženám, ktoré „nestíhajú" a majú veľa povinností, tak potom práve tento produkt je určený práve pre vás.

Make-up, ako aj všetky nečistoty, odstraňuje nielen z pleti, ale aj z očí. A to všetko iba v jednom kroku. Micelárna voda obsahuje i kvetinovú vodu z kvetov pomaranča. Aj vďaka tomu si vás vôňa micelárnej vody získa hneď od prvého momentu!

Pri jej nanášaní stačí použiť iba malé množstvo, preto vám balenie vydrží dosť dlho. Micelárna voda je až prekvapivo svieža a pleť sa po jej použití krásne vypne, ale zároveň zostane jemná a vláčna. A to pri čistení pleti micelárnou vodou nie je samozrejmosť.

Odporúčame aj: Nárazová diéta nie je tým najlepším nápadom! Prečo sa jej vyhnúť?

Micelárny krém

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Micelárny krém - CRÉME MICELLAIRE DÉMAQUILLANTE JEUNESSE

Ak patríte k majiteľkám veľmi suchej alebo zrelej pleti, v tom prípade vám na dokonalé čistenie pleti odporúčame tento micelárny krém.

Použite tento krém, ktorý vás nielen zbaví všetkých zvyškov make-upu a nečistôt pleti, ale zároveň štruktúra vašej pleti zostane krásne vyživená a vyhladená. Nás milo prekvapila jeho hustota, ktorá pôsobila na pleť dokonalo. A jeho nádherná vôňa je už „iba" čerešničkou na torte.

Okysličujúce a hydratačné tonikum na tvár v spreji - BRUME TONIQUE DOUCEUR

Toto tonikum v spreji nielen dokonalo odstraňuje make-up a všetky nečistoty z tváre a z očí, ale aj neutralizuje účinky tvrdej vody, ktorá vašu pleť vysúša. Tonikum pleť okysličí, čím jej umožni znovu voľne dýchať.

Štruktúra tonika je veľmi ľahká a pôsobí doslova ako vodná hmla, čo je mimoriadne osviežujúce najmä v horúcich dňoch. V jednom kroku je pleť navyše aj:

  • hydratovaná,
  • hebká,
  • pružná,
  • vláčna.

Zloženie tonika neobsahuje žiadne výrazné vône, preto je vhodné aj pre veľmi citlivú pleť.

Okysličujúce pleťové tonikum

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Okysličujúce pleťové tonikum - LOTION TONIQUE ÉCLAT

Okysličujúce pleťové tonikum sa skladá z 98 % ingrediencií prírodného pôvodu. Značka Payot sama tvrdí, že toto tonikum je ako závan čerstvého vzduchu pre pokožku – a my s nimi absolútne súhlasíme!

Použitie pleťového tonika je dokonalou bodkou za dôkladným čistením pleti, pričom pleť nielen osviežuje, ale aj neutralizuje prípadný efekt vysušenia pleti a pleť znovu krásne okysličí.

My tonikum od jeho prvého použitia používame pravidelne a doprajeme tak našej pleti nádherný pocit nielen krásnej kvetinovej vône, ale aj okamžitej hydratácie.

Payout Nue je naša voľba číslo 1!

Kozmetický rad Payot Nue ponúka rovno päť nových produktov, ktoré sú zamerané na tieto základné ciele ošetrenia pleti pri a po jej čistení:

  • ČISTENIE PLETI
  • BOJ PROTI ZNEČISTENIU A TONIZÁCIA PLETI
  • OKYSLIČENIE PLETI

Preto neváhajte a vyskúšajte jednotlivé produkty z kozmetického radu Payot Nue. Vaša pleť si predsa zaslúži iba to najlepšie.

Tip pre vás: Nespochybňujte investíciu do kvalitného záhradného nábytku. Vráti sa vám to!

- Kozmetický rad Payot NUE
1 z 6
TEST: Payot Nue - dokonalá kozmetická línia pre každý typ pleti! - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Payot Nue - dokonalá kozmetická línia pre každý typ pleti! - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Payot Nue - dokonalá kozmetická línia pre každý typ pleti! - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Payot Nue - dokonalá kozmetická línia pre každý typ pleti! - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Payot Nue - dokonalá kozmetická línia pre každý typ pleti! - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Payot Nue - dokonalá kozmetická línia pre každý typ pleti! - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Miriama Rusinová 26.07.23 11:18

MR
karma
-1.00

pre moju pleť je čistiace mliečko vyhovujúce.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní