Účinné cviky na pevné brucho: Daj si do tela a zbav sa pneumatiky!

Účinné cviky na pevné brucho: Daj si do tela a zbav sa pneumatiky!

Rozkysnutá knedľa, ktorá prevísa cez pás nohavíc – nie, to ani zďaleka nie je sexy a nie je to to, po čom by mnohí z nás túžili. Práve naopak! Mať krásne ploché a zvodné bruško, to je to, o čom mnohí z nás snívajú. Asi aj to je dôvodom, prečo existuje séria cvikov zameraných práve na formovanie tejto oblasti na tele. Keďže brucho patrí medzi najproblémovejšie partie, je obzvlášť dôležité zamerať sa na zhadzovanie tuku a jeho formovanie. Do leta nám ostáva už len niekoľko týždňov, čo znamená, že máte ešte čas na to, aby ste sa pustili do formovania vášho bruška. Stačí objaviť správne a účinné cviky, ktoré sú pri formovaní bruška vysoko nápomocné a najúčinnejšie. Spolu s portálom cvicte.sk si môžete zacvičiť aj z pohodlia vášho domova.

Posilňovanie a spevňovanie brušného svalstva má význam aj z hľadiska anatómie. Keďže brušné svalstvo vytvára „jadro tela“ (v angličtine core) a vytvára stabilitu pre všetky naše pohyby, je dôležité spevniť ho. Pevné brušné svalstvo prispieva k zlepšeniu rovnováhy, správnemu držaniu tela, pomáha predchádzať bolesti krčnej chrbtici a chrbta, posilňuje svaly panvového dna (skvelé, ako predísť inkontinencii) a pod.

Cviky na pevné brucho

V galérii nižšie nájdete sériu videí zameraných na spevňovanie a posilňovanie brušných svalov. Tieto cviky vám pomôžu nielenže vyformovať vašu postavu, ale tiež vám pomôžu zbaviť sa tuku v oblasti brucha, spevniť ho a rovnako vďaka pravidelnému cvičeniu budete na správnej ceste k premene buchty na tie povestné tehličky.

Ak si chcete zacvičiť oveľa viac, ak chcete cvičiť pravidelne alebo si chcete vyformovať celé telo, tak vyskúšajte online video program SUPER BODY, SUPER BODY 1SUPER BODY 2. X-hodín cvičenia navyše získate s kódom „KZK10“ s 10 % zľavou!

Pozri tiež: Powerjoga pre posilnenie a spevnenie celého tela: Pár minút ťa vzpruží!

- Cviky na pevné brucho
1 z 4

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní