Umývačky riadu Miele EcoFlex: maximálne výsledky za minimum času

Umývačky riadu Miele EcoFlex: maximálne výsledky za minimum času

Úsporné umývanie riadu už nemusí znamenať niekoľko hodín trvajúci program s neistými výsledkami.

Nové umývačky Miele EcoFlex dokážu pri použití programu QuickPowerWash spolu so špeciálne vyvinutými, rýchlo rozpustnými, tabletami UltraTabs Multi perfektne umyť riad za menej ako hodinu vo výkonnostnej triede A. Ak zvolíte program ECO, spotreba energií bude až o 20 percent nižšia ako v prípade modelov z najvyššej energetickej triedy A+++.

Rýchlo, úsporne a precízne

Majitelia bežných umývačiek s nízkou spotrebou energie sa najčastejšie sťažujú na dlhý čas umývania alebo neuspokojivé výsledky. Nové umývačky riadu Miele EcoFlex G 6000 s neprekonateľnou kombináciou programu QuickPowerWash a tabliet UltraTabs Multi však dokážu umyť a vysušiť riad iba za 58 minút. Špeciálne vyvinuté tablety sa rozpustia už za 2-3 minúty a proces čistenia tak prebieha hneď od začiatku programu. Renomovaný Inštitút TÜV Porýnie pritom potvrdil, že pri používaní programu QuickPowerWash nedochádza k zníženiu kvality čistenia a najvyšší možný štandard umývania a sušenia vo výkonnostnej triede A zostáva dodržaný.  

Odporúčame tiež: 3 najlepšie recepty na cibuľačku

miele UltraTabs Multi

Zdroj: Shutterstock®

O výrazné zníženie spotreby energie sa v novom rade umývačiek riadu Miele Ecoflex G 6000 stará akumulátor tepla EcoTech s dvoma oddelenými vodnými okruhmi. Vďaka špeciálnemu systému ohrevu a cirkulácie vody sa spotreba energie pri použití programu ECO v porovnaní s energetickou triedou A+++ znižuje o ďalších 20%. Pri priemernom používaní tak ročná spotreba klesne až o 50 kilovatthodín. Tak, ako všetky umývačky Miele, aj prístroje tohto radu je možné pripojiť k prívodu teplej vody, čo pomôže ušetriť ďalšiu elektrickú energiu.

Odporúčame tiež:  Tehotenstvo a cvičenie idú dokopy

umývačky riadu Miele EcoFlex

Zdroj: Shutterstock®

Viac pohodlia a flexibility

Patentované príborové 3D zásuvky sú v rade EcoFlex G 6000 opäť vylepšené a ponúkajú ešte vyšší užívateľský komfort. Nové zásuvky 3D+ majú v strednej časti pridané hrebeňové časti, ktoré sa dajú v prípade potreby sklopiť, čím vznikne viac priestoru napríklad pre veľké kusy príborov. Maximálna flexibilita košového vybavenia umožňuje bezpečné a pohodlné uloženie pohárov na víno, či rozmernejších tanierov a panvíc.

V spodnom koši sú umiestnené nové výškovo nastaviteľne držiaky na poháre FlexCare a špeciálna silikónová podložka pre stabilné a bezpečné odkladanie pohárov na stopke. Všetky flexibilné časti koša FlexAssist sú označené žltou farbou a je možné ich podľa potreby posúvať alebo vyberať.

Odporúčame tiež: Bez „medzizubky“ ani na krok

predajňa miele Bratislava

Zdroj: Shutterstock®

Ovládanie aj cez WiFi

Vybrané modely umývačiek riadu EcoFlex G 6000 je možné pripojiť cez domáci router na internet. Prístroj sa tak dá ovládať aj cez smartphone alebo tablet. Pomocou bezplatnej aplikácie Miele@mobile môžete nastaviť aj spustiť program a sledovať proces na displeji. V prípade potreby údržby alebo doplnenia prostriedkov pre starostlivosť sú užívatelia automaticky upozornení prostredníctvom novej funkcie ShopConn@ct.  

Odporúčame tiež:  Trojmestie – skvelá dovolenka na severe Poľska


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Krátka 02.12.16 18:41

SK
karma
114.00

superpomocníčka

  • 0
Odpovedať

Anna Kristova 02.12.16 21:00

AK
karma
100.00

umývačky neuznávam

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní