Vyhraj 4x regeneračný a relaxačný telový krém GERTHÉRAPI

Vyhraj 4x regeneračný a relaxačný telový krém GERTHÉRAPI

Prípravok Gerthérapi je skvelým pomocníkom pre aktívnych ľudí, ktorí preferujú zdravý životný štýl s každodenným aktívnym pohybom. Hebký krém intenzívne podporuje lymfatickú drenáž, vďaka ktorej sa rýchlejšie odplavia nežiaduce látky zo svalov, ktoré sú následkom intenzívneho cvičenia či inej telesnej námahy. Uvoľňuje svalové napätie a prospieva vaskulárnemu systému. Okrem pocitu intenzívnej relaxácie prinesie tiež okamžitú úľavu namáhaným a boľavým svalom.

Krém je vďaka komplexu aktívnych látok (olej z makadámie, hroznových zrniečok, citrónovej trávy a ravensary, rastlinné extrakty z artičok, cyprušteku a indického gaštanu...) zdrojom mnohých výživných látok umožňujúcich intenzívnu výživu a regeneráciu pokožky. Ďalšie aktívne látky (bunkový tréner) sú zamerané taktiež na zníženie tukovej vrstvy v problematických partiách, čím teda podporujú snahu o získanie atraktívnej postavy.

Aplikujeme po telesnej námahe a ľahkom osušení po sprche. Dlhými ťahmi rozotrieme po tele a necháme vstrebať. Pocit dokonalého komfortu je okamžitý a dokonalou bodkou za starostlivosťou o telo bude príjemná vôňa.

 

Vyhrajte 4x regeneračný a relaxačný telový krém GERTHÉRAPI

 

Správnu odpoveď nájdete tu: www.gernetic.cz 

Súťažíme od 9.9. do 23.9.2019

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Denisa Šebeňová, Bratislava
  • 2. Zuzana Kyseľová, Nová Baňa
  • 3. Alexandra Illéšová, Sereď
  • 4. Mária Stranianková, Rajec

Do súťaže sa zapojilo 528 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

súťaž o prípravok GERTHÉRAPI

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní