Bezdetné celebrity, ktoré po deťoch vôbec netúžia: Ťažko tomu uveriť!

Bezdetné celebrity, ktoré po deťoch vôbec netúžia: Ťažko tomu uveriť!

Rodičovstvo je pre mnohé z nás poslaním. Už od detstva vieme, že v dospelosti budeme chcieť deti. Dokonca niektoré z nás vedia aj presný počet detí, ktoré chceme vychovávať. Ale na druhej strane sú tu aj ženy, ktoré dali prednosť kariére alebo inému celoživotnému poslaniu, do ktorého deti nezapadajú. Mnoho žien sa rozhodlo, že nechcú, aby ich telo bolo poznačené striami alebo inými popôrodnými nedokonalosťami. Jednoducho povedané, mnohé dámy dávajú prednosť krásnej postave pred možnými nedokonalosťami. A to je len jeden dôvod, prečo niektoré celebrity vôbec po deťoch netúžia. Príkladom sú aj bezdetné celebrity, ktoré deti vôbec nechcú, a to aj napriek tomu, že v dnešnej dobe je možné deti si adoptovať. Veď napríklad Angelina Jolie si adoptovala hneď 3 deti.

Bezdetné celebrity, ktoré po deťoch netúžia!

„Kedy budete mať deti?“ Najčastejšia otázka, ktorú aj vy možno dostávate od svojho okolia. Najmä ak ste vydaté, tak je táto otázka oveľa častejšia. Je to síce otravné, ale tak nič s tým nespravíte. Akosi sa očakáva, že sa vaša dvojčlenná rodina po svadbe rozrastie. Kým vy to nechávate na náhodu a nič neplánujete, niektoré celebrity v tom majú úplne jasno – žiadne deti! Ktoré celebrity sa teda rozhodli zasvätiť svoj život niečomu inému? Ktoré celebrity nemali sen o veľkej rodine s množstvom detí?

Odporúčame: Ktoré známe páry sa stanú rodičmi v roku 2020?

- Celebrity, ktoré netúžia po deťoch
1 z 4

Jennifer Aniston

Nezabudnuteľná kráska, ktorá ohúrila v seriáli Priatelia a vďaka nemu sa dostala do povedomia mnohých ľudí. Je to však ďalšia herečka, ktorá po deťoch vôbec netúži. Možno aj to je dôvod, prečo sa s ňou Brad Pitt rozviedol. Podľa nej by okolie nemalo tlačiť na ženy, ktoré sa nechcú stať matkami. Ide len o akúsi spoločenskú predstavu, ktorá nemusí byť naplnená, ak to samotná žena nechce.

Pozri aj: Živý KEN Rodrigo Alves sa mení na BARBIE: Odpadneš z toho, ako vyzerá!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní