Blogerka vytvára koláče inšpirované popkultúrou. Nie je ich škoda zjesť?

Blogerka vytvára koláče inšpirované popkultúrou. Nie je ich škoda zjesť?

Niektoré z nás milujú koláče hlavne jesť, pre iné je ich pečenie zase naopak koníčkom. Aj vy rady postávate pri rúre a máte ruky ušpinené od múky? Tak v tom prípade máme dnes pre vás inšpiráciu v podobe trošku netradičných koláčov. Čo tak priviesť zdobenie múčnikov do dokonalosti, podobne ako to môžeme vidieť na nasledujúcich fotografiách? Áno, uznávame, že je to takmer nadľudský výkon, ale hovorí sa predsa, že jeme aj očami. V každom prípade sa neváhajte minimálne pokochať týmito na pohľad úžasnými koláčmi inšpirovanými popkultúrou, za ktorými stojí nesmierne šikovná blogerka!

Dokázali by ste ich vôbec zjesť?

Jessica Leigh Clark-Bojin si stojí za názorom, že aj napohľad obyčajný plnený koláč, v angličtine známy ako pie, dokáže tromfnúť najkrajšie svadobné torty či luxusné zákusky. A o tento názor či myšlienku sa delí aj so svetom. Na svojom blogu aj Youtube kanáli s názvom Pies Are Awesome ukazuje svoju zručnosť v príprave a najmä zdobení koláčov. Inšpiráciou sú pritom pre ňu najmä jej obľúbené filmy, seriály, osobnosti či hudba.

Blogerka takto pripravila už koláč s podobizňami mnohých známych postavičiek či osôb. Na jej múčnikoch sa objavil legendárny Harry Potter, nestarnúci Tom a Jerry aj nejedna princezná z dielne Walta Disneyho. Na svojom Instagrame, kde je známa pod prezývkou thepieous, má už viac ako  55 000 fanúšikov. Neváhajte sa na jej jedinečné a dozaista i chutné diela pozrieť spolu s nami. Otázkou však zostáva, nebolo by vám ľúto z týchto skvostných koláčov kúsok odkrojiť alebo ich rovno celé zjesť?

Pozri aj: Úžasné optické ilúzie: To, čo dokáže tento mejkap artista, nepochopíš!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Aww geez... Riiickkk!! It’s time for my Pi Day giveaway announcement! * * * On March 14th (3/14) I will be choosing one winner at random to receive TWO copies of my epic pie decorating book “Pie-Modding” as well as some of my geeky “Pie Guide” pie stencils. Then you can make your own nerdalicious pie art at home! All you have to do to enter is tag two friends and tell me which cartoon duo you’d like to see me “Pie up” this March! * * * “Rick and Morty” are my current favorite cartoon buddies - I get depressed for a week every time the season ends for the year I just had to start with them! That show has so many nods to beloved sci fi/fantasy tropes... I imagine if they ever encountered a pie, it would probably try to eat them. (Summer probably escaped first with a helpful “I’ll avenge your deaths!” as she abandoned them.) This is a dual pie Piescraper (pies that go “up”) made from tinted apple filling and regular pie dough layered together with egg wash glue. Video coming soon! Now, which beloved cartoon duo is up next? You tell me! . #>∞ #pieart #piesareawesome #rickandmortyfanart #piestagram #piescraper #piescrapers . #crustart #pastryart #ilovepie #pierevival #pielove #pieoneer #pastrylove #foodartist #thepieous #pie #vancity #piecrust #baking #instabake #beautifulcuisines #nationalpieday #piday #piday2018 #giveaway #rickandmorty #applepie #applepie

Príspevok, ktorý zdieľa Pies Are Awesome (@thepieous),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Stan the Man. ⠀ When I was 7 or 8 I had a book called “How to Draw Comics The Marvel Way”, and man, that thing was my bible. I spent hours pouring over its pages and sketching - in particular the page that showed “the proper proportions for men and women” (problematic in today’s world, but at the time I took it as gospel .) As I got older I moved away from Marvel and DC a bit as Vertigo, Dark Horse, Image, IDW, SLG, and a zillion other publishers illuminated my teenage brain... but I’ll always come back to that one Marvel book. The one that kicked off my life long love affair with the world of comics. ⠀ I met Stan Lee at SanDiego Comic Con years ago - he was so sweet. He signed my notebook In subsequent years I would spot him in the crowd and he always had a smile on his face. Any panel he was on he was always so excited and enthusiastic about whatever they were talking about. Whatever else you can say about the man, it was clear he genuinely loved comics, and his fans. ⠀ Like everyone else, I’ve enjoyed his cameos in the Marvel movies, and have passed on that love to my son... who would embarrass the crap out of me by pointing and shouting “Stan Lee!!!” at any white haired man in sunglasses we would pass on the street But I guess he won’t be doing that anymore... ⠀ This pie is my humble tribute to the man, who along with Jack Kirby and Steve Ditko brought so many things that I love into this world... I hope he would have liked it. Excelsior Mr. Lee. And thank you. #stanlee #stantheman #stanthemanlee #marvelcomics #ripstanlee #marvelstudios #marvelzombies #marvel #marvelfanart #marvelfan #marvelfans #comiccon #sdcc #comicbooks #comicbooknerd #foodart #pie #cake #cookies #superhero #superheroparty #excelsior #thanksgivingpie #io9 @io9dotcom

Príspevok, ktorý zdieľa Pies Are Awesome (@thepieous),


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Ľubica Šťastná 15.04.19 08:51

ĽŠ
karma
100.00

Úžasné, naozaj škoda zjesť!

  • 0
Odpovedať

Anton Marek 15.04.19 16:04

karma
127.00

Úžasná zručnosť.

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 15.04.19 19:55

MM
karma
100.00

úžasné, vyzerá to ako keramika, škoda zjesť

  • 0
Odpovedať

Martina Varhaníková 16.04.19 11:38

karma
110.00

wau..tak tomu sa povie mať fantáziu..úžasné...aj škoda zjesť.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní