Obľúbená komédia má vyše 30 rokov. Ako vyzerajú herci z filmu Sám doma 2 dnes?

Sám doma a pokračovanie Sám doma 2: Stratený v New Yorku patria snáď k najobľúbenejším vianočným filmom naprieč celým svetom. Samozrejme, filmová séria Sám doma má ešte niekoľko ďalších pokračovaní. No medzi divákmi sa najviac uchytili práve prvé dva diely s hercom Macaulayom Culkinom ako Kevinom McCallisterom, ktorý sa počas toho, ako na neho členovia rodiny pri cestovaní zabudli, dostal do potýčky so zlodejmi Harrym a Marvom. 

Filmy sú plné vtipných scénok a nezabudnuteľných replík, ktoré ľudom utkveli v pamäti už navždy. Fanúšikovia týchto vydarených rodinných komédií s vianočnou tematikou si ich neváhajú pozrieť rok čo rok, hoc i viackrát. 

Zabudnúť však nemôžeme na to, že ide o poriadne staré filmy. Prvý diel Sám doma vyšiel v roku 1990, druhý o dva roky neskôr. To však nič nemení na tom, že film zbožňujú rôzne vekové kategórie aj o viac ako tridsať rokov neskôr.

Herci po vyše 30-tich rokoch

Macaulay Culkin, ktorý hral vo filme Sám doma hlavnú rolu, patril v čase uvedenia týchto filmov k najúspešnejším detským hercom. Hercova kariéra však bola v ďalších rokoch pomerne búrlivá a sprevádzaná užívaním drog, závislosťou na liekoch a viacerými škandálmi. Dnes má malého syna a pracuje ako DJ v nočnom klube v New Yorku. Po filme Sám doma sa objavil ešte v niekoľkých filmových rolách.

A čo ďalší obľúbení herci z filmu Sám doma 2: Stratený v New Yorku? Vo videu nižšie sa môžete pozrieť na to, ako sa zmenili herci hrajúci hlavné i vedľajšie postavy po viac ako 30-tich rokoch od natáčania divácky úspešnej komédie. Ako vyzerajú herci, ktorí hrali vo filme ešte ako deti a ktorí herci dnes už nie sú medzi nami?

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/80s.90swannabe, instagram.com/culkamania

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE