Courteney Cox oslávi budúci rok 60?! Pozri na jej premenu, ktorou konkuruje mladším ročníkom

Americkú herečku Courteney Cox asi väčšina z nás veľmi dobre pozná ako Monicu Geller z nesmrteľného ikonického seriálu z konca 90. rokov Priatelia. V tomto období sa objavila aj vo filme Ace Ventura: Zvierací detektív po boku herca Jima Carreyho. Milovníci hororov ju však rozhodne poznajú aj ako Gale Weathers z filmovej série Vreskot. Šieste pokračovanie jedného z najznámejších hororov, v ktorom sa objaví aj Courteney, si fanúšikovia budú môcť v kinách pozrieť už v priebehu pár dní.

Courteney Cox budúci rok oslávi svoje 60. narodeniny, no rozhodne na to nevyzerá. Seriálová Monica si udržuje štíhlu postavu a je verná svojim dlhším tmavým jemne zvlneným vlasom, ktoré na nej pôsobia veľmi mladistvo a sviežo. Herečka je nepochybne mladá i duchom, čo môžeme vidieť aj na jej instagramovom účte, na ktorom svojich fanúšikov pravidelne zásobuje veľmi vtipnými a vydarenými krátkymi videami. 

Nedávno si obľúbená herečka prezerala na internete krásne nalíčené a upravené dievčatá generácie Z. Ich make-up a celková vizáž sa Courteney pravdepodobne veľmi zapáčili, pretože sa rozhodla vyskúšať si, aké je to byť v koži dnešných tínedžeriek a mladých žien. A takto jej premena dopadla!

 

Courteney Cox nedávo ocenili hviezdou na Hollywoodskom chodníku slávy. Pozri, kto sa s ňou objavil na červenom koberci TU:

Nová hviezda na Hollywoodskom chodníku slávy – ktorá slávna herečka sa jej konečne dočkala?

V stopách generácie Z

Generácia Z predstavuje narodených medzi rokmi 1996 až 2009. Práve mladými dievčatami a ženami a ich štýlom obliekania a líčenia sa v novom videu inšpirovala Courteney. Herečka si vyskúšala výrazné čierne linky na očiach, metalické tiene a najmä veľa rozjasňovaču. Pri úprave vlasov sa rozhodla pre dva vrkoče a pramienky vlasov rámujúce tvár. 

K vizáži nezabudla doladiť aj outfit. Zo skrine vytiahla voľnejšie džínsy s mikinou a, samozrejme, chýbať nemohol ani crop top, teda krátky vrchný kúsok oblečenia odhaľujúci brucho, ktorý je medzi mladými dievčatami tak obľúbený. Čo poviete na premenu Courteney vy? Vystihla podľa vás štýl dnešných mladých dievčat?

Zdroj foto z úvodnej koláže: instragram.com/courteneycoxofficial

4 komentárov
QlqzzNwr QlqzzNwr

QlqzzNwr QlqzzNwr

04.08.2023 19:06

1

QlqzzNwr QlqzzNwr

QlqzzNwr QlqzzNwr

04.08.2023 19:06

1

QlqzzNwr QlqzzNwr

QlqzzNwr QlqzzNwr

03.08.2023 22:37

1

QlqzzNwr QlqzzNwr

QlqzzNwr QlqzzNwr

03.08.2023 22:37

1

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE