Prekvapia cenou aj bizarným dizajnom: TOTO sú kabelky, ktoré šokovali aj milovníčky luxusu

Prekvapia cenou aj bizarným dizajnom: TOTO sú kabelky, ktoré šokovali aj milovníčky luxusu
  • 07.03.2023
  • Michaela Krivdová

Kvalitná kabelka je základom šatníka. Ak máte niekoľko stoviek či tisíc navyše a robíte si zálusk na niektorý z dizajnérskych kúskov, možno zostanete v miernom šoku. Dizajnéri prišli totiž s celkom nezvyčajnou ponukou. Mali by ste na niečo podobné odvahu?

Nič nie je nemožné. A platí to aj v módnom priemysle, ktorý neustále hýri nápadmi. Tentokrát sú v hre kabelky Balecianga, Moschino či Thom Browne, po ktorých siahli aj hviezdy zvučných mien.

Prehliadka bizarností

Bizarností do slova a do písmena. Poďte sa pozrieť na kabelky, ktoré v niektorých prípadoch ani ako kabelky nevyzerajú. Vidíte sa, ako kráčate mestom s holubom, oranžovými mrkvami či vedrom na ľad? A predstavou, že z vášho účtu odišla celkom slušná suma? Možné to je a vyzerá to presne takto!

Sloník či pes?

Thom Browne – cena závisí od veľkosti a typu kabelky

Americký návrhár presvedčil mužov, že môžu nosiť sukne. Teraz sa snaží ohúriť ženy kabelkami v podobe zvierat. Na výber je nielen čierny slon, zebra, hroch, panda či zajačik, ale aj psík, ktorý je dokonca vkusne oblečený.

kabelka zebra

Zdroj: Thom Browne

Pitný režim po ruke

Moschino – od 6 000 €

Jeremy Scott, kreatívny návrhár Moschino, poslal na mólo modelky s vedierkom v ruke. A nie tak hocijakým. Z vedra na ľad vykúkala fľaša šampanského, z ktorého si však obľúbený nápoj nedoprajete. Ukryť si však doňho môžete pár maličkostí a ohúriť tak v uliciach zvedavých okoloidúcich. Ale iba v tom prípade, ak máte v peňaženke zvyšných niekoľko tisíc.

kabelka vedro

Zdroj: Moschino

Zdravé chrumkanie?

Puppets and Puppets, od 700 €

Newyorská značka Puppets and Puppets prišla s rovnako netradičným a hravým riešením kabelky, ktorej cena je ale výrazne nižšia. Štýlový kufrík na plece zdobí niekoľko mrkiev a to dokonca s vňaťou. Ak chcete zmiasť okolie a presvedčiť ho, že ste práve na ceste z trhoviska, vybrali ste si perfektne. Ak vám nie je po chuti zelenina, vybrať si môžete banán, sušienky alebo vajíčka.

kabelka mrkvy

Zdroj: Puppets and Puppets

Topánky na plecia

Balenciaga – od 2500 €

Spojenie kabelky a topánok? V prípade módnej značky Balenciaga naozaj nie je nič nemožné. Ak ste zbehlá v móde, určite vašej pozornosti neunikli ani kabelky v podobe vrecka na odpad či čipsy. Áno čítate správne! Aj tentokrát sa Balenciaga postarala o rozruch v dizajnérskych vodách a nadšencom luxusu ponúka kabelku výraznej farby, pri ktorej zostanete na prvý pohľad zmätení.

kabelka balenciaga

Zdroj: Balenciaga

Vtáčia perspektíva

JW Anderson, od 800 €

Len ťažko hádať, čo viedlo návrhára Jonathana Andersona k tomuto počinu. S holubom v ruke totiž len ťažko uniknete pozornosti. Otázkou však je, či by ste toto zviera v ruke dokázali pevne zvierať. Tak či onak sa dá predpokladať, že svoju slávu si rozhodne užije aj vďaka seriálu Sex v meste, ktorého pokračovanie sa aktuálne pripravuje. A kto iný by sa ním pýšil a „predal“ ho, ako hviezda Sarah Jessica Parker.

kabelka holub

Zdroj: JW Anderson


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní