Značka Balenciaga opäť prekvapila: Cena tašky, ktorá vyzerá ako balík zemiakových lupienkov ťa prekvapí!

Značka Balenciaga opäť prekvapila: Cena tašky, ktorá vyzerá ako balík zemiakových lupienkov ťa prekvapí!

Módny dom Balenciaga je známy azda každému. Luxusné oblečenie či módne doplnky za nemalé peniaze sú známe po celom svete. No každý mesiac, ba môžeme povedať, že aj každý deň, nás módni návrhári tohto domu dokážu prekvapiť. Alebo lepšie povedané – ŠOKOVAŤ!

V minulosti táto značka prišla na trh s módnou taškou, ktorá sa náramne podobala na Ikea tašku, ktorú azda všetci poznajú. Napokon, keď spomenieme túto švédsku značku, ako prvé sa nám vybaví ich raritná modrá nákupná taška. Pár mesiacov dozadu zase značka Balenciaga začala upozorňovať na dôležitosť ochrany životného prostredia. V rámci kampane vytvorili topánky, ktoré vyzerali ako obnosené topánky, ktoré už dávno majú za sebou svoju životnosť a sú určené len na vyhodenie do kontajnera. Paris Sneaker, ako ich pomenovali, sú však určené na nosenie počas celého života.

Týmto to však rozhodne nekončí. Po zničených topánkach prišla značka na trh s novou kabelkou, resp. taškou, ktorá vyzerala ako vrece na odpadky. Trash Pouch je však poriadne drahé vrece na odpadky. Dnes Balenciaga prichádza na trh s ďalšou novinkou – kabelkou so vzhľadom balíka na zemiakové lupienky.

Pozri aj: Modelka s bujným poprsím: Sú alebo nie sú jej prsia pravé?

Balenciaga kabelka

Zdroj: instagram.com/demnagram/

Balík zemiakových lupienkov za 1500 dolárov?!

Ak si chcete zaobstarať novú kabelku, alebo balík zemiakových lupienkov Lay’s, budete si musieť hlboko siahnuť do vrecka alebo našetriť. Luxusný dom tentokrát predstavil kolekciu niekoľkých kabeliek, ktoré vyzerajú ako balíky zemiakových lupienkov.

Podobne ako balenie lupienkov Lay’s, tak aj kožená kabelka Balenciaga má lesklú pokrčenú štruktúru. Kabelka je dostupná v rôznych farbách, ktoré predstavujú rôzne príchute čipsov. Avšak s tým rozdielom, že namiesto názvu jednotlivých príchutí nesú kabelky názov samotnej značky.

Kreatívny riaditeľ značky Balenciaga nedávno predstavil kolekciu nových tašiek na Instagrame, pričom svojim sledovateľom umožnil nahliadnuť do vnútra tašky a previedol ich aj detailmi na zadnej strane, kde sa nachádzajú výživové hodnoty.

Neprehliadni: Celebrity s veľkými rodinami: Koľko detí má Eddie Murphy, Angelina Jolie či Madonna?

Balenciaga taška

Zdroj: instagram.com/demnagram/

Kde hľadajú inšpirácie pre svoju tvorbu?

Inšpirácia sa dá nájsť všade okolo nás. A tak nejak to bolo aj v prípade tvorby tejto kabelky. Kreatívny riaditeľ značky údajne miluje zemiakové lupienky a vrecko z nich údajne nosil ako doplnok už dávno predtým, čo bola vytvorená takáto taška.

Podľa všetkého miluje transformáciu každodenných predmetov na materiálové inovácie a nové možnosti využitia.

Ak si na túto tašku brúsite zuby, tak do predaja by mala prísť v roku 2023 a jej cena bude 1500 dolárov. Mimochodom, ide o unisex tašku, resp. kabelku, ktorá sa hodí ako módny doplnok nielen ženám, ale aj mužom.

Odporúčame aj: Neštandardný dom Demi Lovato vás prekvapí! Toto ste ešte nevideli!

Balenciaga dámska kabelka

Zdroj: instagram.com/demnagram/

- Anketa

OSLOVILA VÁS TÁTO NOVÁ TAŠKA OD ZNAČKY BALENCIAGA?

Odpovedalo 21 ľudí  

Áno, je úžasná a hlavne kreatívna
0%
Ani veľmi nie
10%
Jasné, letím si kúpiť balík zemiakových lupienkov
33%
No tú by som určite nikam nenosil/a
57%

Zdroj foto – úvodná fotka: instagram.com/demnagram


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Daniela Bieliková 18.10.22 10:32

DB
karma
117.00

Strašné niečo...

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní