Nechtový trend Lipstick Nails – nadchol ťa alebo má u teba stopku?!

Nechtový trend Lipstick Nails – nadchol ťa alebo má u teba stopku?!

Aj vo svete manikúry a nechtového dizajnu sa pravidelne striedajú rôzne trendy. Aké nechty sa budú nosiť počas roka 2024? Ešte z jesene minulého roka stále pretrváva trend metalických a chrómových lakov na nechty, ktoré budú v kurze aj počas tohto roka. Čoraz viac budeme vidieť manikúry s 3D efektom, teda s rôznymi trojrozmernými ozdôbkami, ktoré si rozhodne zamilujú tie odvážnejšie z nás. 

Alebo chcete niečo jemnejšie a nežnejšie, no stále unikátne a jedinečné? Nosia sa a stále aj budú takzvané Aura Nails, alebo jednoducho preložené, nechty s aurou. Ide v postate o jednoduché zdobenie nechtov s akousi žiarou uprostred nechtu. Skvelo to vyzerá v rôznych farebných kombináciách.

Avšak, do módy prichádza aj stará známa francúzska manikúra, no v rôznych moderných prevedeniach. Vyskúšať môžete farebnú francúzsku, ale aj mini francúzsku s jemným prúžkom na konci nechta. A mimoriadne obľúbené sú aktuálne aj Lipstick Nails!

Čo je Lipstick Nails trend?

Lipstick Nails nie je o konkrétnom zdobení nechtov, ale skôr o ich špecifickom tvarovaní. Ženy, ktoré pravidelne chodia na manikúru a dávajú si robiť umelé nechty, obvykle majú svoj preferovaný tvar nechtov, prípadne podľa aktuálnej chuti a nálady tvar nechtov striedajú. Klasický je hranatý tvar nechtov, nedá sa ním nič pokaziť. Veľmi elegantne pôsobia oválne nechty a tie trošku špicatejšie dokážu byť veľmi ženské a sexi. 

Avšak, z času na čas sa do trendov dostanú aj menej tradičné tvary a jedným z nich je aj tvar, ktorý pripomína rúž. Lipstick Nails, ako názov napovedá, sú vlastne nechty tvarované do typického tvaru rúžu, teda sú z jednej strany šikmo zrezané. 

Vytvára sa tak veľmi asymetrický tvar nechtov, ktorý rozhodne púta pozornosť. Lipstick nails sa dajú vytvoriť v krátkej aj dlhej verzii. Kratšie nechty v tvare rúžu, ktoré majú jemne zaoblené hrany, môžu pôsobiť elegantnejšie, dlhšie nechty s ostrejšími hranami zase extravagantne. Čo hovoríte na tento trend vy? Páčia sa vám nechty v takomto tvare?

Pozri aj: ​VIDEO: Ako používať rozjasňovač? Kam ho naniesť pre dokonalý look?

lipstick nails

Zdroj: instagram.com/nailpromagazine

lipstick nails

Zdroj: instagram.com/venus.to.the.moon

lipstick nails

Zdroj: instagram.com/cg.nails._

lipstick nails

Zdroj: instagram.com/m.j_doesnails

lipstick nails

Zdroj: instagram.com/unistella_kr

lipstick nails

Zdroj: instagram.com/nailna_di

lipstick nails

Zdroj: instagram.com/desiree_paradix_nails

lipstick nails

Zdroj: instagram.com/kikinailedit_

lipstick nails

Zdroj: instagram.com/unistella_kr

lipstick nails

Zdroj: instagram.com/pytnailgang

- Anketa

PÁČIA SA TI LIPSTICK NAILS?

Odpovedal 1 človek  

Áno, tento trend ma úplne nadchol!
0%
Vyzerá to celkom zaujímavo, ale neviem, či by som na takúto manikúru mala odvahu.
0%
Skôr nie, preferujem tradičnejšie tvary nechtov.
100%

Zdroj úvodnej foto: instagram.com/hangeul_nail, instagram.com/beautiivee, instagram.com/lausrrano


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní