VIDEO: Ako používať rozjasňovač? Kam ho naniesť pre dokonalý look?

VIDEO: Ako používať rozjasňovač? Kam ho naniesť pre dokonalý look?

Rozjasňovač, známy aj ako highlighter, je kozmetický produkt, ktorý sa používa na zvýraznenie určitých častí tváre, čím dodáva pleti zdravý a svieži vzhľad. Jeho hlavným účelom je odrážať svetlo, čo pomáha zdôrazniť vysoké body tváre, ako sú lícne kosti, chrbát nosa, čelo, brada alebo vnútorné kútiky očí. Existujú rôzne typy rozjasňovačov, ktoré sa líšia podľa textúry, zloženia či spôsobu aplikácie.

Klasické sú púdrové rozjasňovače, ktoré možno aplikovať štetcom i prstami. Sú vhodné aj pre mastnejšiu pleť, keďže pudrová textúra pomáha absorbovať prebytočný maz. Dostupné sú aj tuhé až krémové rozjasňovače vo forme tyčiniek, ktoré sú veľmi praktické aj na cesty. Ľahko sa dajú na rôzne miesta na tvári aplikovať len prstami. A tiež sú v súčasnosti veľmi populárne aj tekuté rozjasňovače, ktoré sú skvelé aj pre suchšiu pleť a majú všestranné využitie. 

Použitím rozjasňovača môžete dosiahnuť svieži a žiarivý vzhľad, ktorý zdôrazní vaše najlepšie črty. Či už sa rozhodnete aplikovať rozjasňovač aj na bežný deň, alebo si jeho použitie ponecháte len na špeciálne udalosti, je len na vás. Prinášame vám však video, v ktorom sa rozjasňovačom pozrieme bližšie na zúbok. Kam ich vlastne aplikovať, akým spôsobom a ako dokážu nášmu líčeniu pridať pomyselnú čerešničku na torte? Sledujte!

Poďte sa s nami naučiť správne používať rozjasňovač:

- Anketa

POUŽÍVAŠ ROZJASŇOVAČ NA TVÁR?

Odpovedalo 18 ľudí  

Áno, používam ho na viaceré časti tváre.
22%
Áno, ale aplikujem ho len nad lícne kosti.
28%
Niekedy áno, hlavne pri líčení na nejaké špeciálne udalosti.
22%
Mám ho v kozmetickej taštičke, ale siahnem po ňom málokedy.
17%
Nie, rozjasňovač vôbec nepoužívam.
11%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní