Hravá aj štýlová DIY manikúra – až 25 inšpirácií na doma zdobené nechty

Hravá aj štýlová DIY manikúra – až 25 inšpirácií na doma zdobené nechty

Pekne upravené nechty sú neoddeliteľnou súčasťou nášho celkového vzhľadu. Je dôležité mať nechty pekne udržiavané, predsa len pri podávaní ruky druhému človeku, ale aj pri iných činnostiach, sú naše nechty, takpovediac, dosť na očiach. Čo sa úpravy nechtov týka, tak hovoriť môžeme pravdepodobne o troch základných skupinách, z ktorých by si asi každá žena vybrala. 

Prvú skupinu tvoria ženy, ktoré si svoje nechty nijak špeciálne neupravujú, okrem klasického strihania a čistenia, a zväčša času ich nosia bez akéhokoľvek farebného laku. V druhej skupine sú ženy, ktoré naopak majú svoje nechty väčšinu času upravené, pričom je pre ne typická pravidelná návšteva salónu. 

No a do tretice tu máme ženy, ktoré nosia rôzne upravené, namaľované a skrášlené nechty, no návšteva salóna nie je práve ich šálkou kávy. Prednosť dávajú domácej manikúre. Patríte do tretej skupiny žien aj vy? V tom prípade tu dnes máme niečo presne pre vás!

Krásne nechty z pohodlia domova

Máme tu nejaké žienky, ktoré si rady doma upravujú nechtíky? V tom prípade máme pre vás obrovskú dávku inšpirácie. Domáca manikúra nemusí byť len o lakovaní nechtov rôznymi farbami, ale aj o rôznorodom zdobení, čo si však už, pochopiteľne, vyžaduje viac času aj zručností, možno aj trošku fantázie. 

Ak pre vás nie je žiadna domáca manikúra výzvou, skúste sa inšpirovať Carolinou z IG profilu @lina_lackiert, ktorá vie na nechtoch vytvoriť vskutku krásne a unikátne dizajny. Každá si na jej profile príde na svoje, či už obľubujete len jemné zdobenie nechtov, alebo skôr niečo hravé, či naopak elegantné, alebo aj úplne netradičné. 

Áno, vytvoriť doma takéto nechtíky rozhodne chce čas, trpezlivosť, šikovné ruky a tiež nejakých tých pomocníkov na domácu manikúru. No výsledok bude stáť za to, čo poviete? Nižšie nájdete ukážku jej inšpirácií na DIY manikúru. Ktorý dizajn vás zaujme najviac?

Pozri aj: ​Nádherný nechtový dizajn – tu je dôkaz, že aj krátke nechty môžu byť krásne upravené a elegantné!

@lina_lackiert [Werbung, PR] Quick little diagonal gradient nailart with some of the new Love by @essie_DE ♬ Funk It Up - Official Sound Studio
- Anketa

ROBÍTE SI NIEKEDY DOMA VLASTNÚ MANIKÚRU?

Odpovedali 3 ľudia  

Jasné, veľmi rada si skrášľujem nechty rôznymi technikami.
0%
Áno, ale moja domáca manikúra zahŕňa iba klasické lakovanie nechtov.
100%
Nie, na manikúru chodím do salónu.
0%
Nechty si nijak neskrášľujem, mám ich rada prirodzené.
0%

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/lina_lackiert


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Mária Sivová 20.03.24 07:37

MS
karma
100.00

Páči sa mi táto manikúra. Je už v jarnom a Veľkonočnom duchu.

  • 0
Odpovedať

Zuzana Jasna 22.03.24 19:20

ZJ
karma
-1.00

Rôznorodosť, farebnosť a žiadna nuda:)

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 23.03.24 20:41

karma
-1.00

Áno, ale moja domáca manikúra zahŕňa iba klasické lakovanie nechtov.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní