Luxusné dobrodrodružstvo na vlastnej koži: TOTO je najdrahšie safari na svete

Luxusné dobrodrodružstvo na vlastnej koži: TOTO je najdrahšie safari na svete
  • 19.03.2024
  • Michaela Kožáková

Čo vás napadne pri slove Afrika v súvislosti s cestovaním? Neskrotná divočina, Krugerov národný park, Rezervácia Maasai Mara, Národný park Etosha, jazero Nakuru s plameniakmi, hladné levy, off-road safari, majestátne slony, elagantné antilopy či zimomriavky po celom tele. A čo tak nezabudnuteľná dovolenka, na ktorú budete spomínať do konca života?

Vymeňte populárne prázdninové miesta, all inclusive destinácie a svetoznáme pamiatky za autentický zážitok. Vydajte sa na najdrahšie safari na svete. 

Neprehliadni: Najkrajšie mestá Turecka - poklady ukryté medzi Európu a Áziou

Najdrahšie safari na svete

Cestovná agentúra Go2Africa vykonala štúdiu, v ktorej analyzovala viac ako 134 000 dopytov na ich webovú stránku a zistila, že najpopulárnejšie miesta, ktoré milovníci safari chcú navštíviť, sú Keňa, Tanzánia a Južná Afrika. Medzi najobľúbenejšie atrakcie patrila Veľká päťka, návšteva Viktóriiných vodopádov, stretnutie s miestnymi obyvateľmi, návšteva Kapského Mesta a treking za gorilami.

Na základe týchto informácií sa Go2Africa rozhodla usporiadať najdrahšie safari na svete. Počas 24 dní nabitých akciami, zážitkami a dobrodružstvami navštívia účastníci šesť krajín. 

Jedinečný itinerár

Účastnici zájazdu strávia viac ako tri týždne objavovaním toho najlepšieho južnej a východnej Afriky a zároveň si užíjú súkromné charterové lety medzi jednotlivými miestami. Medzi lokality, ktoré vrámci Ultimate safari zájazdu navštívia, patrí Keňa, Viktóriine vodopády, Kapské Mesto, Národný park Volcanoes, Serengeti a biele piesky Seychel.

Pred cestou dostanú cestujúci svoju vlastnú personalizovanú a miestne vyrobenú koženú batožinu. K dispozícii je aj súkromný filmový štáb, ktorý zdokumentuje celú cestu a nezabudnuteľné zážitky. Počas cesty hostia zažijú miestny život návštevou slonej rezervácie Reteti, nadácie Alfajiri a základnej školy Maunga Village.

„Ultimate African Safari je jedinečný itinerár, ktorého zdokonaľovaním sme strávili roky. Každú aktivitu, lokalitu a ubytovanie vybral náš tím miestnych expertov s desiatkami rokov skúseností priamo v teréne," povedala Lee-Anne Kock, produktová manažérka spoločnosti Go2Africa. „Itinerár sa zameriava na súkromné a exkluzívne cestovanie a zahŕňa zážitky, ktoré sú jedinečné pre každú destináciu. Hostia nielen uvidia Afriku, ale zažijú srdce jej kultúry, keď navštívia jednotlivé miesta a zapoja sa do komunitných projektov."

Pozri aj: Najdrahšie Airbnb ubytovania sveta: Stráv noc na súkromnom ostrove ako Cristiano Ronaldo alebo v paláci v džungli

Najdrahšie safari na svete

Zdroj: INSTAGRAM/go2africa

Luxusné dobrodružstvo - koľko stojí najdrahšie safari?

Či už túžite vidieť na vlastné oči africkú top 5 safari, divé zvieratá v nespútanej divočine, leopardy a plameniaky, nádherné slony a žirafy či veľké množstvo zvierat pasúcich na nekonečných planinách, a to všetko s nádychom luxusu a komfortu, mali by ste začať šetriť. Let teplovzdušným balónom, treking za gorilami, pobyty v päťhviezdičkových rezortoch, ktoré zahŕňajú plážové vily, domy v korunách stromov, wellness zariadenia či kempingové safari tábory - ak chcete toto všetko zažiť, budete musieť siahnuť do vrecka trochu hlbšie. Koľko teda stojí najdrahšie safari na svete? Presne 172 545 dolárov na osobu.

Cestovná agentúra Go2Africa sľubuje dovolenku bez obmedzení so zameraním výhradne pre potešenie z cestovania. Klienti dokonca pôjdu po stopách celebrít ako Meryl Streep, Charlize Theron a Jessica Biel a bude sa s nimi zaobchádzať ako s hviezdami.

Precízne vytvorený itinerár je zárukou toho, že prebudí všetky vaše zmysly a zanechá vo vás spomienky na celý život a zároveň vytvorí pozitívny vplyv na životné prostredie, komunity a divokú prírodu, ktorú navštívite.

Dali by ste sa na takéto dobrodružstvo nahovoriť?

Zaujme Ťa: Modré zóny - poznáme ich 9 tipov na dhovekosť! Takto sa dožijete 100 rokov v dobrej kondícii.

Luxusné ubytovanie safari

Zdroj: INSTAGRAM/go2africa

Africké safari

Zdroj: INSTAGRAM/go2africa

Africké safari

Zdroj: INSTAGRAM/go2africa

Najdrahšie safari na svete

Zdroj: INSTAGRAM/go2africa

Africké safari

Zdroj: INSTAGRAM/go2africa

Africké safari zájazd

Zdroj: INSTAGRAM/go2africa

 Zdroj foto - úvodná koláž:INSTAGRAM/go2africa


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní