VIDEO: Kozmetická páska na očné tiene a linky – dokáže skutočne uľahčiť líčenie?

VIDEO: Kozmetická páska na očné tiene a linky – dokáže skutočne uľahčiť líčenie?

Nie nadarmo sa hovorí, že tréning robí majstra, a to platí aj v prípade líčenia a make-upu. Nie je bežné, aby si niektorá z nás na prvý pokus vzala do rúk očné tiene a štetec a ihneď vyčarovala perfektné profesionálne líčenie. Česť výnimkám, no väčšinou to takto nefunguje. Úspech v make-upe vyžaduje nielen kvalitné nástroje, ale predovšetkým prax a pravidelné opakovanie.

Našťastie, dnes už existujú rôzne pomôcky, ktoré majú za cieľ uľahčiť líčenie očí a tváre a prípravu make-upu. Jednou z týchto inovácií sú aj kozmetické lepiace pásky na make-up, ktoré sa využívajú najmä pri aplikácii očných tieňov alebo liniek. Rozhodli sme sa ich preto otestovať!

Kozmetické lepiace pásky na očný make-up sú vytvorené presne na to, aby pomohli dosiahnuť ostré a čisté línie pri používaní očných tieňov a liniek. Táto pomôcka je neoceniteľná pre ženy, ktoré bojujú s presnou aplikáciou očného make-upu. Pásky sú navrhnuté tak, aby boli šetrné k pokožke okolo očí a aby sa dali ľahko odstrániť bez poškodenia už aplikovaného make-upu alebo pokožky.

Niekedy sú priehľadné, inokedy majú rôzne farby či vzory. Ich použitie je jednoduché. Pred nanesením make-upu ich nalepíte na želané miesto, aplikujete tieň alebo linku a po skončení líčenia pásku jemne odstránite. Ako však tieto pásky reálne fungujú v praxi? Na to sa spolu pozrieme vo videu!

Zisti vo videu, či stojí za to skúsiť pásky na očné tiene:

- Anketa

POUŽÍVAŠ KOZMETICKÉ PÁSKY NA MAKE-UP?

Odpovedalo 24 ľudí  

Jasné, je to skvelý pomocník.
13%
Už som to skúšala, ale nejak sa mi to neosvedčilo.
8%
Nie, ale rozhodne to vyskúšam.
71%
Nie a asi to ani nepotrebujem.
8%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Daniela Bieliková 15.04.24 20:04

DB
karma
117.00

Zaujímavé...treba vyskúšať

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 20.04.24 20:25

karma
-1.00

Zaujímavé video zatiaľ som nemala

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní