Hailey Bieber ukázala svoju skin care rutinu. Čo stojí za jej rozjasnenou pleťou?

Hailey Bieber ukázala svoju skin care rutinu. Čo stojí za jej rozjasnenou pleťou?

Vzhľad našej pleti ovplyvňujú viaceré faktory, a to vrátane genetiky, veku, okolitého životného prostredia, stravy a ďalších faktorov životného štýlu, ako aj spôsobu starostlivosti o pleť. Bez vhodne zvolenej a pravidelne dodržiavanej starostlivosti o pleť sa nemôžeme čudovať tomu, že naša pleť nevyzerá dobre a objavujú sa na nej rôzne nedokonalosti. 

Skin care rutina spravidla zahŕňa niekoľko krokov, počnúc kvalitným odlíčením a dôkladným čistením a následnou tonizáciou, hydratáciou, výživou a podporou regenerácie pokožky. Rôzne potreby pleti pritom napĺňajú rôznorodé kozmetické prípravky. Práve preto nie je použitie nejakého jedného univerzálneho prípravku obvykle postačujúce. 

Zaujíma vás, ako sa o svoju pleť napríklad starajú známe ženy? Poďte sa s nami pozrieť na to, ako sa o svoju pleť stará americká modelka Hailey Bieber, manželka populárneho  speváka Justina Biebera. Modelka pre Vogue France odhalila svoju skin care rutinu a pridala trik, ktorý používa na úžasné rozjasnenie pleti!

Čo robí pre krásny prirodzený lesk pleti?

Hailey Bieber (26) má skutočne krásnu pleť bez viditeľnejších nedokonalostí a je zjavné, že sa o ňu kvalitne stará. Čo všetko robí pre farebne jednotnú a rozjasnenú pleť? Ako môžete vidieť na videu nižšie, Hailey sa jednoznačne prikláňa k trendu vrstvenia kozmetických produktov na starostlivosť o pleť.

Na pleť aplikuje niekoľko hydratačných prípravkov, vrátane mliečka, ľahšieho fluidu a hydratačného krému. Suchšie miesta na pleti, napríklad pod očami alebo okolo nosa, dokonca ošetruje ešte ďalším hutnejším krémom. 

Hailey sa tiež podelila o trik, ktorý používa, ak chce pleť pred aplikáciou make-upu poriadne rozjasniť a dodať jej žiarivý lesk. Skin care zakončuje aplikáciou pleťového mlieka, do ktorého primiešava tekutý highlighter, resp. rozjasňovač.

Celú skin care rutinu a prípravu pleti na make-up podľa modelky Hailey Bieber si môžete pozrieť nižšie.

- Anketa

POUŽÍVAŠ NA ROZJASNENIE PLETI TEKUTÝ HIGHLIGHTER?

Odpovedal 1 človek  

Áno, pravidelne.
0%
Len niekedy, obvykle pri špeciálnych príležitostiach.
100%
Nemám vo zvyku ho používať.
0%

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/haileybieber, youtube.com/@VogueFrance


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní