Jennifer Lopez vie, čo sa nosí! Nestarnúca spevácka diva sa predviedla v najtrendovejších legínach tohto roka

Jennifer Lopez vie, čo sa nosí! Nestarnúca spevácka diva sa predviedla v najtrendovejších legínach tohto roka
  • 01.03.2023
  • Michaela Kožáková

Populárna speváčka Jennifer Lopez má jednoducho štýl. Už od začiatku svojej kariéry bola módnou inšpiráciou nielen pre svojich fanúšikov. Či už je to oversized mikina alebo priliehavý crop top, J. Lo vždy vie, ako každý kúsok dokonale skombinovať a nastajlovať. 

Speváčkine outfity sú premyslené do poslednej bodky tak, aby ladne zvýraznili každú jej krivku, dodali jej šmrnc, farbu a zostali v našej pamäti ešte ďalšie roky.

Faktom je, že Jennifer Lopez, ktorá je matkou dvojičiek, sa o svoju postavu poctivo stará. Pred pár dňami zvedaví paparazzi zachytili na fotografiách túto 53-ročnú speváčku, ako si vykračuje do tanečného štúdia v najtrendovejších legínach tohto roka.

Pozri: Aj muži kraľujú móde! Obľúbený spevák sa stal novým umeleckým riaditeľom pánskej sekcie Louis Vuitton

J LO

Zdroj: PINTEREST/sassydaily.com, PINTEREST/vogue.mx

Top farba pre jar 2023

Jennifer Lopez, ktorá sa minulý rok v lete vydala za herca Bena Afflecka, je bohyňou nielen na červenom koberci, ale i v bežný deň. Autorka mnohých známych hitov dokáže každému outfitu dodať neskutočný pôvab – či už má na sebe flitrované šaty alebo teplákovú súpravu.

J. Lo sa objavila v ležérnom outfite, ktorý doplnila luxusnou kabelkou Birkin z dielne módneho domu Hermès. Monochromatické legíny doplnila oversized pleteným svetrom so širokými rukávmi a stojačikom v žiarivom tyrkysovom odtieni a bielymi teniskami. Tento na pohľad obyčajný outfit vyvolal veľkú vlnu ohlasov vďaka svojej jednoduchosti, všestrannosti a štýlovosti. Navyše, modrá je jednou z top farieb pre jar 2023!

Jennifer, ktorá miluje módu a všetko s ňou spojené, doplnila svoj vzhľad modrými okuliarmi. Uhladeným účesom a jemným make-upom dotiahla svoj outfit do dokonalosti.

Legíny ako must have kúsok

Pôvabná speváčka a herečka často nosí legíny. Prečo? Pretože ide o praktický a ľahko kombinovateľný kúsok. Vy ešte žiadne z nich vo svojom šatníku nemáte? Mali by ste to napraviť.

Ak nebeská modrá nepatrí medzi vaše obľúbené farby, skúste siahnuť po ďalšej farbe roka akou je výrazná magenta, elegantná zelená alebo odtieň macchiato. Legíny môžete kombinovať s dlhšou mikinou, jednofarebným crop topom či s rolákom a dlhým kabátom. Ak nemáte odvahu ukazovať na obdiv svoje krivky, oblečte si k leginám dlhšiu voľnú košeľu, pletený kardigán alebo elegantný blejzer.

- Anketa

NOSÍTE LEGÍNY?

Odpovedalo 26 ľudí  

Áno, sú mojím obľúbeným kúskom
19%
Nosím ich na cvičenie a vo voľnom čase
65%
Jedny mi stoja v šatníku
8%
Nie, nepáči sa mi tento módny kúsok
8%
J LO

Zdroj: PINTEREST/whowhatwear.com

Jennifer

Zdroj: PINTEREST/popsugar.com

J LO

Zdroj: PINTEREST/whowhatwear.com

J LO

Zdroj: PINTEREST/eonline.com

J LO

Zdroj: PINTEREST/popsugar.com

Zdroj foto: Úvodná koláž: PINTEREST/dailymail.co.uk, PINTEREST/imgtrend.com

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 00:21

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 00:21

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní