Najkrajší muži sveta za rok 2022: Prekvapí ťa, kto sa ocitol na prvom mieste!

Najkrajší muži sveta za rok 2022: Prekvapí ťa, kto sa ocitol na prvom mieste!

Na túto tému sa vedú mnohé diskusie, pretože každý má iné nároky, čo sa týka samotnej krásy. Niekto za najdokonalejšie považuje plné pery, iný veľké oči či žiarivý úsmev. Avšak, aj tak je to všetko o zlatom reze. Zlatý rez alebo inak nazývaný aj zlatý pomer používajú umelci a architekti pri tvorbe umeleckých diel. Principiálne ide o matematický výpočet, na základe ktorého vzniká akýsi „ideál krásy“, ktorý je nášmu oku lahodiaci. Prihliada sa na súmernosť tváre, ale aj na mnohé ďalšie rysy.

Titul „najkrajší muž na svete“ si už nárokovalo mnoho mužov, ale kto si ho zaslúžil tentokrát? Prinášame vám rebríček najpríťažlivejších mužov sveta. Niektorí sa v rebríčku objavujú pravidelne a mnohí sú prekvapením aj pre nás. Kto je vašim favoritom?

Pozri aj: Vivienne Westwood: 5 prekvapujúcich faktov, ktoré si o tejto punkovej kráľovnej nevedela

Kim Taehyung

Zdroj: instagram.com/thv/

1. Kim Taehyung (V)

Juhokórejský spevák, skladateľ a herec sa v rebríčku najkrajších mužov sveta objavil už v roku 2021. A rovnako sa aj teraz môže pýšiť titulom najpríťažlivejšieho muža na svete. Niekto by povedal detská tvárička, iný zase anjelská tvár, no každopádne tento 27-ročný spevák patrí podľa britského časopisu Nubia medzi „najkrajších mužov“.

Robert Pattinson

Zdroj: instagram.com/robertpattinsonofficial/

2. Robert Pattinson

Film Twilight katapultoval tohto herca v úlohe Edwarda medzi známe hviezdy. Jeho status najlepšie plateného hollywoodskeho herca z neho urobil známe meno po celom svete. Narodil sa 13. mája 1986, je profesionálom v hre na klavír a dokonca má svoju vlastnú voskovú figurínu vystavenú v múzeu Madame Tussauds.

Hrithik Roshan

Zdroj: instagram.com/hrithikroshan/

3. Hrithik Roshan

Narodený 10. januára 1974 v Bombaji je tento herec a model považovaný za jedného z najkrajších mužov. Hrithik si v roku 2000 zahral hlavnú úlohu v najpopulárnejšom bollywoodskom filme všetkých čias „Kaho Naa Pyar Hai" s Amishou Patel. Počuli ste už o ňom? Možno vás prekvapí fakt, že je najbohatším modelom v Bollywoode a je aktívny v mnohých charitatívnych aktivitách.

Omar Borkan Al Gala

Zdroj: instagram.com/omarborkan/

4. Omar Borkan Al Gala

Poézia, modeling, herectvo, online sláva a fotografovanie sú len niektoré z mnohých jeho talentov. Je to multitalentovaný herec so širokou škálou zručností a skúseností. Jeho charizmatický prístup a ohromujúce orieškové oči určite pomotajú hlavu mnohým ženám.

Brad Pitt

Zdroj: instagram.com/bradpittofflcial/

5. Brad Pitt

V rebríčku nesmie chýbať ani lámač ženských sŕdc Brad Pitt. Tento herec je jednou z najznámejších tvárí Hollywoodu. Je držiteľom Oscara a Zlatého glóbusu. Napriek pokročilému veku (59 rokov) je to veľmi mladistvo vyzerajúci muž. Zo všetkého najviac zaujme svojim prenikavým pohľadom i šarmantným úsmevom. 

Idris Elba

Zdroj: instagram.com/idriselba/

6. Idris Elba

Jeho svalnatá postava, výnimočná charizma a magnetická príťažlivosť mu vyniesli titul najsexi muža na svete. Okrem toho má nádherný spevácky hlas i raperské schopnosti. Príťažlivá tvár, pútavá charizma a mužná postava Idrisa Elby mu vyniesli miesto v zozname najkrajších mužov sveta vo viacerých významných módnych publikáciách.

Paul Rudd

Zdroj: instagram.com/paulrudd_/

7. Paul Rudd

Paul Stephen Rudd je známy hollywoodsky herec. V predchádzajúcom roku bol v časopise People vyhlásený za „najsexi žijúceho muža". Nádherné zelené oči a ľahký úsmev je to, čo všetci na tomto hercovi milujú najviac. Podľa mnohých je milý, sebakritický, prívetivý, pracovitý a najnovšie sa môže pýšiť aj titulom najpríťažlivejšieho muža na svete.

David Beckham

Zdroj: instagram.com/davidbeckham/

8. David Beckham

Vo svete futbalu patril k najlepším. Tento 47-ročný futbalista ukončil kariéru v roku 2013, pričom počas svojej 20-ročnej kariéry získal 19 titulov majstra sveta. V minulom roku k týmto titulom pribudol aj ďalší, a to titul „najkrajší muž“.

Henry Cavill

Zdroj: instagram.com/henrycavill/

9. Henry Cavill

Vďaka stvárneniu Supermana vo filmoch o superhrdinoch DCEU si britský herec získal celosvetové uznanie. V roku 2013 bol čitateľmi britského časopisu Glamour zvolený za „najsexi muža sveta". Od roku 2013 ho časopis Empire považoval za tretieho najsexi herca v Hollywoode. A tak sa nemôžeme čudovať, že sa v tomto rebríčku ocitol aj v roku 2022. Medzi jeho najznámejšie diela patria filmy Muž z ocele, Batman vs. Superman, Liga spravodlivosti a seriál Zaklínač, ktoré mu priniesli široké uznanie.

Tom Cruise

Zdroj: instagram.com/tomcruise/

10. Tom Cruise

Čakali by ste, že sa tento 60-ročný herec objaví v tomto rebríčku? Popravde, našli by sa aj mladší, ktorý by ho tromfli, avšak údajne väčšina žien je očarená jeho roztomilosťou a sebavedomím. Je najznámejším hercom na svete a má najväčší majetok – ten v roku 2020 presiahol výšku 570 miliónov dolárov.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

7 komentárov

Elena Švachová 06.01.23 21:50

karma
109.00

Hmmm...zaujímavý rebríček. Ten najkrajší muž je chlap ? :-O Myslela som, že to je žena. Zvláštny pohľad na mužskú krásu. Môj favorit tu nieje, ale to je chlap, ako sa patrí :-)

  • 1
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 13:12

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 13:12

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 04:49

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 04:49

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní