Lily Collins ako Emily v Paríži: Koľko si zarobí za jednu epizódu?

Lily Collins ako Emily v Paríži: Koľko si zarobí za jednu epizódu?
  • 11.01.2023
  • Michaela Kožáková

Od 21. decembra sa na Netflixe objavila tretia séria obľúbeného seriálu s názvom Emily v Paríži. Všetci priaznivci a fanúšikovia už určite majú všetky epizódy tejto romantickej komédie pozreté. A tí, ktorí ste ešte tento seriál nevideli, určite si ho pozrite.

Emily in Paris rozpráva príbeh mladej Američanky Emily Cooper, ktorá sa kvôli lákavej pracovnej ponuke presťahuje do Paríža, aby ponúkla francúzskej marketingovej spoločnosti svoj americký pohľad. Dej pretkaný vtipnými scénami, autentické zákutia ulíc hlavného mesta Francúzka a skvelé výkony hercov si získali priazeň širokého publika.

Pôvabná herečka Lily Collins dokonale stvárnila hlavnú predstaviteľku seriálu. Jej hravý módny vkus a farebné, rafinované outfity, ktorými demonštrovala americký pohľad na francúzsku módu, sa snažia napodobniť ženy po celom svete.

Neprehliadni: Jenna Ortega - hlavná predstaviteľka seriálu Wednesday: Toto si o nej vedela?

Emily

Zdroj: INSTAGRAM/netflixfr

Koľko dostane Lily za jednu epizódu?

Streamovací gigant, samozrejme, presne neoznamuje koľko dolárov posiela talentovaným hercom na ich bankové účty. Lily zarobila veľa peňazí svojou úspešnou kariérou v televízii a vo filmoch. Ale jej doteraz najväčším projektom je Emily v Paríži – jeden z najpopulárnejších seriálov na Netflixe. Za prvých 28 dní ho sledovalo až 58 miliónov ľudí.

Seriál Emily v Paríži má zatiaľ tri série a dokopy 30 epizód. Podľa amerického lifestylového časopisu Cosmopolitan Lily zarába najmenej 300 000 dolárov (297 000 eur) za jednu epizódu, čo z nej robí jednu z najlepšie zarábajúcich herečiek platených Netflixom. Čistá hodnota majetku Lily Collins predstavuje 24 miliónov dolárov (približne 22 miliónov eur). 

Emily

Zdroj: INSTAGRAM/emilyinparis

Emily v Paríži

Zdroj: INSTAGRAM/emilyinparis

Lily

Zdroj: INSTAGRAMemilyinparisturkiye

Zdroj foto: úvodná koláž - INSTAGRAM.com/emilyinparisturkiye

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 10:26

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 19:53

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 19:53

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 10:26

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní