Online randenie nie je hanba! Ktoré celebrity skúsili hľadať lásku na zoznamke?

Online randenie nie je hanba! Ktoré celebrity skúsili hľadať lásku na zoznamke?
  • 20.02.2023
  • Michaela Kožáková

Poznáte zoznamku Partner na úrovni, Tinder či dokonca zoznamky pre zadaných? Možno i vy nejakú z nich používate a hľadáte tú pravú lásku. 

Éra naivného jednoduchého zoznamovania na chatoch, kedy stačilo ísť na kávu či víno, už skončila. Najprv ju nahradil fenomén Facebooku, ktorý je však skôr o predvádzaní sa a porovnávaní o tom, kto má luxusnejšie auto či krajší zadok. Na podobnom princípe funguje aj Instagram. 

V dnešnej dobe existuje niekoľko zoznamiek, na ktorých môžete stretnúť rôznych ľudí s rôznymi zámermi. Okrem sexu, svalnatých fešákov v tielkach, slobodných matiek, jednotlivcov so slabšou gramatikou, budete mať možno šťastie a nájdete toho pravého alebo pravú.

Čudovali by ste sa, ale ani celebrity nie sú výnimkou. Mnohé z nich sa registrujú na rôznych zoznamkách a používajú aplikácie na randenie preto, aby našli romantiku a pravú lásku. Mariah Carey, Charlize Theron, Sam Smith, Orlando Bloom či Katy Perry – ktoré ďalšie známe tváre a hollywoodske hviezdy vyskúšali online randenie?

Neprehliadni: Jennifer Lopez a Ben Affleck oslávili Valentína po svojom. Pozri na ich párové tetovanie!

Ed

Zdroj: INSTAGRAM/teddysphotos

Ed Sheeran

Talentovaný spevák Ed Sheeran tiež skúsil, aké to je randiť na zoznamke. Ed mal zlomené srdce, keď ho expriateľka Ellie Goullding poviedla s Niallom Horanom. Dnes je však šťastne ženatý so Cherry Seaborn a radosť im robia dve deti.

Predtým, ako sa oženil, sa umelec priznal k tomu, že aj on využil zoznamku Tinder. Zaneprázdnený Ed nemal však čas chodiť na rande

Demi

Zdroj: INSTAGRAM/ddlovato

Demi Lovato

Americká speváčka, skladateľka a herečka Demi Lovato sa registrovala v aplikácii Raya, ktorá je exkluzívnou zoznamkou pre celebrity. Účet si neskôr zrušila z úcty k osobe, s ktorou v tej dobe randila. Neskôr si tiež uvedomila, že chce byť sama a potrebuje priestor pre seba.

V máji v roku 2021 speváčka vyšla von so správou, v ktorej tvrdila, že nie je ani mužom ani ženou. Označila sa za nebinárnu a chcela byť oslovovaná v strednom rode, ono alebo oni. Minulý rok v lete sa však priznala, že sa cíti viac ako žena.

Channing

Zdroj: INSTAGRAM/channingtatum

Channing Tatum

Šarmantný herec Channing Tatum tiež podľahol online zoznamke. Anonymný zdroj uviedol, že si po rozchode so speváčkou Jessie J vytvoril účet v aplikácii Raya v novembri 2019. Bývalý striptér a model momentálne randí s krásnou Zoe Kravitz, dcérou populárneho speváka Lennyho Kravitza.

Pozri aj: Tajomstvo nestarnúcej krásy odhalené! Speváčka Cher prezradila, čo sa skrýva za jej mladistvým vzhľadom

Drew Barrymore

Zdroj: INSTAGRAM/drewbarrymore

Drew Barrymore

V januári 2021 v epizóde svojej talkshow „The Drew Barrymore Show“ herečka povedala komičke Nikki Glaserovej o svojich problémoch s online zoznamovaním. Drew, ktorá sa minulý rok priznala k bisexualite, nezverejnila názov aplikácie, cez ktorú randila, avšak opísala svoje skúsenosti. Zažila nepríjemný okamih, keď sa dohodla s niekým na rande a dotyčný jej v čase stretnutia napísal, že nepríde.

Khloé Kardashian

Zdroj: INSTAGRAM/khloekardashian

Khloé Kardashian

Pri pohľade na krásku z klanu Kardashian by ste si pomysleli, že ona je tá posledná, ktorá by hľadala partnera na zoznamke. Neverili by ste, ale Khloé vyskúšala hneď niekoľko online zoznamiek. Televíznu osobnosť a podnikateľku, ktorá má dcérku True s profesionálnym hráčom basketbalu Tristanom Thompsonom, pár mesiacov dozadu zahliadli s talianskym hercom a modelom Michelom Morronom.

Ryan Lochte & Kayla Reid

Zdroj: INSTAGRAM/ryanlochte

Ryan Lochte a Kayla Reid

Od Tinderu k pravej láske! Americký profesionálny plavec a 12-násobný olympijský medailista Ryan Lochte a modelka Kayla Rae Reid majú dnes dve krásne deti a tretie je na ceste. Tento pár je dôkazom toho, že pravá láska sa dá nájsť aj na online zoznamke.

Lily Allen

Zdroj: INSTAGRAM/lilyallen

David Harbour a Lily Allen

„Stretli sme sa na jednej zo zoznamovacích aplikácií a potom sme išli na rande v Londýne," priznala sa anglická speváčka a herečka. Jej manžel David Harbour to potvrdil so slovami, že to bola láska na prvý pohľad. 

- Anketa

SKÚSILI STE ONLINE ZOZNAMKU?

Odpovedalo 8 ľudí  

Nie, to nie je nič pre mňa
38%
Skúsil/la, ale nebol/la som spokojný/á
25%
Momentálne na jednej randím
13%
Stretol/la som na nej súčasného/ú partnera/ku
25%
Zdroj foto: Zdroj foto:  úvodná koláž - INSTAGRAM/channingtatum_fanss, INSTAGRAM/ddlovato, INSTAGRAM/teddysphotos

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní