Tajomstvo nestarnúcej krásy odhalené! Speváčka Cher prezradila, čo sa skrýva za jej mladistvým vzhľadom

Tajomstvo nestarnúcej krásy odhalené! Speváčka Cher prezradila, čo sa skrýva za jej mladistvým vzhľadom
  • 14.02.2023
  • Michaela Kožáková

Uhádli by ste speváčke Cher vek? Pri pohľade na ňu asi máte pocit, že sa zastavil čas. Napriek tomu, že sa stala hviezdou už vo svojich 20-tich rokoch po tom, čo sa jej pieseň I Got You Babe dostala na prvé miesto v rebríčkoch, ešte stále nespomalila. Bohyňa popu, ako ju často média prezývajú, pokračuje vo vypredávaní show a koncertov po celom svete.

Všimli ste si, že Cher je plná rovnakej mladistvej a nespútanej energie ako pred 50 rokmi, keď bola jednou z najžiadanejších umelkýň? Jej ikonické oblečenie od priliehavých šiat cez priehľadné a čipkované kostýmy dodnes zdobí jej perfektnú postavu. Spôsob, akým sa pohybuje na javisku, nielen mužov, ale aj ženy núti premýšľať nad tým, ako to táto diva robí, že stále vyzerá tak mlado a sviežo.

Neprehliadni: https://www.kamzakrasou.sk/celebrity/ktore-celebrity-oslavia-tento-rok-40-tku/28661

Show Cher

Zdroj: INSTAGRAM/Cher

Tajomstvo jej krásy je odhalené!

Napriek tomu, že 76-ročná speváčka podstúpila množstvo procedúr a niekoľko plastických operácií, tvrdí, že jej životný štýl zohráva hlavnú úlohu v tom, aby vyzerala mlado. Speváčka vraví, že jej tajomstvo mladistvého vzhľadu v skutočnosti vôbec nie je tajomstvom. Je to o tom, čo si dávate do tela.

Aj keď sa možno zdá, že Cher za svoju skvelú postavu vďačí genetike a plastike, nie je to úplne pravda. Speváčka tvrdo pracuje na udržaní si svojej figúry a cvičí päť dní v týždni pod dohľadom trénera. 

Držiteľka Grammy na Twitteri priznala, že sa vyhýba šunke a červenému mäsu. Vo svojej knihe Cher Forever Fit: The Lifetime Plan for Health, Fitness, and Beauty hviezda opisuje svoju prísnu diétu s nízkym obsahom tukov a bez konzumácie mliečnych výrobkov. Jej jedálny lístok zahŕňa hnedú ryžu, strukoviny, zeleninu, cestoviny a ovocie, ktoré jej dodáva veľa energie. Cher sa tiež vyhýba alkoholu a cigaretám.

Obľúbená speváčka nemá špeciálnu rutinu, ktorú dodržiava pri starostlivosti o pleť. Rada však svoju pleť rozmaznáva krémami a rôznymi sérami. 

Pozri aj: Najstarší otcovia v Hollywoode: Neuveríš v akom veku mali deti!

INSTAGRAM/barbietruecollector

Zdroj: Barbie

Toto ste o Cher vedeli?

  • Svoju kariéru začala spolu so svojou sestrou ako komparzistka v televíznych reláciách.
  • Speváčka Cher pochádza z veľmi chudobnej rodiny. Jej matka, s ktorou mala veľmi blízky vzťah, ju dokonca na pár týždňov musela nechať v detskom domove, pretože sa o ňu nemohla postarať a zabezpečiť jej všetko, čo potrebovala.
  • Čistá hodnota speváčkinho majetku je 360 miliónov amerických dolárov.
  • Počas 70. rokov 20. storočia bola šou Sonny and Cher súčasťou každej rodiny a pred obrazovky prilákala viac ako 30 miliónov divákov. Táto popularita bola z veľkej časti spôsobená výberom šatníka, pretože na nahrávkach každej epizódy speváčka nosila poburujúce dizajnérske róby. A presne to viedlo k vytvoreniu Barbie Cher, ktorá sa okamžite stala obrovským hitom – v roku 1976 dokonca prekonala čísla v predaji Barbie.
  • Cher má dyslexiu aj dyskalkúliu. V škole mala problémy s čítaním a pochopením čísel.
  • Chaz Bono, spoločný syn Cher a Sonny Bona, sa narodil ako dcéra Chastity, ale vo svojom tele sa necítil nikdy dobre. Preto sa rozhodol pre zmenu pohlavia. 
  • Speváčka randila s mnohými slávnymi mužmi, ako napríklad s hudobným producentom Davidom Geffenom, s basgitaristom Gene Simmonsom z skupiny KISS, s Tomom Cruisom či Ericom Claptonom.
  • A čo robí Cher dnes? Jedinečná speváčka sa pripravuje na svoje turné s názvom Here We Go Again, na ktorom zaznejú jej najväčšie hity.
Cher

Zdroj: INSTAGRAM/Cher

Speváčka Cher

Zdroj: INSTAGRAM/Cher

Cher

Zdroj: INSTAGRAM/Cher

Zdroj foto: úvodná koláž - INSTAGRAM.com/Cher

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Mária Sivová 14.02.23 09:37

MS
karma
100.00

Na svoj vek vyzerá skutočne skvele.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní