Sandra Bullock prišla o životnú lásku. Jej partner prehral boj s vážnou chorobou

Americká herečka Sandra Bullock (59) je známa najmä z filmov Miss špeciálny agent, Nebezpečná rýchlosť, Gravitácia či Návrh. Najväčší úspech jej však bez pochýb priniesla hlavná rola v dráme Splnený sen z roku 2009, za ktorú získala zlatú sošku Oscara, ako aj Zlatý glóbus. 

Slávna herečka si aktuálne prechádza veľmi ťažkým obdobím. Svet obletela správa o úmrtí jej dlhoročného partnera Bryana Randalla (57). Pár sa zoznámil v roku 2015 na oslave Sandrinho adoptovaného syna Louisa, kde Bryan pracoval ako fotograf. Dvojica sa dala zakrátko dokopy a okrem Louisa sa spolu starali aj o herečkinu adoptovanú dcéru Lailu.

Sandrin partner zomrel minulý víkend, pričom jeho najbližší zakrátko smutnú správu oznámili aj verejnosti. Mnohých pritom o to viac nemilo prekvapil fakt, že Bryan Randall zomrel po niekoľkoročnom boji so zákerným ochorením, o čom doposiaľ na verejnosti alebo v rozhovoroch nehovorila ani samotná herečka. 

Herečkin partner bojoval s ALS

„S najväčším žiaľom vám oznamujeme, že Bryan Randall zomrel v pokoji 5. augusta po trojročnom boji s ALS. Bryan sa svoje trápenie s chorobou rozhodol držať v súkromí a my, ktorí sme sa o neho starali, sme urobili všetko pre to, aby sme vyhoveli jeho žiadosti. Sme nesmierne vďační lekárom, ktorí nám boli nápomocní a úžasným zdravotným sestrám, ktoré sa stali našimi spolubývajúcimi a často obetovali svoje rodiny, aby boli s nami,“ stojí vo vyhlásení jeho rodiny pre magazín People.

Skratkou ALS sa označuje amyotrofická laterálna skleróza, čo je zriedkavé ochorenie postihujúce mozgové a miechové motoneuróny, teda nervové bunky zodpovedné za ovládanie svalov. ALS spôsobuje kŕče v končatinách, svalovú slabosť, neskôr problémy s chôdzou, rečou alebo prehĺtaním. V najzávažnejších prípadoch potrebuje pacient asistované dýchanie. Príčinou smrti býva zlyhanie základných životných funkcií. 

Na žiadosť svojej životnej lásky herečka o partnerovom boji so zákerným ochorením na verejnosti nikdy nehovorila a tieto fakty sú známe až teraz. Nedávno sa pritom šírili klebety o tom, že s ich vzťahom to nevyzerá ružovo. Ako sa zdá, išlo o nepodložené klebety. Herečka stála pri svojom partnerovi do poslednej chvíle. 

Zdroj úvodnej foto: Depositphotos.com/imagepressagency

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE