Svetové turné Beyoncé je v plnom prúde. Koncert prerušila kvôli netradičnej požiadavke fanúšičky – čo sa stalo?!

Beyoncé bez pochýb patrí v súčasnosti k najväčším svetovým speváckym divám. Začiatkom roka potešila svojich fanúšikov oznámením nadchádzajúceho svetového turné s názvom Renaissance World Tour. Speváčka mala poriadne dlhú pauzu od tvorby, keďže jej posledný album Lemonade pochádza ešte z roku 2016. 

Svetové turné zahájila začiatkom mája hneď dvomi koncertmi vo švédskom Štokholme. Doposiaľ navštívila mnohé európske krajiny, vrátane Belgicka, Anglicka, Francúzska, Španielska, Holandska či Nemecka.

V nasledujúcich dňoch ju ešte čaká Poľsko a vráti sa aj do spomínaného Nemecka. Júl, august a september už následne budú patriť Kanade a Spojeným štátom. 

Počas jedného z posledných koncertov, v dvakrát spomenutom Nemecku, sa stalo niečo naozaj nevídané. Išlo o koncert v nemeckom Kolíne nad Rýnom na futbalovom štadióne RheinEnergieStadion. Speváčka si spravila pauzu medzi vystúpeniami kvôli niečomu, čo uvidela v hľadisku!

Spevácka diva neváhala a vyhovela prosbe

Beyoncé si medzi fanúšikmi všimla nápis „Do my gender reveal.“ Fanúšička ju takýmto spôsobom poprosila o odhalenie pohlavia jej bábätka! Speváčka videla podľa jej slov nápis už od začiatku šou a rozhodla sa tejto milej prosbe vyhovieť.

Z hľadiska jej následne podali obálku, ktorú si otvorila a hneď na to budúcim rodičom, ako aj všetkým účastníkom koncertu, prezradila, že je to dievčatko. Rodičom zablahoželala a pokračovala vo vystúpení. Okolitý dav bol vo vytržení a video s odhaľovaním pohlavia bábätka uprostred koncertu sa razom stalo virálnym.

Pozrieť si ho môžete aj vy nižšie. Čo vravíte na tento pekný speváčkin skutok, ktorý si bude minimálne budúca mamička pamätať do konca života a raz o tom bez pochýb povie i svojej dcére?

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/beyonce

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE