Chceš byť zdravá zvonka aj zvnútra? SIMPLY SKIN ti pomôže!

Chceš byť zdravá zvonka aj zvnútra? SIMPLY SKIN ti pomôže!

Dve jednoduché slová. SIMPLY SKIN. Práve naša koža je totiž to najcennejšie, čo máme, hoci ju mnohí z nás považujú za samozrejmosť. Je jedinečná a výnimočná tak, ako naše „ja”. 

Myšlienka priniesť ľuďom inováciu, výnimočnú starostlivosť a bezkonkurenčný zákaznícky servis sa tento rok stala skutočnosťou. Simply Skin chápe, aké je dôležité starať sa o pokožku nášho tela, dodávať jej potrebné látky, hýčkať ju a rozmaznávať. Produkty vyvinuté odborníkmi, obsahujúce inovatívne aktívne zložky, vyživujúce minerály a profesionálne technológie prinesú vášmu telu zaručený recept na zdravie a krásu. 

Každý stav nášho tela sa dá hravo vyriešiť. Stačí, ak si uvedomíme, ako sa o telo staráme, sústredíme sa nielen na kozmetické prípravky, ale aj na našu životosprávu a výsledky sa dostavia behom chvíle. Simply Skin ponúka riešenie pre širokú škálu problémov, typov a stavov pleti a tela samotného. Ich tím je vždy ochotný pomôcť s akýmkoľvek problémom týkajúcim sa zdravia, produktov, či nákupu.

A viete čo je ich hlavným cieľom? Možno to bude znieť ako klišé, no už počas stretnutia s majiteľkou som vedela, že sa prostredníctvom svojej práce snaží zlepšiť životy ľudí a vyčarovať im úsmev na tvári. Pretože až keď prinášame radosť do života iným, robíme tú najkrajšiu vec na svete.

Odporúčame: Ako zistíš, že používaš nesprávny krém na tvár? Toto ťa prekvapí!

krém na tvár

Zdroj: Shutterstock®

Všetko na jednom mieste

Simply Skin chápe, že potrebujeme viac ako len dobrý produkt na to, aby sme dosiahli požadované výsledky. Kozmetických výrobkov je totiž na trhu už toľko, že sa v tom častokrát poriadne strácame. Práve ich posolstvo a fakt, že svoju prácu robia srdcom, ich odlišuje od ostatných. Jednoducho chcú robiť veci správne. Práve preto u nich nenájdete plejádu značiek. Simply Skin poctivo vyberá, čo svojim zákazníkom odporúči.

V ich e-shope sa preto môžete stretnúť so značkami ako napríklad Sesderma, značku vyznačujúcu sa tým, že počúva pokožku (Listening to your skin) už viac ako 25 rokov. Podporuje komplexnú dermatológiu a zaviazala sa dosiahnuť úplnú pohodu pokožky. Integruje znalosti a klinickú prax s nástrojmi a procesmi aktívneho počúvania.

Odporúčame: Nový trend instagramu - ženy ukazujú silu makeupu!

Sesderma

Zdroj: Shutterstock®

Bohatstvo Mŕtveho mora na dosah

Pre milovníkov produktov Mŕtveho mora máme dobrú správu. Vďaka Simply Skin si môžete dopriať jedinečné prípravky série Aqua Mineral, ktoré sú založené na pokladoch Mŕtveho mora. Prastará soľ, minerálne látky a voda z Mŕtveho mora sú populárne najmä kvôli svojim mimoriadne účinným a blahodarným vlastnostiam v oblasti krásy aj celkového zdravia a v kombinácii s inovatívnou patentovanou technológiou revolučným spôsobom menia tradičné postupy starostlivosti o pleť, zvyšujú jej prirodzený potenciál a obnovujú mladistvý a žiarivý jas pokožky. 

Prípravky Aqua Mineral kombinujú vzácne prírodné komponenty s najnovšími špičkovými technológiami a pôsobia ako výnimočne účinné regulátory, ktoré spomaľujú prirodzený proces starnutia pokožky. Všetky prísady starostlivo vyberáme z najlepších zdrojov po celom svete a zaručujeme najvyššiu možnú kvalitu všetkých našich produktov. Sme pyšní na náš výrobný proces, ktorý od momentu výberu prvej ingrediencie až po okamih, keď otvoríte a použijete náš produkt, podlieha nepretržitej kontrole kvality. Preto sú všetci naši zákazníci mimoriadne spokojní s každou kvapkou produktov Aqua Mineral. Prípravky Aqua Mineral zaujímajú popredné miesto v kozmetickom priemysle, kombinujú špičkové ingrediencie s inovatívnym výskumom a pomáhajú neustále vzdorovať pôsobeniu času.

Pozri aj: Za vrásky na krku môžu aj mobily: Poradíme ti, ako sa ich zbaviť!

Aqua Mineral

Zdroj: Shutterstock®

Zuby ako perličky

Môžeme mať akokoľvek krásnu, hladkú a rozžiarenú pleť, no ak ľudí „oslníme" zanedbaným chrupom, prvý dojem bude stratený. A práve starostlivosť o náš chrup býva častokrát veľmi zanedbávaná. Predstavte si, koľko jedla dáme počas dňa do úst, koľko sladkostí zjeme, koľko kávy vypijeme a v neposlednom rade, koľko cigariet niektorí z nás vyfajčia.

To všetko nesmierne negatívne pôsobí na naše zuby a ničí náš úsmev. Bieliaca zubná pasta, ktorá čistí a bieli zuby bezpečne a účinne pomocou mikro-penivého zloženia nám môže pomôcť. Pomocou inovatívneho okysličovacieho systému by sme mali dosiahnuť lepšie výsledky, než s akoukoľvek inou zubnou pastou s bieliacim účinkom. Bieliaca zubná pasta Beaming White pomáha aj predlžovať účinok bielenia po profesionálnom alebo domácom bielení.

Bude sa ti páčiť: Existuje recept na šťastie? Byť šťastnou je ľahšie než si myslíš.

bielenie zubov

Zdroj: Shutterstock®

Bylinky pre zdravšie telo

Dosť však bolo informácií o vonkajšej kráse. Bez zdravia by sme tak či tak boli ničím. Bez zdravého tela by sme si nemohli užívať krásy života, ktoré sa nám núkajú. Nezabudnite, že práve zdravie je to najcennejšie, čo nám bolo dané a mali by sme si ho patrične vážiť. Hon za prácou, peniazmi a úspechom nie je všetko. Práve zhon nás častokrát dokáže zlomiť a pripútať k posteli na niekoľko týždňov. 

Nef de Santé, a.s. je česká spoločnosť, ktorá vyvíja a vyrába potravinové doplnky, obsahujúce tie najkvalitnejšie prírodné suroviny. Značka Nef de Santé sleduje najmodernejšie trendy v oblasti doplnkov stravy s dôrazom na bylinné preparáty s vysokým fyziologickým účinkom. Doprajte svojmu telu potrebné látky, venujte mu svoju pozornosť a úctu a cesta životom bude pre vás určite krajšia a dlhšia. :)

Všetky spomínané produkty nájdete na www.simplyskin.sk

Pozri aj: Vaječné bielko: Čo všetko dokáže? Jeho vlastnosti si zamiluješ!

výživové doplnky

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Martina Varhaníková 06.12.17 14:26

karma
110.00

Je pravda, že stres je veľkým neprajníkom tela a dokáže sa pekne podpísať na zdravotných problémoch, aj aj na vzhľade. Ovocné šťavy sú super, hlavne ak sú 100% a bez konzervantov. Bylinky tak isto dávajú telu svoje plus a aj kvalitná kozmetika. Niet nad to, ak to nájdeme na jednom mieste. :D Vďaka.

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 11.12.17 10:23

SK
karma
114.00

hneď si idem prečítať

  • 0
Odpovedať

Vlasta Tóthová 12.12.17 20:18

VT
karma
-1.00

Vyzerá to fajn

  • 0
Odpovedať

Mária Frnová 14.12.17 10:59

MF
karma
100.00

zdravie a krása spolu bezpochybne súvisia

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní