Dokonalé kučery: Takto si ich vytvoríte sama!

Dokonalé kučery: Takto si ich vytvoríte sama!

Môcť si tak pri chôdzi sebavedome pohadzovať zvlnenou hrivou. Aj vy o tom snívate? S automatickou kulmou Philips ProCare vytvoríte nádherné kučery ľavou zadnou.

Ako od profesionála

Je to ako mať doma svojho osobného kaderníka. Sama sa môžete rozhodnúť, na aký účes máte náladu. Automatická kulma Philips ProCare dokáže vytvoriť perfektne husté kučery, nadýchané padavé vlny alebo prirodzené neposlušné kadere. To všetko rýchlo a jednoducho vďaka inovatívnym komponentom. Kulma má titánový keramický valec, ktorý automaticky natáča, zahrieva a vytvára kučery. Spolu s odolným bezkefkovým motorom zaručia dokonalé výsledky pre každú príležitosť. 

Odporúčame: Lahodná varená kukurica: Priprav ju takto a neohrozia ťa kalórie!

Automatická kulma Philips ProCare

Zdroj: Shutterstock®

Kučery, aké len chcete

Ako je možné, že sa v jedinom prístroji skrýva toľko možností? Odpoveď je v nastaveniach. Vybrať si môžete z troch nastavení teploty (170°C - 190°C – 210°C) a troch nastavení času natáčania, podľa typu vašich vlasov a želaného účesu. Čím vyššia teplota a dlhší čas natáčania, tým hustejšie kučery a naopak. Kučery môžete natáčať smerom doprava aj doľava. Zaujímavá je funkcia automatického smeru natáčania, ktorá strieda pravotočivé a ľavotočivé kučery. Vytvára tak nádherný prirodzený vzhľad, na nerozoznanie od pravých kučier. 

Zaujme ťa: Žehlička, ktorá to má pod kontrolou

Praktická a bezpečná

automatickou kulmou Philips ProCare si vytváranie účesu skutočne užijete. K dispozícii máte profesionálny dvojmetrový kábel, ktorý vám poskytne voľnosť a priestor, kdekoľvek sa budete nachádzať. Ergonomický dizajn kulmy je vytvorený tak, aby sa vám s vlasmi pracovalo ľahko aj v zadnej časti hlavy. Okrem toho si môžete byť istá, že sa pri tvorbe účesu nepopálite. Šikovná komora na natáčanie prameňov je vytvorená tak, aby používanie prístroja bolo stopercentne bezpečné. Vyskúšajte ju aj vy a očarte všetkých perfektnými kučerami.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Soňa Kelemenová 23.08.17 12:30

SK
karma
86.00

podľa mna sa to nedá sama sebe spraviť... a keď áno, tak len veľmi ťažko .....

  • 1
Odpovedať

Milka Damašková 23.08.17 18:50

MD
karma
132.00

Čo už len nevymyslia:) vyzerá, že to ma raz- dva hotové...rada by som to vyskúšala, či to ide bez zamotávania prameňov :)

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 24.08.17 19:13

MM
karma
100.00

kučery ma nikdy netrápili, nemám na to vlasy, ani kvalitu, ani dľžku

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 16.12.17 12:12

SK
karma
114.00

jéj, to sa mi páči

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní