Horoskop na mesiac november (RYBY, BARAN, BÝK, BLÍŽENCI, RAK, LEV)

Horoskop na mesiac november (RYBY, BARAN, BÝK, BLÍŽENCI, RAK, LEV)
  • 01.11.2016
  • Silvia Karasová

November nás privítal chladným až mrazivým počasím a o blížiacej sa zime už niet pochýb.

Do konca roka nám ostávajú už len dva kalendárne mesiace a po dušičkách to začne žiť hlavne Vianocami.

V akom naladení vás novembrový Mesiac zastihne? Aj to nám môže prezradiť takzvaný lunárny kalendár.

RYBY

November odštartoval pribúdajúcim Mesiacom. Luna sa v prvé dva novembrové dni nachádza v temperamentnom Škorpiónovi a vo vás narastá túžba po romantike, aj vášni. Zadané začnú vo svojich vzťahoch opätovne prebúdzať iskierku túžby. Pozor len, aby na podobnej vlne bola naladená aj vaša polovička. V opačnom prípade vám hrozia skôr hádky a nedorozumenia. Vo vašom znamení sa bude Mesiac nachádzať od 9. do 11.novembra. V týchto dňoch môžete naplno využiť svoj šarm a docieliť malé víťazstva na poli lásky. Úspešný pre vás bude aj novembrový spln (14.11.), ktorý sa ponesie v praktickom Býkovi. Pozor len na prejedanie, ale tiež na prechladenie, najmä krčnej chrbtice. Nezabudnite na šály!

Odporúčame prečítať: Magické triky pre osamelé

Horoskop na mesiac november (RYBY, BARAN, BÝK, BLÍŽENCI, RAK, LEV)

Zdroj: Shutterstock®

BARAN

S blížiacim sa koncom roka 2016 na vás pomaly, ale isto prichádza potreba rekapitulovať. Tento rok bol pre mnohé z vás prelomový, ale nebojte sa. Všetko zlé je predsa na niečo dobré, a ak sa vám ešte nová etapa života nezačala, vedzte, že už sa blíži. Optimizmus vám do duše vleje už novembrový spln (14.11), respektíve aj pár dní pred. Tie sa ponesú ešte vo vašom znamení a dodajú vám toľko potrebne odvahy. Všetky prekážky s ľahkosťou prekonáte, podstatné je, aby ste zahnali pochmúrne myšlienky do kúta. Spln sa ponesie v znamení Býka, ktorého praktickosť vám pomôže dotiahnuť potrebné detaily. Jeho pohodlnosť vás zas konečne prinúti trochu si oddýchnuť. 

Odporúčame prečítať: Pohanské zvyky našich predkov počas dušičiek

Horoskop na mesiac november (RYBY, BARAN, BÝK, BLÍŽENCI, RAK, LEV)

Zdroj: Shutterstock®

BÝK

Sychravé a studené počasie nie je nič pre vás. Cnie sa vám za letom, teplými dňami, aj večerami. Chýba vám slniečko, more, aj morský vánok. Na každé trápenie vraj existuje liek a vy si s takouto „jesennou“ depresiou poraďte malými trikmi. Vyrazte niekam za wellnessom, doprajte si masáž s horúcimi lávovými kameňmi, navštívte solárko, alebo si zakúpte predčasný vianočný darček v podobe biolampy a po uzimenom dni sa večer príjemne nahrievajte. Vo vašom znamení sa Luna ponesie 14. a 15.novembra, kedy zároveň nastáva spln. Využite jeho priaznivý vplyv a preliečte si ubolenú krčnú chrbticu. Do vzťahov vneste pohodu a zmysel pre kompromisy, vyhoďte z nich tvrdohlavosť a frustráciu. 

Odporúčame prečítať: Ubúdajúca Luna sa postará o vaše vlasy, pleť aj postavu

BLÍŽENCI

November je známy aj ako obdobie chrípok a iných respiračných ochorení. Keďže citlivou oblasťou vášho znamenia sú práve pľúca a priedušky, ak cítite, že na vás niečo lezie, rozhodne to nepodceňujte. Zalezte pod perinu, nasaďte si acylpirín, horúci lipový čaj, teplo, kľud a spánok. V opačnom prípade vám hrozí, že už uprostred mesiaca sa zosypete a z choroby sa budete dostávať pekných pár dní. Do vášho znamenia prechádza Luna 16. a 17. novembra, práve toto obdobie môže byť pre vašu imunitu viac než zložité. Druhým prelomovým dátumom môže byť novembrový nov v ohnivom Strelcovi (29.11.), ktorý vás zavedie buď do nejakého konfliktu, alebo nečakaného flirtu. Tak či onak, snažte sa z oboch situácii vycúvať so vztýčenou hlavou. 

Horoskop na mesiac november (RYBY, BARAN, BÝK, BLÍŽENCI, RAK, LEV)

Zdroj: Shutterstock®

RAK

Aj vy, ako osoby narodené v lete, po zime veľmi netúžite. Túžobne možno snívate o dovolenke kdesi v Karibiku, kiežby mohla byť reálna. Pokiaľ vás peňaženka, ani okolnosti za oceán nepustia, pokúste sa aspoň o chabú náhradu. Víkend pred splnom (12. a 13.11.) sa nesie v ohnivom Baranovi. Využite jeho dobrodružnú náladu a vyberte sa kamsi na výlet. Nech mu nechýba ale ani kúsok rozmaznávania v podobe chutného jedla, pohodlnej postele, sauny, či vírivky. Štyri dni po splne (18.11.) sa už Luna nesie vo vašom znamení. Jej vplyv je teraz silný najmä na vaše trávenie, pleť, ale tiež rodinné záležitosti. Snažte sa o pohodu a relax.

Odporúčame prečítať: Trápia vás bolesti? Vyskúšajte zenovú meditáciu

LEV

November mnohé z vás odštartujú akosi zhurta, akoby ste sa báli, že vám môže čosi ujsť. Možno ste si do konca roka na seba nabalili len priveľa povinností, možno ste v týchto d§och prepracované a je toho na vás jednoducho priveľa. Nech je pravda kdekoľvek, v čase okolo splnu (14.11.), ktorý sa nesie v praktickom Býkovi, by ste mali vyložiť nohy na stôl a nechať nech sa veci vôkol vás aspoň raz vyriešia bez vás. Inak vám v tomto období „praskne“ hlava od toľkých starostí. Pomôcť môže masáž, ale tiež aktívny pohyb, napríklad vo vode. Do vášho znamenia Luna vstupuje 20. a 21.novembra, kedy sa zároveň nachádza vo fáze zvanej posledná štvrť. Je to obdobie pred novom, kedy Mesiac už intenzívne ubúda a spolu s ním sa môžu navždy vytratiť aj niektoré vaše starosti. Len sa s nimi budete musieť vedieť raz a navždy rozlúčiť. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Krátka 06.11.16 21:43

SK
karma
114.00

...uvidíme

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní