Magické číslo šesť vnáša do životov pokoj a harmóniu

Magické číslo šesť vnáša do životov pokoj a harmóniu
  • 06.06.2017
  • Silvia Karasová

Jednoduchá numerológia môže pokojne povedať, že ľudia, ktorí sa narodili v mesiaci jún, sú pod vplyvom čísla šesť. Ak chceme ísť viac do hĺbky, vieme, že číslo 6 sa môže stať vaším osobnostným číslom, po zrátaní napríklad dátumu vášho narodenia, alebo po súčte čísel, ktoré prináležia k vášmu menu. Možno nepatríte ani do jeden z týchto kategórii a napriek tomu, je táto číslica vašou obľúbenou. Pozrite sa spolu s nami, čo vám môže priniesť, akou povahovou črtou vás môže obdarovať, alebo aké situácie vám možno bude môcť vyčarovať.


 MAGICKÁ ŠESTKA

Začnime tým, čím je možno číslo šesť najzaujímavejšie - je jednoznačne tajuplné. Už oddávna od kedy ľudia číslice využívali, mali k niektorým z nich možno väčší rešpekt. S mágiou sa okrem deviatky a sedmičky často spája práve aj číslica 6. Minimálne čarovná je z toho dôvodu, že keď ju otočíme, zmení sa nám na deviatku. My však vieme, že toto čísielko v sebe ukrýva omnoho viac. Šestka sa totiž spája s karmickými vzťahmi i s osudovosťou. Pokiaľ vám život chce dať čosi najavo, je dosť pravdepodobné, že odrazu náhodne začnete všade vidieť práve toto čísielko. Vtedy vedzte, že najskôr sa vašimi vzťahmi preženie jedno emocionálne tornádo. 

Odporúčame prečítať: Júnové postavenie Luny – čo nám prinesie?

Magické číslo šesť vnáša do životov pokoj a harmóniu

Zdroj: Shutterstock®

ŠESTKA JE ZA KAŽDÝCH OKOLNOSTÍ ZA LÁSKU

Jednak to súvisí s tým, o čom sme si písali v predošlých riadkoch, jednak sa na toto čísielko viažu všemožné emócie, i túžby. Obvykle ale prináša 6 medzi ne harmóniu a súlad. Problém nastáva len vtedy, keď je čosi vopred dané a my sa tomu nasilu bránime. Ale aby sme šestke nekrivdili, je skutočným číslom lásky. Vďaka nej vraj vieme byť nežné, mierumilovné, skromné, ale i sebavedomé, vždy podľa potreby. Číslo šesť charakterizuje aj obetavosť, rovnováha, súcit, veselosť a statočnosť. Tie, ktorým toto čísielko prislúcha sa vo všeobecnosti neraz zapíšu v srdciach mnohých.


Odporúčame prečítať: Čo vám prezradí váš sen o láske?

 

 ČÍSLO ŠESŤ POSILŇUJE ŠIESTY ZMYSEL

Ľudia, ktorí sú s číslom šesť nejako úzko zviazaní majú podľa numerológie silné mimozmyslové vnímanie. Zároveň majú aj skvelú intuíciu, ktorú sa však musia naučiť počúvať. Tieto svoje vlastnosti môžu perfektne využiť aj pri pri práci, ľahko vedia urovnať spory na pracovisku, vo vyšších pozíciách dokážu odhadnúť potreby svojich zamestnancov, ale tiež intrigánov a pokrytcov.
 

Magické číslo šesť vnáša do životov pokoj a harmóniu

Zdroj: Shutterstock®

DOČKAJTE SA NOVÝCH ZAČIATKOV S ČÍSLOM ŠESŤ

Šestka dáva prísľub na nové a krajšie začiatky. Je vhodná na dátumy, ktorými chceme začať novú životnú etapu. ľudia, ktorým je toto číslo súdené, vraj aj vďaka nemu neraz zastávajú pozíciu, vďaka ktorej sú známi, či slávni. Tieto osoby majú prirodzený obchodný talent a cit pre úspech. 

Odporúčame prečítať: Ako posilniť imunitu pred letom? Vyskúšajte prírodné a ezo tipy!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Kelemenová 15.08.17 11:31

SK
karma
86.00

ja tú mágiu veru nemám v dátume narodenia...

  • 1
Odpovedať

Soňa Krátka 31.12.17 16:45

SK
karma
114.00

ja mám svoj dátum narodenia - 7

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní