Horoskop na február 2023: Komu sa pošťastí v práci a komu v milostnom živote?

Horoskop na február 2023: Komu sa pošťastí v práci a komu v milostnom živote?

VODNÁR (21. január – 19. február)

Môžete sa cítiť mimoriadne oddaní tomu, aby ste venovali čas a energiu svojim milovaným. Vzťahy medzi štyrmi očami si však môžu vyžadovať ešte viac vašej pozornosti okolo 5. februára, keď sa spln nachádza vo vašej partnerskej zóne. Možno sa budete častejšie stretávať s partnerom, milovanou osobou alebo drahým priateľom, ktorého pohľad na vec je opačný ako váš.

Nebojte sa však v tomto prípade spraviť kompromis. Nájdite spoločné porozumenie a východisko na riešenie problémov. Nebojte sa byť flexibilnejší, ochotnejší a nebráňte sa zdieľaniu svojich myšlienok s inými. Dobre tiež spravíte, ak sa zamyslíte nad tým, ako svoje nápady premeniť na príjem.

Ak 20. februára urobíte čo i len jeden malý krok – či už pôjde o pohovor, rozpošlete zopár e-mailov alebo sa vrhnete na úpravu životopisu, môžete zasadiť semienko, ktoré povedie k finančnej odmene, ktorú ste si predstavovali.

Je možné, že v tomto mesiaci budete čeliť niekoľkým zdravotným problémom, preto si dávajte pozor na to, čo jete a dodržiavajte svoj fitness režim.

RYBY (20. február – 20. marec)

Počas prvých dvoch týždňov februára, keď sa sebavedomé Slnko bude pohybovať vo vašej duchovnej zóne, by sa vám tento mesiac mohol zdať trochu ospalý. Akoby ste ešte stále snívali tesne pred tým, ako sa vám zapne budík. Všímajte si však akékoľvek živé nápady a želania, ktoré k vám prúdia, bez ohľadu na to, aké bizarné sa môžu zdať, pretože je možné, že povedú k novej túžbe.

V tomto mesiaci hviezdy odporúčajú, aby ste sa zamerali na svoje zdravie. Zamerajte sa predovšetkým na svoju vitalitu a pohodu a začnite pestovať zdravšie návyky.

Zamyslite sa nad snami, ktoré k vám prišli v uplynulých týždňoch, a určte, čo by stálo za to pretaviť do konkrétneho cieľa, na ktorom môžete s radosťou pracovať.

BARAN (21. marec – 20. apríl)

Rok sa začal oveľa pomalšie, ako by ste si želali, a to vďaka vašej vládnucej planéte, cieľavedomému Marsu. Tento mesiac však konečne začnete mať pocit, že môžete nabrať dynamiku, najmä v súvislosti s učením, spoločenským životom a napredovaním v práci.

Február vo vás môže vyvolať nutkanie využiť svoje umelecké impulzy na rozbehnutie nového projektu, ktorý vám prinesie peniaze. A hoci vlastný hlas a perspektíva môžu byť neuveriteľne napĺňajúce a neoddeliteľnou súčasťou zvýšenia peňažných tokov, rovnako tak aj spolupráca s kolegami a priateľmi – preto nezabúdajte, že tímová práca dokáže priniesť lepšie výsledky.

Čo je pozitívne, tak v tomto mesiaci môžete očakávať príliv optimizmu a šťastia. Využite svoj čas naplno, avšak nezabudnite tráviť voľné chvíle aj so svojimi blízkymi – dozaista to ocenia.

BÝK (21. apríl – 21. máj)

Uplynulé mesiace vás povzbudili k tomu, aby ste sa zamysleli nad tým, ako si plníte svoje ciele súvisiace s napĺňaním vášho bankového účtu. Tento mesiac sa konečne môžete pustiť do realizácie svojich nápadov, ktoré zabezpečia vašu prosperitu a prinesú financie. Ak si hľadáte novú prácu, nebojte sa rozposlať svoje životopisy a zareagovať na pracovné ponuky, ktoré vás oslovia – uvidíte, budete mať úspech a v pracovnom živote sa vám pošťastí.

Február je vo vašom prípade mesiacom nadväzovania nových kontaktov. Nebojte sa teda otvoriť a komunikovať aj s neznámymi.

Tento mesiac bude z hľadiska financií výnimočne dobrý pre vaše znamenie zverokruhu. Spokojný bude aj váš milostný a manželský život. Nebojte sa však trochu experimentovať a odhaľte vášmu partnerovi svoje najtajnejšie priania.

Pozri aj: Najväčšia TÚŽBA podľa znamenia horoskopu: Sedí to na teba úplne presne?

BLÍŽENCI (22. máj – 21. jún)

Tento mesiac si môžete poriadne vydýchnuť, pretože vám konečne svitá na lepšie časy. Avšak, pozor na prepracovanosť či preťaženie. Nabalili ste si toho na seba naozaj veľa, čo sa môže podpísať na vašom zdraví. Je v poriadku, ak si aspoň na chvíľu doprajete oddych. Ak je to možné, delegujte niektoré svoje povinnosti na iných. Tie úlohy, ktorým nemusíte venovať veľkú pozornosť a nie sú naliehavé, odložte na neskôr.

Hviezdy vám v tomto mesiaci celkom prajú. Budete „nažhavení“ skúmať cesty na dlhé vzdialenosti, objavovať nové možnosti vzdelávania a možno si aj naplánujete zážitky, ktoré vás duchovne obohatia.

A keďže Venuša, planéta vzťahov, sa od 20. februára do 16. marca pohybuje vašou zónou nadväzovania kontaktov, ešte viac vás budú lákať skupinové stretnutia a príležitosti na podporu vašej komunity – v práci aj v živote.

Oprite sa o priateľov a kolegov, aby ste sa cítili viac prepojení, a zistíte, či vám kryjú chrbát aj vtedy, keď ide o dosiahnutie cieľa, ktorý je vám blízky.

RAK (22. jún – 22. júl)

V tomto mesiaci je správny čas na to, aby ste začali riešiť pretrvávajúci problém týkajúci sa vášho majetku alebo zárobku. Môže nastať ten správny čas, aby ste zvýšili svoje príjmy, a to vďaka novému zdroju príjmu alebo aspoň vyriešili finančnú záležitosť, ktorá vás už dlhšiu dobu máta v sne.

Našťastie, vďaka poslíčkovi Merkúru a cieľavedomému Marsu, si budete môcť užívať hladšiu plavbu, keď podniknete kroky na zvládnutie všetkého, čo vás čaká.

Hviezdy budú priať aj komunikácii hlavne v partnerskom živote. Buďte otvorení a nebojte sa hovoriť o finančných záležitostiach. Otvorte sa voči blízkym – posilní to vašu sebadôveru a namotivuje na ambiciózny zámer týkajúci sa rastu.

V tomto mesiaci by ste si mali ujasniť, aké zručnosti, ktoré sa spájajú s vašou perspektívou a osobnou filozofiou, chcete zdokonaliť. A keďže sa vraví, že trpezlivosť ruže prináša, tak buďte pripravení šliapnuť na plný plyn vo svojom úsilí presadiť sa v práci. S trpezlivosťou dosiahnete to, čo si zaumienite.

LEV (23. júl – 23. august)

Keďže váš vládca, sebavedomé Slnko, prechádza Vodnárom a vašou partnerskou zónou, intenzívnejšie sa sústredíte na vzťahy medzi štyrmi očami.

Ak ste príliš často odsúvali svoje túžby na druhú koľaj, alebo ste sa snažili vytvoriť priestor pre uspokojenie potrieb druhých, účet je teraz splatný. Myslite teda na seba a dajte prednosť sebe pred ostatnými. Dni okolo splnu by mohli byť dosť emotívne, ale vyrovnávanie sa s akýmikoľvek pocitmi, ktoré sa vynoria na povrch, môže byť produktívne a poučné. Dávajte si však pozor, pretože začiatkom mesiaca môžete zažiť roztržky v milostnom živote. Preto najskôr premýšľajte, kým niečo nahlas vyslovíte.

Čo sa týka kariéry, tak v tomto mesiaci budete musieť tvrdo pracovať, aby ste dosiahli to, čo naozaj chcete. Nič nepôjde hladko! Dávajte si pozor aj na svoje zdravie, ktoré sa môže ozvať – doprajte si pár dní oddychu a dajte sa dokopy.

PANNA (24. august – 23. september)

Retrográdny Merkúr januára nepochybne spomalil všetky vaše snahy o superorganizáciu a naplnenie vašich plánov na rok 2023. Ale so začiatkom februára sa môžete cítiť priam inšpirovaní a nabudení do kreatívneho úsilia. Budete motivovaní do všetkého, čo ste si zaumienili. Avšak, nezabudnite aj na oddych. Doprajte si odpočinok a načerpajte nové sily, aby ste boli plní energie do hektického zhonu, ktorý milujete a ktorým častokrát žijete.

Plánujte stretnutia a pracujte na svojich túžbach, avšak do všetkých svojich snáh zapojte aj svojho partnera. Z ničoho ho nevynechávajte, pretože dosahovanie cieľov ide v dvojici lepšie. Dajte hlavy dokopy a cez cieľovú čiaru sa dostane oveľa rýchlejšie.

Teraz je tá správna chvíľa na to, aby ste sa stali zraniteľnejšími, pokiaľ ide o to, čo chcete od svojho sexuálneho života. Porozprávajte sa s partnerom o vašich hlboko zakorenených pocitoch, ktoré vám možno bránia v plnom duševnom, duchovnom a emocionálnom spojení.

Ak ste mali problémy v kariére, mnohé z nich sa tento mesiac vyriešia. Postavenie Saturna vám bude naklonené. V práci sa vám bude dariť. Dávajte si však mimoriadny pozor na stravu a stravovanie, inak budete musieť znášať niekoľko zdravotných ťažkostí.

Neprehliadni: Najväčší manipulátor medzi znameniami zverokruhu: Na tieto 3 si daj pozor!

VÁHY (24. september – 23. október)

Pokiaľ ide o rodinné záležitosti, neustále stláčate tlačidlo spätného chodu, preto je pre vás ťažšie vystúpiť z bežnej rutiny. Február je však o tom, aby ste sa odlepili od zeme a postarali sa o každodenné záležitosti, ktoré vám pomôžu cítiť, že naberáte na sile. Na začiatok urobíte dobre, ak sa opriete o priateľov a kolegov. Nebojte sa s nimi zdieľať svoje úspechy, ale aj výzvy – posilní to vaše vzťahy a povzbudí vašu kreativitu.

Ak ste nezadaní, tento mesiac vám budú hviezdy priať pri hľadaní si životnej lásky. V prípade, že máte partnera po svojom boku, bude to váš priateľ do dažďa, ktorému sa môžete zveriť a povedať mu, čo máte na srdci. Nebojte sa posunúť vo vašom vzťahu – možno je správny čas na to, aby ste začali uvažovať o zväzku.

Čo sa týka profesionálneho života, tak môžete očakávať, že bude hektický. Dočkáte sa dobrých aj zlých výsledkov, avšak v druhej polovici mesiaca sa vám začne dariť. Čo sa týka otázky financií, narábajte s peniazmi o niečo opatrnejšie.

ŠKORPIÓN (24. október – 22. november)

Posledných niekoľko mesiacov ste sa cítili trochu zaseknutí, ale konečne sa cítite znovu nabití energiou a sústredení, najmä pokiaľ ide o kontakty s priateľmi a vašimi najbližšími. Obdobie Vodnára tiež upriamuje vašu pozornosť na domáci život, ale zároveň aj na kariéru. Je dôležité, aby ste sa zamysleli nad súčasnou rovnováhou alebo nerovnováhou. Stanovte si jasné hranice a postavte sa za svoje potreby v ktorejkoľvek oblasti vášho života. Nič však nerobte na úkor seba, svojho zdravia, nerobte nič čo by prekračovalo hranice vašej komfortnej zóny.  

Čo sa týka vášho milostného života, pozor na zasnené ružové okuliare. Dajte si pozor, aby ste sa pri premýšľaní o vzťahoch príliš nevzdialili od reality.

Po pracovnej stránke vás čaká vyrovnaný mesiac. Vaša finančná situácia bude stabilná a osobný život v prvej polovici mesiaca bude prekvitať. Buďte však obozretní voči niektorým ľuďom vo svojom okolí – môžu vám podraziť kolená.

STRELEC (23. november – 21. december)

V minulom mesiaci ste mohli mať pocit, že váž život je mimoriadne hektický a frustrujúci, a to nielen v pracovnom živote, ale aj v tom partnerskom. Avšak, tento mesiac sa to celé zlomí. Dôverujte svojmu inštinktu a vydajte sa na cestu, ktorá vám bude pripadať odvážna a nezvyčajná. Doprajte si nečakaný výlet alebo dovolenku, poprípade sa zapíšte na kurz, vďaka ktorému si zdokonalíte svoje zručnosti alebo nadobudnete nové vedomosti.

Každá príležitosť, pri ktorej sa stretnete s priateľmi, aby ste si premysleli nové spôsoby spolupráce alebo dosiahli svoje ciele, môže byť skutočne podnetná a uspokojujúca.

Nájdite spôsob, ako spomaliť a venovať viac času svojim blízkym, aby ste posilnili svoje väzby a rodinné vzťahy. Vyjasnite si ciele týkajúce sa vášho domáceho života (napríklad presťahovanie sa do nového bytu alebo zahojenie starých rán s členom rodiny).

Čo sa týka práce, situácia sa obráti vo váš prospech. Dostanete šancu urobiť v práci niečo nové, čo vám bude z dlhodobého hľadiska prospešné. Vaše zdravie bude v tomto mesiaci prekvitať. Ak ste vo vzťahu alebo sa chcete vydať, veci sa môžu obrátiť vo váš prospech.

KOZOROŽEC (22. december – 20. január)

Vzhľadom na to, akí ste pracovití, minulý mesiac nemusel byť taký produktívny, ako by ste si želali, a to vďaka retrográdnemu Merkúru, ktorý prechádzal vaším znamením od 29. decembra do 18. januára. Teraz, vo februári, máte konečne voľnú dráhu na rozbehnutie svojich snov. Najskôr si však okolo 5. februára spln vo vašej zóne intimity vyžiada, aby ste riešili pomerne ťažké emócie v rámci blízkeho vzťahu.

Nebojte sa nahlas vyjadriť to, čo skutočne potrebujete, aby ste sa cítili príjemnejšie. Zároveň si vypočujte aj vašich blízkych a ich potreby, aby ste sa spoločne naladili na rovnakú vlnu.

V tomto mesiaci budete mať príležitosť venovať sa učeniu niečoho nového, ideálne spolu s priateľmi a kolegami. Ak budete mať pocit, že február z vás spravil akýsi domácky typ, tak nemajte obavy. Síce si vyhradíte viac času na oddych s blízkymi, čo posilní vašu emocionálnu pohodu, vaše financie to nijako neovplyvní. Vaša finančná situácia v tomto mesiaci bude stabilná.

Zaujme ťa aj: Horoskop 2023: V ktoré dní budeš mať šťastie, zažiješ lásku alebo si splníš sny?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Jana Čipková 17.02.23 19:33

karma
106.00

Februárový horoskop pre moje znamenie je priaznivý, uvidím či sa aj naplní.

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 14:17

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 14:17

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní