Ako vybrať parfum podľa znamenia zverokruhu: Tento podtrhne tvoju osobnosť!

Ako vybrať parfum podľa znamenia zverokruhu: Tento podtrhne tvoju osobnosť!

Každý z nás je unikát! Každá máme iné vlasy, inú pleť, iné črty tváre. Rôzne sa obliekame a každá má iný vkus. A to platí aj pri výbere správneho parfumu, ktorý by vystihoval našu osobnosť a zároveň aj charizmu. Ale mnohé veci sú závislé aj od nášho znamenia zverokruhu. Už pri narodení dostávame do vienka isté vlastnosti, ktoré sú nám proste dané a my ich nezmeníme. Tak sa jednoducho môžeme rozdeliť na tých, ktorí majú umelecké cítenie a tých, ktorí majú skôr talent pamätať si čísla a narábať s nimi. Už mesiac nášho narodenia ovplyvňuje to, či budeme v živote úspešní alebo či budeme vykonávať nejaké bežné povolanie. 

Avšak, aké vône patria k nášmu znameniu horoskopu? Aká vôňa nás vystihuje najviac? Je to romantická kvetinová vôňa alebo skôr ľahko vulgárna, ktorá dostane do kolien každého chlapa v našom okolí? Ak si neviete vybrať, tak vám to možno napovie vaše znamenie zverokruhu.

ako vybrať parfum pre ženu

Zdroj: Shutterstock®

Ohnivé znamenia (Baran, Lev, Strelec)

Ak patríte k dámam, ktorým v žilách koluje vášeň a temperament, ste sebavedomé a ambiciózne, tak v tom prípade vás vystihujú predovšetkým vône, ktoré vyjadrujú dámsku zmyselnosť. K vašej neskrotnej povahe sa hodia sladké vône s pudrovým základom.

Medzi vône, po ktorých by ste mali siahať patria predovšetkým kvetinové vône s rôznymi ovocnými akordmi, ktoré skrotia alebo podčiarknu vašu divokú osobnosť. Medzi zložky, ktoré očaria vaše čuchové bunky a roztancujú ich, patrí predovšetkým magnólia, vanilka, liči či červené ovocie. A mimochodom, ľahký drevitý závan v parfume bude pre vás pomyselnou čerešničkou na torte.

Vodné znamenia (Rak, Škorpión, Ryby)

Poznáte to známe – tichá voda brehy myje? Tak presne takto by sa dali charakterizovať tieto znamenia zverokruhu. Ide o melancholické znamenia, ktoré netreba nikdy nahnevať – vedia byť totižto poriadne kruté. Aj keď na pohľad pôsobia krehko, tak v hĺbke duše skrývajú nadvládu, pevnú vôľu a vytrvalosť. Preto ich charakterizujú vône s mocným podtónom.

Pre ich čuchové bunky sú najžiadanejšími zložky, ktoré zdôrazňujú istotu a sexepíl. To sa ukrýva v živom jazmíne, pižme a orientálnych kvetinách. Takouto vôňou tieto znamenia zverokruhu zaručene dostanete.

parfum podľa znamenia horoskopu

Zdroj: Shutterstock®

Zemské znamenia (Býk, Panna, Kozorožec)

Bohémske znamenia, ktoré majú radi v živote poriadok a nikdy sa neuspokoja s priemernosťou. Tieto znamenia túžia vynikať vo všetkom a mať pritom pocit šťastia a lásky. Na jednej strane ide o príliš komplikované znamenia, ku ktorým si treba hľadať správnu cestu, no ak ich potešíte kvetinovo-ovocným parfumom, tak sa vám hodia okolo krku.

Ako ste teda pochopili, takéto svieže a poetické vône týmto znameniam ulahodia najviac. Parfumy, v ktorých sa ukrýva broskyňa, frézia a japonské čerešne, dokonalo podtrhnú osobnosť, eleganciu a odvahu týchto zemských znamení.

Vzdušné znamenia (Blíženci, Váhy, Vodnár)

Harmónia duše, predstavivosť lepších zajtrajškov, oddané manželky, prísne matky – takéto sú dámy narodené v niektorom z tých znamení horoskopu. Tieto vzdušné znamenia sa snažia byť všade, snažia sa byť energické a takéto vône ich aj vystihujú.

Ohúri ich predovšetkým citrusový závan, ktorý sa miestami spája s drevitými akordmi. Parfum s puncom orientu je pre vás to pravé orechové. Netreba zabúdať ani na magickú ambru, ktorá každému parfumu dodá iskru a rovnako ani na pižmo, ktoré je strhujúcou energiou.

Neprehliadni: Hviezdy v tom majú úplne jasno: Ktoré znamenia horoskopu ľahko zbohatnú?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Katarína Konečná 20.02.21 18:28

KK
karma
109.00

kvetinovo-ovocná vôňa to sedí k môjmu znameniu

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 22.02.21 23:57

karma
109.00

Prečítala som si moje znamenie...môže byť :-)

  • 0
Odpovedať

Angela Gavlasová 10.03.21 22:57

AG
karma
105.00

Kvetinovo-ovocné vône, to je moje.

  • 0
Odpovedať

JAN KOMADA 30.05.21 20:55

JK
karma
100.00

Priateľka je lev a má rada ovocné vône

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní