VIDEO: Jednoduchý NUDE MAKE-UP – na každý deň, vhodný pre každú ženu

VIDEO: Jednoduchý NUDE MAKE-UP – na každý deň, vhodný pre každú ženu

V rýchlom tempe moderného života sa ženy na celom svete snažia nájsť spôsoby, ako zefektívniť svoje každodenné rituály. Máte pocit, že líčenie je vždy zdĺhavý proces a nemáte na to pred prácou čas? V tejto súvislosti sa stáva jemné, takzvané nude líčenie ideálnym riešením pre každú situáciu, symbolizujúc diskrétnu eleganciu a prirodzenú krásu.

Tento typ líčenia je zamierený na vytváranie dokonalej harmónie, ktorá lichotí každému typu pleti a veku, využívajúc jemné odtiene na zdôraznenie prirodzených čŕt tváre, bez prehnaného maskovania alebo výrazných efektov. Nude líčenie môže byť hotové doslova do 10 či 15 minút, závisí od toho, ktoré časti tváre sa rozhodnete najviac zvýrazniť. 

Ak vás tento štýl líčenia oslovil, nechajte sa inšpirovať naším videom. Ukážeme vám, ako jednoducho a rýchlo dosiahnuť líčenie vhodné pre každú ženu, bez ohľadu na odtieň pleti, farbu očí či vlasov, ktoré je ideálne aj pre rannú prípravu pred odchodom do práce.

Toto líčenie je inšpirované najnovšími dekoratívnymi produktami francúzskej značky Sothys, ktorá v kolekcii JESEŇ-ZIMA priniesla zaujímavé novinky, vrátane praktickej jumbo ceruzky na oči či nenápadnej hnedej riasenky. Poďme sa na to spolu pozrieť. Želáme príjemné sledovanie!

Inšpirujte sa týmto jednoduchým každodenným líčením:

- Anketa

PÁČI SA TI TENTO NUDE MAKE-UP?

Odpovedali 4 ľudia  

Áno, mám presne podobný štýl líčenia.
25%
Je to fajn, ale líčim sa výraznejšie aj na bežný deň.
25%
Vyzerá to dobre, ale ja sa vôbec nelíčim.
25%
Nie je to moja šálka kávy.
25%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní