Chrómová manikúra je hitom tejto jari! Z toľkého množstva jej podôb si nebudeš vedieť vybrať

Chrómová manikúra je hitom tejto jari! Z toľkého množstva jej podôb si nebudeš vedieť vybrať

Ak ste neprehliadli trendy týkajúce sa jarnej manikúry, tak už dozaista viete, že jedným súčasným hitom sú CHRÓMOVÉ NECHTY. Dokonca, ak sledujete sociálne siete, tak už niekoľko týždňov tento trend môže na vás odvšadiaľ „vyskakovať“. V prípade, že ste mu doposiaľ nevenovali pozornosť, tak to rýchlo napravte. Pretože s takýmito nechtami budete rozhodne trendy. Navyše, aj tento trend má množstvo podôb, z ktorých si nebudete vedieť vybrať ten pravý pre vás.

Chrómové nechty sa vyznačujú leskom, ktorý môžete dosiahnuť použitím chrómového prášku naneseného na nechty. Ten stačí len zalakovať vrchným lakom (top coat) a populárnu manikúru budete mať rázom hotovú aj v pohodlí domova. Samozrejme, tento vzhľad môžete docieliť aj prostredníctvom lakov na nechty s vysokým leskom.

Bez ohľadu na to, pre aký spôsob sa rozhodnete, existuje niekoľko spôsobov, ako si tento vzhľad prispôsobiť. Svetlejšie farby, ako je bledoružová, krémová či nude umožňujú vytvoriť jemné, dúhové chrómové nechty. Tmavšie, nepriehľadné odtiene vám, naopak, pomôžu dosiahnuť odvážnejší, možno aj čiastočne futuristickejší vzhľad nechtov. Ktorý trend zvolíte?

Pozri aj: Jej francúzska manikúra nedopadla podľa predstáv. Žene zostali po návšteve salóna oči pre plač

jarná manikúra

Zdroj: pinterest.com/poicum_pourd/

manikúra

Zdroj: pinterest.com/thetrendspotter/

V jednoduchosti je krása!

Nemáte rady prehnanú manikúru, ktorá by bola doladená rôznymi prvkami? Tak v tom prípade voľte klasiku a jednoduchosť v podobe jednofarebnej chrómovej manikúry. Zvoľte podkladový lak (biely, ružový, bledo modrý, svetlo fialový a pod.) a naň naneste chrómový prášok. Všetko zafixujte priehľadným lakom a užívajte si krásnu manikúru.

lesklá manikúra

Zdroj: pinterest.com/EverydayAndNightLimited/

chrómová manikúra

Zdroj: pinterest.com/fabmoodmag/

Lesklá kovová manikúra

Viac lesku, viac kovu, proste všetkého viac. Ak sa nebojíte experimentovať a byť stredobodom pozornosti, tak ukážte svetu svoju chrómovú manikúru, ktorá každého oslní. Ako podkladový lak zvoľte zlatý, strieborný alebo dokonca medený.

francúzska manikúra

Zdroj: pinterest.com/peyton_gray/

farebná francúzska manikúra

Zdroj: pinterest.com/gws/

Francúzska manikúra na iný spôsob

Klasická biela francúzska manikúra nikdy nič nepokazí. No nebojte sa vystúpiť z komfortnej zóny a zvoliť niečo odvážnejšie. Aj v tomto prípade však môže mať francúzska manikúra dve podoby. Základ môže tvoriť chrómový lesklý lak a biele špičky ako pri klasickej francúzskej manikúre. No voliť môžete aj opačnú verziu, a to v podobe lesklých chrómových špičiek nechtov. Čo vás oslovilo viac?

ombré manikúra

Zdroj: pinterest.com/tane2010/

nail art

Zdroj: pinterest.com/humnabutt26/

Chrómová ombré manikúra

Čo by ste povedali na spojenie dvoch súčasných trendov do jedného? Aj ombré manikúra je hitom tejto jari. A v kombinácii s lesklým chrómový detailom docielite božský vzhľad na vašich nechtoch.

chromové detaily

Zdroj: pinterest.com/dariaciobotar/

chrómový dizajn

Zdroj: pinterest.com/anayanailworld/

Chrómové prvky

Čo by ste povedali len na menšie chrómové prvky na nechtoch? Ak vás tento lesklý trend zaujal, no netúžite po výstrednej manikúre, tak aspoň do nej zakomponujte jemné detaily. Napríklad lesklé chrómové srdiečko či hviezdu, vlnky, šachovnicový vzor, kvapky alebo stekance, bodky, pásiky – voľba je len na vás. Pokojne to môžu byť aj iniciály či symbol vášho znamenia zverokruhu, ktorý bude zdobiť aspoň jeden necht na vašej ruke. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Janka Komadova 04.04.23 21:10

karma
-1.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 15:11

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 15:11

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní