Manikúra s korytnačím vzorom: Trend, ktorý poblázni aj teba

Manikúra s korytnačím vzorom: Trend, ktorý poblázni aj teba

Okrem zmeny šatníka jeseň so sebou prináša aj zmeny vo svete krásy. Všetky tie krásne korálové odtiene rúžov, jemne ružové a iné svetlé rúže už čoskoro vymeníme za tie, ktoré k jeseni patria. V tomto prípade môžeme hovoriť hlavne o burgundy, vínových, tmavo červených, slivkových a iných výsostne jesenných odtieňoch. A podobne to platí aj vo svete manikúry. Zbohom všetky neónky, užili sme si s vami krásne leto. A teraz sa necháme zlákať hnedými a čiernymi tónmi, ktoré v spoločnej kombinácii a symbióze dokážu vytvoriť niečo úchvatné.

Zatiaľ, čo sme korytnačí vzor mohli vídať na slnečných okuliaroch, oblečení či iných doplnkoch, postupne sa tento vzor začína udomácňovať aj na nechtoch. A ak si myslíte, že korytnačí vzor na nechtoch nemôže vyzerať elegantne, tak vám ukážeme, že všetko je možné. Pokiaľ si prezriete celú galériu, tak sa do tohto vzoru určite zamilujete.

Dokonalosť v tomto prípade neexistuje

Videli ste už nejakú korytnačku so súmernými a dokonalými fliačikmi na pancieri? Možno tak u jednej zo stoviek je to reálne, ale v tomto prípade dokonalosť skutočne nezohráva prím. Na vytvorenie takéhoto vzoru na nechtoch nepotrebujete veľké množstvo lakov ani nástrojov. Vystačíte si so svetlohnedým a čiernym, poprípade s tmavohnedým lakom. Samozrejme, netreba vynechávať ani podkladový a vrchný lak, ktoré dokážu predĺžiť výdrž celej manikúry.

V prvom rade si nechty nalakujte svetlohnedým lakom (po podkladovom). Nechajte zaschnúť a následne si vytvorte tmavé fliačiky s tmavším lakom. Vôbec nemusia byť dokonalé! Potom už len zalakujte vrchným lakom. Ak by ste mali viac času a chceli si vytvoriť zaujímavejšiu manikúru, tak pred tým, než aplikujete vrchný lak, zopakujte predchádzajúce kroky. Teda nanovo aplikujte svetlohnedý lak a tmavým spravte fliačiky. Vytvoríte si 3D efekt, ktorý bude zaujímavým prvkom.

Pripravené prijať tento nechtový dizajn? Ak áno, tak si ho skúste vytvoriť aj vy a, samozrejme, nezabudnite sa ním pochváliť svojim kamarátkam.

Odporúčame: Vieš, ako vyčistiť kozmetiku, štetce a hubku? Rozhodne to nezanedbávaj!

1 z 12

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Ľubica Šťastná 11.09.19 07:15

ĽŠ
karma
100.00

Naozaj trendové!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní