VIDEO: Nový rad Dermacol Imperial Rose s vôňou ruží

VIDEO: Nový rad Dermacol Imperial Rose s vôňou ruží

Patríte k fanúšičkám dekoratívnej kozmetiky a neváhajte vyskúšať každú novinku, ktorá vás zaujme? A aké produkty dekoratívnej kozmetiky najradšej skúšate vy? Sú to napríklad maskary, rúže alebo radšej paletky očných tieňov? Testovanie nových kúskov dekoratívnej kozmetiky je skrátka zábava a zbožňujeme to aj my v redakcii. 

Tentokrát sa pozrieme na novinky značky Dermacol, a to na produkty z ich úplne nového radu Imperial Rose. Ako už jeho názov napovedá, je inšpirovaný práve ružami, a to odtieňmi krásnych ruží, ako aj typickou arómou týchto skvostných kvetov.

Dekoratívna kozmetika s vôňou ruže

Tvárou radu Imperial Rose od Dermacolu sa stala slovenská influencerka Jana Hrmová. Tento rad zahŕňa hneď niekoľko zaujímavých noviniek, ktoré ohromia milými obalmi, skvelými odtieňmi a úžasnou vôňou ruží. My sme si tieto novinky vyskúšali a vo videu sa pozrieme na to, ako fungujú v praxi. Trochu sme sa pohrali a nahradili očné tiene inými produktami. Ako to dopadlo, zistíte vo videu. 

Pozri aj: ​Najlepšie letné vychytávky od Dermacol: Pre maximálne farebné leto

Čo obsahuje rad Imperial Rose od Dermacolu?

Nový rad Imperial Rose zahŕňa v prvom rade rozjasňujúci púder s vôňou ruže Imperial Rose, ktorý plní funkciu rozjasňovača, lícenky aj bronzera a vytvára ultra žiarivé rozjasnenie pleti. Ďalšou novinkou je objemová riasenka Imperial Rose s vôňou ruže s ľahkým zložením, ktorá nezaťažuje riasy. Vytvára objem bez zlepovania rias a je ju možné aplikovať vo viacerých vrstvách. 

K rozjasňujúcemu púdru a riasenke sa pridávajú dva produkty na pery. Prvým z nich sú Imperial Rose oleje na pery v troch odtieňoch inšpirovaných ružami. Perám dodávajú hydratáciu, výživu a lesk, a to bez nepríjemného lepivého pocitu. Druhým sú Imperial Rose matné rúže v štyroch odtieňoch. Tieto dlhotrvajúce rúže s vôňou ruže sú vysoko pigmentované a ich zloženie je obohatené o vitamín E. 

Poslednou novinkou z tohto radu je lak na nechty s vôňou ruže Imperial Rose, ktorý prišiel v troch odtieňoch s perleťovým leskom. Ktorá z týchto noviniek najviac zaujala vás? Na to, ako sa s nimi pracuje v praxi sa už môžete pozrieť v našom videu. Želáme príjemné sledovanie!

- Anketa

OBĽUBUJEŠ KOZMETIKU S VÔŇOU RUŽE?

Odpovedali 2 ľudia  

Áno, vôňu ruže milujem.
0%
Nevyhľadávam ju, ale neprekáža mi.
100%
Nie, preferujem iné vône.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní