TEST: Zmatňujúce pleťové ampulky SHINE CONTROL od GERnétic

TEST: Zmatňujúce pleťové ampulky SHINE CONTROL od GERnétic

Sérum patrí k tým pleťovým produktom, pri ktorých si mnohí povedia, že sú zbytočné a len predlžujú celú starostlivosť o pleť. Avšak, už dávno neplatí, že sérum je zbytočnosť! Vďaka séru dokážete svojej pleti dodať potrebné živiny. Séra sú totižto koncentrovanejšie než pleťové krémy a obsahujú viac účinných látok, ktoré našej pleti prospievajú.

Starostlivosť o pleť je však komplexným rituálom, na ktorom by sme si mali dať záležať v závislosti od typu našej pleti. Samozrejme, každá pleť potrebuje niečo iné a budú jej sedieť iné pleťové prípravky. Suchá pleť ocení výživnejšie krémy a zložku, ako je kyselina hyalurónová. Naopak, mastná pleť ocení všetky zmatňujúce prípravky, ktoré pomáhajú udržať lesk T-zóny pod kontrolou.

Novinkou na našom trhu je sada pleťových ampuliek Shine Control od značky GERnétic. Sérum v ampulkách je možné použiť dvomi spôsobmi – ako SOS záchranu alebo ako 7-dňovú kúru. Ktorý spôsob si vyberiete? A ktorý som si vybrala a zamilovala ja? Poďte to zistiť!

Shine Control – zmatňujúce pleťové sérum v ampulkách

  • Okamžitý zmatňujúci efekt.
  • Výrazne stiahnuté rozšírené póry.
  • Svieža, mastná a prečistená pleť po celý deň.

Všetky tieto účinky ampuliek ocení predovšetkým mastná pleť, ale aj zmiešaná pleť s mastnou T-zónou. Ampulky, resp. sérum v ampulkách pomáha sťahovať póry, redukovať kožný maz a regulovať lesk na pokožke. Vďaka tomuto séru si aj majiteľky mastnej pleti môžu užívať zamatovo hladkú pleť po celý deň.

Pozri aj: Beauty poradňa GERnétic: Ako navrátiť telu 50+ mladistvý vzhľad

pleťové sérum

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Hlavnými aktívnymi zložkami Shine Control sú:

  • morský cukor,
  • extrakt získavaný z listov Čajovníka austrálskeho,
  • látky z kôry Vŕby bielej.

Ako som písala vyššie, sérum je možné použiť dvomi spôsobmi. Pri tom prvom sa odporúča ampulky používať ako rýchlu SOS záchranu, keď potrebujete dosiahnuť okamžité stiahnutie pórov a zmatnenie pleti. V druhom zase ako 7-dňovú kúru, a to pri silne premastenej pleti.

POZOR: Po použití Shine Control sa neodporúča pobyt na slnku a je nanajvýš vhodné používať krém s vyšším SPF.

Zaujme ťa aj: TEST: Parfumovaná voda L´Exquis od GERnétic

sérum pre mastnú pleť

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Aké je pleťové sérum v ampulkách Shine Control?

Ako majiteľke mastnej pleti sa nemohol do rúk dostať lepší produkt ako tento od salónnej kozmetickej značky GERnétic, ktorý je určený presne pre môj typ pleti. Lesk pleti ma dokázal potrápiť už pár hodín po nalíčení, a to aj v prípade, že som používala zmatňujúce prípravky. Avšak, ako to býva zvykom, čím viac pleť zmatňujete, tým viac sa premasťuje.

Zahoďte všetky zmatňujúce prípravky a nahraďte ich týmto sérom od značky GERnétic. Ja som si zamilovala jeho použitie ako SOS záchranu. To znamená, že som sérum vtlačila do vyčistenej pleti a predovšetkým som sa zamerala na T-zónu, ktorá je u mňa najproblematickejšia.

Ako prvé som pocítila jemné sťahujúce účinky, čo sa následne prejavilo stiahnutými pórmi. Pravdupovediac, prekvapilo ma, ako rýchlo sérum účinkuje a ako rýchlo sa prejavujú jeho účinky. Pleť bola v sekunde matná. No čo oceňujem viac, tak matná bola po celý deň.

Neprehliadni: TEST: Upokojujúca hydratačná maska Hydra Ger od francúzskej kozmetiky GERnétic

sérum v ampulke

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Aj keď na pohľad je ampulka malá, sérum v nej je postačujúce na 2 použitia / aplikácie. Samozrejme, pri väčšine sér sa odporúča naniesť ho aj na krk aj dekolt, no v tomto prípade by to bolo zbytočné, keďže tieto oblasti zväčša nie je potrebné zmatňovať. Radšej sérum odložte do chladničky a použite pri večernej starostlivosti alebo nasledujúci deň pred líčením.

Pamätajte však na to, že sérum je len „medzikrokom“ pri starostlivosti o pleť. Následne naň aplikujete pleťový krém a až tak dekoratívnu kozmetiku. V lete, ale aj počas celého roka je vhodné počas dňa pleť ošetriť krémom s obsahom SPF ochranného faktora!

V tomto prípade môžem prehlásiť, že ampulky spĺňajú presne to, čo výrobca sľubuje – zmatnenie pleti a zamatovú hladkú pleť budete mať v sekunde po použití séra v ampulke. Jednoznačne je toto produkt, ktorý by mali mať v zásobe všetky majiteľky mastnej pleti.

Či už chcete dosiahnuť rýchle zmatnenie pleti, pred dôležitou udalosťou akou je napríklad svadba, oslava, pracovný pohovor,.. alebo chcete dosiahnuť dlhodobejšie zmatnenie pleti, ampulky Shine Control od GERnétic vám pomôžu udržať lesk „na uzde“.

Inšpirujte sa ranným rituálom krásy, ktorý vás naladí na celý deň!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Miriama Rusinová 26.07.23 11:12

MR
karma
-1.00

jednoduchá aplikácia, mne vôbec neprekáža sklo, že ho treba prelomiť, ide o výsledný produkt.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní