Získaj sebavedomie a krásne pevné telo: Omladenie vďaka koenzýmu Q10

Získaj sebavedomie a krásne pevné telo: Omladenie vďaka koenzýmu Q10

Túžite po pevnejšej a pružnejšej pokožke, ktorá je dobre hydratovaná a vďaka účinnej telovej starostlivosti a jej viditeľným výsledkom podčiarkne vašu prirodzenú krásu? Stavte na pohyb a na výber tých správnych prípravkov!

Telo vo forme naprieč časom

Zatiaľ čo v dvadsiatich je pokožka pevná, pružná a vyživená, s pribúdajúcimi rokmi má čoraz väčšie sklony k vysúšaniu. To nie je nič neobvyklé, ako totiž starne, produkuje menšie množstvo prirodzeného kožného mazu. Spomaľuje sa tiež proces regenerácie a bunky sa obnovujú pomalšie. Že si v mladosti pokožka udržuje prirodzenú pevnosť, je spôsobené i vďaka vysokému obsahu koenzýmu Q10. Keď v nej jeho hladina začne klesať, nedokáže ho už organizmus znovu obnoviť. Ako teda pokožke pomôcť, aby i s pribúdajúcim vekom zostala pevná a bola plná vitality?

Zaujme ťa: TEST: Univerzálny krém na veľmi suchú pokožku Nivea Urea & Care

7v1 Spevňujúci olej Multi Power

Zdroj: Nivea

Spevnenie i omladenie vďaka koenzýmu Q10

Koenzým Q10 je antioxidant, ktorý dodáva bunkám v tele potrebnú energiu a chráni ich pred poškodením. Jeho veľkým benefitom je, že tiež omladzuje a spevňuje pokožku. S vekom však jeho množstvo v tele klesá, a preto ho treba dodávať bunkám späť, napríklad vo forme účinných telových prípravkov.

Novinka: 7v1 Spevňujúci olej Multi Power

Príjemný telový olej sa ihneď vstrebáva a nezanecháva pokožku mastnú. Obsahuje avokádový olej, olej zo semien bavlníka a makadamiový olej. Obsahuje koenzým Q10. Už po dvoch týždňoch spevňuje pokožku, zlepšuje jej elasticitu, redukuje vznik strií, intenzívne ju vyživuje, vyhladzuje a zjemňuje ju. Je vhodný tiež na masáže i počas tehotenstva.

cviky na spevnenie tela

Zdroj: Nivea

Ako opticky zoštíhlieť?

Všimli ste si, že v lete, keď ste opálená, vyzerá telo vždy pevnejšie a chudšie? Je to tým, že bronzová farba opticky uberá kilá. Nemáte možnosť sa teraz slniť? Je tu rýchle a zdravé riešenie – prípravky, ktoré dodajú prirodzene opálenú farbu ako od pravého slnka:

  • Spevňujúce tónovacie telové mlieko NIVEA Body Q10 Bronze, 400 ml za 9,99 Eur

Dodáva pokožke intenzívnu hydratáciu 24 hod a rovnomerné, prirodzené opálenie. Spevňujúce tónovacie telové mlieko Q10 obsahuje koenzým Q10, ktorý spevňuje pokožku a dodáva jej potrebné živiny.

NÁŠ TIP: Ku svojej starostlivosti pridajte aj pohyb. Skúste tri skvelé cviky, vďaka ktorým bude vaše pozadie a stehná spevnené a krásne. Než ale začnete cvičiť, rozohrejte sa. Skúste striedavo dve minúty skákať panáka a behať na mieste. A potom smelo do toho:

  • Cvik č.1: Polodrepy: Postavte sa tak, aby chodidlá boli v šírke ramien. S nádychom urobte podrep. Pozor, chrbát držte rovný a spevnený, rovnako ako bruško. Pohyb robte ťahom a zadoček nepúšťajte nižšie než na úroveň kolien. Opakujte 10x po troch sériách.
  • Cvik č.2: Pozícia polovičného mosta: Ľahnite si na chrbát, ruky dajte pozdĺž bokov, pokrčte kolená tak, aby chodidlá ležali v šírke bokov. Zadok stiahnite a zdvihnite ho z podložky. Pozor, lopatky musia zostať na zemi! V tejto pozícii vydržte 2–3 sekundy, kolená pritom môžete tlačiť k sebe. Povoľte a pomaly sa vráťte do východiskovej pozície. Opakujte 10 až 12-krát. Odpočiňte si a celú sériu zopakujte.
  • Cvik č.3: Výpady: Postavte sa tak, aby ste nohy mali na šírku bokov a vykročte vpred – urobte výpad. Pozor, koleno prednej nohy by sa nemalo dostať pred špičku. Nekrčte ho o viac než 90 stupňov. Znižujte sa kolmo k podlahe, koleno druhej nohy by sa malo zastaviť tesne nad zemou. Chrbát držte rovný a brucho zatiahnuté. Pomaly a ťahom sa zdvíhajte a opäť spúšťajte nadol. Opakujte 10-krát a nohy vymeňte. Celú sériu môžete 3-krát zopakovať.

Neprehliadni: TEST: Ošetrujúce oleje na pery Labello Caring Lip Oil


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Katarína Konečná 13.03.21 08:52

KK
karma
109.00

Nivea nikdy nesklame

  • 0
Odpovedať

Mária Slováková 13.03.21 10:13

MS
karma
118.00

Super! Už aby bolo to leto.

  • 1
Odpovedať

Margaret Zimova 16.03.21 14:25

karma
106.00

Skvelé, vďaka za inšpiráciu ... určite vyskúšam.

  • 0
Odpovedať

Renáta Mularčíková 21.03.21 04:38

RM
karma
100.00

. určite vyskúšam.

  • 0
Odpovedať

Alexandra Semanová 08.10.21 15:06

AS
karma
-1.00

Výborný spevňujúci olej.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní