VIDEO: Ako odstrániť vrásky nad hornou perou? Skús rýchlu masáž!

VIDEO: Ako odstrániť vrásky nad hornou perou? Skús rýchlu masáž!

Vrásky patria k nášmu životu a prirodzenému procesu starnutia. Je možné s nimi určitými spôsobmi bojovať, no tento boj tak úplne nikdy nevyhrávame. Pokožka rokmi stráca dôležité látky, jej elasticita sa zhoršuje a vrásky sa postupne prehlbujú.

Mnohé ženy trápia najmä vrásky v oblasti očí a na čele. Tie sa objavujú v našich životoch o niečo skôr. U iných žien sú výraznejšie vrásky okolo pier, a to najmä nad hornou perou, ktoré však zväčša prichádzajú vo vyššom veku.

K viditeľnému starnutiu pleti môže prispievať množstvo faktorov, nielen samotné starnutie. Pokožku tváre ovplyvňuje to, ako sa o ňu staráme, negatívne na ňu môže napríklad pôsobiť i slnečné žiarenie či znečistené prostredie. Ak hovoríme konkrétne o vráskach nad hornou perou, na ktoré sa bližšie pozrieme dnes, k tým značne prispieva i častá kontrakcia svalov v okolí pier. K tej dochádza pri každom špúlení pier, usmievaní sa, pití cez slamku, fajčení a podobne.

Ako sme však už spomenuli, i keď sa boj s vráskami definitívne vyhrať nedá, bojovať sa predsa len oplatí. Výsledkom totiž môže byť spomalenie tvorby vrások a viditeľne mladší vzhľad aj vo vyššom veku. Ako sa teda vrások zbaviť, zjemniť ich, respektíve spomaliť ich prehlbovanie? K mladistvému vzhľadu vám pomôžu správne masážne ťahy! V dnešnom videu sa pozrieme práve na to, ako odstrániť či zjemniť vrásky nad hornou perou pravidelnou masážou. 

Nauč sa s nami účinnú masáž okolia pier:

 

Trápia ťa skôr vrásky na čele? V tom prípade je pre teba vhodná táto masáž:

Ako sa zbaviť vrások na čele? Skús 4-krokovú masáž čela!

 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní