VIDEO: Čo sú pleťové ampulky? Poradíme, ako ich správne používať!

VIDEO: Čo sú pleťové ampulky? Poradíme, ako ich správne používať!

Používate pri starostlivosti o svoju pleť pleťové ampulky, respektíve koncentráty? Pleťové ampulky predstavujú kozmetický prípravok na pleť podobný pleťovému séru. Ide v podstate o sérum s vyššou koncentráciou aktívnych zložiek v porovnaní s bežným pleťovým sérom. Tento prípravok na pleť má svoju typickú formu uskladnenia – je naporciovaný v malých ampulkách, ktoré sú určené spravidla na jedno použitie. 

Pleťové ampulky môžu mať rôznorodé zloženie, čo následne ovplyvňuje aj ich vlastnosti. Potrebné je preto zvoliť si vhodné ampulky s ohľadom na typ pleti a požadovaný účinok. Obvykle majú pomerne jednoduché zloženie. Cielene obsahujú len niekoľko konkrétnych účinných látok, ktoré poskytujú pleti želaný účinok. Ich účinok sa vďaka koncentrovanému zloženiu dostavuje veľmi rýchlo a máva dlhodobejší efekt. 

Pozrite sa spolu s nami na to, aké typy pleťových ampuliek poznáme a s akými problémami pleti nám môžu pomôcť. A ako ich správne používať? Aj na to sa pozrieme v našom videu. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nám ich zanechať v komentároch. Želáme príjemné sledovanie!

Zisti viac o pleťových ampulkách v našom videu:

- Anketa

AKÉ PLEŤOVÉ AMPULKY POUŽÍVAŠ?

Odpovedalo 27 ľudí  

hydratačné a vyživujúce
26%
rozjasňujúce a proti pigmentovým škvrnám
7%
proti akné a nedokonalostiam pleti
11%
anti-age, resp. proti vráskam a na vyhladenie
37%
striedam viacero druhov
11%
ampulky nepoužívam
7%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní