VIDEO: Masáž tváre lyžičkami – jednoduchá a príjemná masáž s liftingovým účinkom

VIDEO: Masáž tváre lyžičkami – jednoduchá a príjemná masáž s liftingovým účinkom

Na našu pleť každodenne negatívne vplýva značné množstvo vonkajších a vnútorných faktorov a činiteľov. Negatívne vplývajúce faktory na našu pleť zahŕňajú v prvom rade každodenný stres, ktorý môže spôsobiť zvýšenú mazotvorbu, prispieť k vzniku akné či spomaliť regeneračné procesy. Ďalej patrí medzi negatívne faktory aj nedostatočný spánok, ktorý môže spôsobiť tmavé kruhy pod očami a vyčerpaný vzhľad pleti.

Zlá strava s nadmerným príjmom nezdravých tukov a cukrov môže tiež zhoršiť vzhľad pleti a prispieť k jej starnutiu. Naopak, pozitívny vplyv na pleť má napríklad pravidelná hydratácia, ktorá udržuje pokožku zvlhčenú, vláčnu a jemnú. Dôležitým faktorom pre zdravú pleť je aj pravidelná očista, ktorá odstraňuje nečistoty a prebytočný maz. 

A ak chcete pre svoju pleť urobiť niečo pozitívne, za čo sa vám rozhodne odvďačí krajším a sviežejším vzhľadom, neváhajte si pravidelne nájsť pár minút čas na domácu masáž. Na domácu masáž tváre vám postačí pleťový olej. Nemáte doma žiadne masážne pomôcky? To vôbec nevadí, postačia aj kuchynské lyžičky!

Pripravili sme si pre vás pár krokovú masáž lyžičkami, ktorá je veľmi jednoduchá a príjemná. S vychladenými lyžičkami prispieva k pocitu ochladenia, navyše tak zabojujete proti opuchom. Táto masáž sa zameriava na líčka, oblasť očí aj okolie úst, taktiež premasírovanie vrásky hnevu a čela. Poďme na to!

Zisti, ako na domácu masáž tváre pomocou lyžičiek:

Vyskúšajte aj masáž krku lyžičkami, ktorú môžete skombinovať s masážou tváre:

4-kroková masáž krku lyžičkami – proti vráskam a dvojitej brade aj na relax


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní