VIDEO: 4-kroková masáž krku lyžičkami – proti vráskam a dvojitej brade aj na relax

VIDEO: 4-kroková masáž krku lyžičkami – proti vráskam a dvojitej brade aj na relax

Masáž tváre prináša mnoho výhod, ktoré sa dotýkajú nielen vzhľadu, ale aj celkového zdravia a pohody. Jednou z hlavných výhod je podpora krvného obehu, čo vedie k lepšej výžive kožných buniek a podporuje prirodzenú regeneráciu kože. Taktiež môže pomôcť zmierniť napätie v tvárových svaloch, čím sa redukuje výskyt vrások, čo prispieva k uvoľnenej a mladistvejšej tvári.

Masáž tváre tiež stimuluje lymfatický systém, čo pomáha odvádzať toxíny z pokožky a môže znižovať opuchy a tmavé kruhy pod očami. V neposlednom rade, masáž tváre ponúka moment relaxácie a mentálneho odpočinku, čo je v dnešnom uponáhľanom svete neoceniteľným benefitom. Myslíte si, že príjemná a prospešná masáž tváre vám môže byť zabezpečená iba v salóne? To ste na omyle!

Masáž tváre si môžete urobiť aj doma svojimi vlastnými rukami alebo nejakými masážnymi pomocníkmi. Nemáte doma masážny roller alebo gua sha kameň? Nevadí, pretože klasické kuchynské lyžice má isto doma každý. Masáž lyžičkami je zaujímavá a netradičná technika, ktorá v posledných rokoch získava na popularite, najmä v oblasti beauty a wellness.

Hlavnými výhodami masáže lyžičkami sú jej schopnosť zlepšiť cirkuláciu krvi, podporiť lymfatický systém a pomôcť zmierniť napätie vo svaloch. V prípade tváre môže pravidelná masáž lyžičkami pomôcť zredukovať výskyt vrások, zlepšiť elasticitu kože, dokonca zmierňovať tmavé kruhy pod očami.

Chlad vyhladených lyžičiek navyše môže pomôcť znižovať opuchy a zároveň poskytuje osviežujúci pocit. Poďte sa s nami pozrieť na to, ako môže vyzerať taká domáca masáž krku pomocou kuchynských lyžičiek!

Zisti, ako na domácu masáž pomocou lyžičiek:

- Anketa

UŽ STE NIEKEDY SKÚŠALI MASÁŽ LYŽIČKAMI?

Odpovedalo 31 ľudí  

Áno, poznám to.
23%
Už som o tom počula, no neskúšala.
39%
Ani som nevedela, že sa niečo také dá.
39%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní