VIDEO: Must have produkty na leto 2023 – tipy na pleťovú, telovú aj dekoratívnu kozmetiku

VIDEO: Must have produkty na leto 2023 – tipy na pleťovú, telovú aj dekoratívnu kozmetiku

Stav našej pleti, hoci jej typ je daný prevažne geneticky, sa môže v priebehu roka meniť. Vplyv na to majú rôzne vonkajšie a vnútorné činitele. K zmenám môže dôjsť napríklad z dôvodu zmeneného zdravotného stavu, aktuálneho spôsobu stravovania, obmeny kozmetických produktov, ale aj kvôli zmene ročného obdobia. 

Počas zimy môže byť pleť viac podráždená, suchšia a napnutá, v lete sa môže viac premasťovať, strácať vodu a byť dehydrovaná. Zabúdať nemôžeme na to, že negatívny vplyv na ňu majú cez leto aj intenzívnejšie slnečné lúče. Práve preto sa odporúča starostlivosť prispôsobovať aj aktuálnym potrebám pleti s ohľadom na ročné obdobie. 

Počas zimy neraz siahame po hutnejších krémoch, v lete sú lepšou voľbou ľahšie emulzie. Je možné, že počas zimy alebo leta nám budú vyhovovať aj iné telové prípravky, krycie krémy, pleťové masky či dekoratívna kozmetika. Ako to máte vy? 

Rozhodli sme sa pre vás pripraviť video, v ktorom vám prinesieme tipy na kozmetické produkty, ktorých používanie počas leta si možno obľúbite aj vy. Máme pre vás tipy na nami overené produkty pleťovej, telovej aj dekoratívnej kozmetiky, ktoré si so sebou môžete vziať aj na dovolenku a určite vás nesklamú. 

Tipy na skvelé kozmetické produkty na leto nájdete vo videu:

- Anketa

MENÍ SA POČAS LETA VAŠA KOZMETICKÁ RUTINA?

Odpovedalo 45 ľudí  

Áno, počas leta používam z veľkej časti iné produkty ako cez zimu.
27%
Niektoré produkty obmieňam, napríklad pleťový a krycí krém, iné nie.
27%
Nie, celoročne používam tie isté kozmetické produkty.
47%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Mária Sivová 03.07.23 08:51

MS
karma
100.00

Veľmi rada sledujem Vaše testovania produktov. Vdaka za skvelé tipy.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní