VIDEO: 5 rád, ako zvýšiť účinnosť pleťových masiek

VIDEO: 5 rád, ako zvýšiť účinnosť pleťových masiek

V súčasnej dobe, kedy je každodenný život plný stresu a náročných výziev, sa stáva osobná starostlivosť o pleť nielen rituálom krásy, ale pre mnohé ženy aj momentom relaxácie a regenerácie. Máte to tak aj vy? A pleťové masky sú jedným z kľúčových prvkov v starostlivosti o pleť, ktoré môžu výrazne prispieť k zdraviu a vitalite pleti.

Ich pravidelné používanie so sebou prináša rôznorodé benefity, či už preferujete hydratačné, vyživujúce, čistiace, omladzujúce alebo rozjasňujúce masky. Dnešný trh ponúka vskutku obrovské množstvo masiek na tvár, ktoré majú inú formu, iné zloženie a iné účinky. Ako často si takúto extra starostlivosť pre pleť doprajete vy?

Ideálne je po pleťovej maske siahnuť aspoň raz za týždeň, no napríklad hydratačné či vyživujúce masky privíta vaša pleť pokojne aj viackrát týždenne. Ak máte radi pleťové masky, máme dnes video presne pre vás.

Viete, ako maximalizovať prospešné účinky vami zvolených a aplikovaných masiek?  Vo videu vám predstavíme hneď päť osvedčených rád, ako zvýšiť účinnosť vašej obľúbenej pleťovej masky pri aplikácii, a to úplne jednoduchým spôsobom! 

Poznáš tieto triky, ako zvýšiť účinok pleťovej masky?

- Anketa

APLIKUJEŠ NIEKTORÉ TIPY NA ZLEPŠENIE ÚČINKU PLEŤOVEJ MASKY PRI JEJ APLIKÁCII?

Odpovedalo 0 ľudí  

Áno, pleť mám pred maskou vždy vyčistenú.
0%
Niekedy si pred maskou urobím peeling.
0%
Kombinujem viacero masiek.
0%
Nechávam masky pôsobiť dlhšie.
0%
Robím si masáž rollerom cez látkové masky.
0%
Aplikujem v praxi hneď viacero z nich.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní