Beauty poradňa GERnétic: Upokojenie citlivej pleti

Beauty poradňa GERnétic: Upokojenie citlivej pleti

Odpovedá Alena Kimlová z Kozmetického štúdia GERnétic www.StudioGernetic.cz

Celý život bojujem s hyperaktívnou pokožkou. Mám problémy s výberom kozmetiky aj líčidiel. Čo môžem pre upokojenie pleti urobiť?

Pri precitlivenej pleti je výber kozmetiky naozaj značne zložitý a musí sa postupovať veľmi opatrne. Základným pravidlom je nemiešať kozmetické prípravky z rôznych kozmetických radov, nezahlcovať pokožku veľkým množstvom produktov, vyvarovať sa neustálemu skúšaniu rôznych krémov. Citlivá pokožka reaguje prehnane aj na bežné podnety, sčervenie, svrbí, je napnutá a vyvoláva nepríjemné pocity. Tolerančný limit je pri takej pleti naozaj veľmi nízky. Aj pre kozmetičku je práca s týmto typom pleti často tvrdým orieškom.

Odporúčame: Starostlivosť o očné okolie: Spod respirátora nám vidno len oči, tak nech sú pekné

ampulková starostlivosť Sensi Boost

Zdroj: GERnétic

Pre rýchle a celkové upokojenie a zvýšenie obranyschopnosti pleti vám odporúčam využiť ampulkovú starostlivosť Sensi Boost, ktorú uviedli na trh laboratóriá GERnétic a s ktorou mám veľmi dobré skúsenosti. Jemné sérum obsiahnuté v 7 ampulkách má na pokožku dvojaký účinok – upokojuje podráždenú pleť a pôsobí proti nepríjemnému sčervenaniu. Uvoľňujúci efekt je okamžite po aplikácii séra citeľný a viditeľný, a dôležitý je aj fakt, že účinné zložky upokojujú a chránia pokožku počas celého dňa, čo je pre nositeľku senzitívnej pleti určite veľmi dôležité.

Účinné zložky – výťažky zo šupiek paradajok znižujú uvoľňovanie zápalových cytokínov, bojujú proti zápalu, prekrveniu a chránia pleť proti patogénom. Extrakt z ibiša lekárskeho pleť upokojuje, zvlhčuje a zmäkčuje. Pre celkové upokojenie odporúčam prípravok Sensi Boost aplikovať ako kúru: 7 po sebe nasledujúcich dní naneste obsah jednej ampulky na očistenú pleť tváre, krku aj dekoltu, nechajte dobre vstrebať a potom pokračujte v zvyčajnej starostlivosti. Týždenná kúra odstráni pocity diskomfortu a nepríjemného sčervenania a môžete ju kedykoľvek zopakovať podľa potrieb pokožky. Vzhľadom na to, že senzitívna pleť je veľmi nevyspytateľná, často prekvapí náhlou reakciou, je vhodné mať ampulky Sensi Boost doma v zásobe a v prípade potreby využiť jednotlivé ampulky ako S.O.S. prípravok na momentálne a rýchle upokojenie pokožky.

Odporúčame: Beauty poradňa GERnétic: Spomalenie starnutia pleti kvalitnou kozmetikou

Cold Cream Mousse

Zdroj: GERnétic

Udržanie pokožky vo skvelej forme po celý deň môžete podporiť aj aplikáciou krému Cold Cream Mousse. Skvelá novinka určená pre suchú, citlivú až atopickú pokožku posilňuje kožný film, zabraňuje dehydratácii a pôsobí ako ochranný štít proti vonkajším patogénom. Pri aplikácii tohto krému vás určite prekvapí jeho špeciálna štruktúra, ktorá je vzdušná a nadýchaná. Pri aplikácii na pokožku sa okamžite roztápa a priľne na povrchu. Napriek tomu neobťažuje nepríjemným mastným pocitom.

Celú starostlivosť by som odporučila doplniť aj regeneračným krémom Synchro z rovnakého kozmetického radu. Je to skvelý harmonizačný krém, ktorý zvyšuje obranyschopnosť pleti, vyvažuje fyziologické funkcie, doplní potrebné regeneračné látky, pokožku zvlhčí a upokojí. Táto ucelená starostlivosť vašej pokožke veľmi prospeje. A zapamätajte si! Pokožku príliš nevystavujte slnečným lúčom, počas slnečných dní ju chráňte UV faktorom SPF 30. Vyššie faktory nie sú pre citlivú pleť príliš vhodné, môžu ju podráždiť.

Produkty GERnétic si môžete kúpiť v kozmetických salónoch, kde Vám kozmetička poradí, ktoré prípravky sú pre Vás vhodné a navrhne Vám vhodné kozmetické ošetrenie. Zoznam salónov nájdete na stránke www.gernetic.sk. Viac informácií nájdete tu: KÚPIŤ PRODUKTY.

Ak nemáte vo svojom meste kozmetičku GERnétic, odporučte svojej kozmetičke značku GERnétic a my ju radi preškolíme na túto sofistikovanú a vysoko účinnú kozmetiku so starostlivosťou o tvár i telo. https://www.gernetic.cz/nova-kosmeticka


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 02:05

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 02:05

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 07.09.23 22:51

karma
-1.00

Rada som si prečítala

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní