Beauty poradňa GERnétic: Vône GERnétic

Beauty poradňa GERnétic: Vône GERnétic

Odpovedá Alena Kimlová z Kozmetického štúdia GERnétic www.StudioGernetic.cz

Z kozmetiky GERnétic som si obľúbila morský rad. Milujem jeho vôňu a ľahkosť. Neobohatia výrobcovia tento rad ešte o ďalšie prípravky?

Teší ma, že sa Vám prípravky kozmetiky GERnétic páčia. Morský rad je pre svoju vôňu, a hlavne efekty na pleti, klientkami naozaj veľmi obľúbený. A ja mám pre Vás dobrú správu. Práve teraz doplnili Laboratóriá GERnétic svoj kozmetický rad o úplne nový, výnimočný produkt, ktorý sa tentokrát zameriava na príjemné čuchové vnemy, a ktorý Vám umožní udržať si sviežu vôňu morského radu po celý deň. Parfumovaná voda Eau de Parfum L´Exquis  je úplne očarujúca a celkom určite obohatí Vašu kozmetickú starostlivosť o nové príjemné zážitky. Eau de Parfum L´Exquis sa totiž zaraďuje medzi tzv. niche parfumy, ktoré sú úplne autentické, jedinečné, intímne a originálne. Vyrábajú sa len v obmedzených sériách, nezriedka v rodinných podnikoch s tradíciou. Na ich výrobu sa využívajú prírodné a iné originálne ingrediencie často vo vyššej koncentrácii. Niche parfumy nenasledujú žiadne trendy a nesnažia sa zapáčiť masám. Idú svojou vlastnou cestou. Prostredníctvom parfumu odovzdávajú vždy nejaký príbeh či posolstvo, sú dostupné len na určitých miestach a výrobcovia, tak ako Laboratóriá GERnétic, si starostlivo vyberajú, kde tieto produkty budú ponúkať.

Odporúčame: Beauty poradňa GERnétic: Upokojenie citlivej pleti

Eau de Parfum L´Exquis

Zdroj: GERnétic

Niche vône vyhľadávajú skutoční „čuchoví gurmáni“, lebo hľadajú vôňu, s ktorou nesplynú s davom, ale vôňu, s ktorou sa stotožnia a ktorá podčiarkne ich osobnosť. Eau de Parfum L´Exquis Vás svojim kúzlom a nežnou vôňou celkom určite pohltí. Postupne budete vnímať rozvíjajúce sa vonné esencie. Vrchné tóny, tzv. „hlavu parfumu“, tvoria svieže citrusové a slnečné vône limetky, „srdce parfumu“ vnímame ako vôňu levandule zjemnenú nežnou kvetinovou vôňou lotosu a vodnou vôňou mora, ktoré vyvolávajú veľmi príjemné až skvostné dojmy. V základe vône sa mieša cédrové drevo a zmyselne živočíšne biele pižmo.

Prezidentka GERnétic International Ana Laporte nazvala vôňu Eau de Parfum L´Exquis „Vôňa môjho života“.  Verím, že sa bude páčiť aj vám a prehĺbi príjemné zážitky z kozmetickej starostlivosti GERnétic.

Eau de Parfum L´Exquis získate v krásnom flakóne uloženom v ozdobnej škatuľke len u vyškolených kozmetičiek v kozmetických salónoch pracujúcich s kozmetikou GERnétic.

Praktické minibalenie do kabelky s objemom 15 ml môžete mať stále pri sebe. Flakón 50 ml bude ozdobou vašej kúpeľne.

Produkty GERnétic si môžete kúpiť v kozmetických salónoch, kde Vám kozmetička poradí, ktoré prípravky sú pre Vás vhodné a navrhne Vám vhodné kozmetické ošetrenie. Zoznam salónov nájdete na stránke www.gernetic.sk. Viac informácií nájdete tu: KÚPIŤ PRODUKTY.

Ak nemáte vo svojom meste kozmetičku GERnétic, odporučte svojej kozmetičke značku GERnétic a my ju radi preškolíme na túto sofistikovanú a vysoko účinnú kozmetiku so starostlivosťou o tvár i telo. https://www.gernetic.cz/nova-kosmeticka


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní