Ako urobiť drdol len pomocou dvoch gumičiek? Tento trik a účes určite oceníš!

Ako urobiť drdol len pomocou dvoch gumičiek? Tento trik a účes určite oceníš!

Či už máte dlhé vlasy alebo polodlhé vlasy, možno ich aj vy automaticky sťahujete gumičkou hneď ako prídete domov z práce. Je to totižto ten najpraktickejší účes, ktorý si dokážete vytvoriť v priebehu jednej sekundy a dokonca aj so zatvorenými očami. Takýto vysoký drdol, ktorý je rozstrapatený je na domácu pohodu ideálny. Ale čo v prípade, ak sa chystáte do spoločnosti? Aj v tomto prípade môžeme drdol považovať za spoločenský účes, hlavne v prípade, že zvolíte uhladený drdol.

Ako spraviť drdol rýchlo a jednoducho?

Ak hľadáte správny grif, ako si drdol ideálny aj na svadbu alebo do práce vytvoriť, a to priebehu niekoľkých sekúnd, tak sa nechajte inšpirovať videom nižšie. Influencerka, ktorú na sociálnej sieti Instagram nájdete ako @brylkaproject, vás naučí spraviť si dokonalý hladký nižšie drdol posadený v priebehu niekoľkých sekúnd a len s použitím dvoch gumičiek.

Základom je spraviť si nízko posadený konský chvost, pričom si vlasy cez gumičku nepretiahnete úplne, ale vytvoríte si akoby ležérny voľný drdol. Následne gumičku stiahnete trochu nižšie, vlasy si rozdelíte na polovicu a vytvorený „ledabolo“ drdol v nich ukryjete. Zopnete pevnejšou a výraznejšou gumičkou (scrunchie gumičkou do vlasov) a je to. Drdol máte hotový! Jednoduché, že?  

Pozri aj: TOP strihy vlasov pre rok 2022 – ktoré účesy budú tento rok v kurze?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 28.01.22 06:16

ĽŠ
karma
100.00

Rýchly a praktický.

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 13.02.22 22:42

JK
karma
100.00

Jednoduché a pekne

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní