Žena ukázala, ako vytvoriť drdol za pár sekúnd: Ideálny aj na svadby či oslavy

Žena ukázala, ako vytvoriť drdol za pár sekúnd: Ideálny aj na svadby či oslavy

Myslíme, že každá z nás dokáže oceniť inšpiráciu na jednoduchý účes, ktorý v konečnom výsledku vyzerá naozaj ohromujúco a očarujúco. Ak máte dlhé vlasy, tak účesy sa robia jedná radosť. Síce niekedy môže byť problém ich nejako skrotiť, ale ako sa hovorí, s dlhými vlasmi je radosť pracovať. O to viac, ak ste boli obdarené hustými vlasmi, z ktorých sa účesy robia najjednoduchšie. Účesy pre dlhé vlasy nájdete naprieč všetkými sociálnymi sieťami. Niekedy ani nemusíte cielene hľadať a napríklad na takom Instagrame sa vám objavujú samé.

S kratšími vlasmi je to možno komplikovanejšie, ale len čo sa účesu na oslavu, svadbu alebo inú udalosť týka. Starostlivosť o krátke vlasy je jednoduchšia, pretože niekedy ich stačí len prehrabnúť prstami a môžete vyraziť medzi ľudí. Pri konkrétnom účese je však potrebné siahnuť po rôznych výplniach, vďaka ktorým bude účes pôsobiť bohatšie.

Vráťme sa však k dlhým vlasom. Našli sme pre vás inšpiráciu na jednoduchý účes, ktorý si zvládnete dozaista spraviť aj samé. Drdolom nikdy nič nepokazíte – najmä nie, ak si na jeho príprave dáte záležať a nejako ho obohatíte či ozvláštnite.

Pozri aj: Flob účes – ani bob, ani lob! No dostane ťa svojou jednoduchosťou

Drdol + vrkoče = dokonalý účes na akúkoľvek udalosť

Drdol je tým najjednoduchším účesom, aký existuje. V niektorých prípadoch si vystačíte s jednou gumičkou do vlasov, pomedzi ktorú stačí vlasy prepliesť. Takto si bežne pripravujeme účes na doma či pohodové dní. Avšak, tento drdol si môžete spraviť i do práce či spoločenskú udalosť. Ak máte prirodzene husté vlasy, tak máte vyhrané. Ak nie, tak si dopomôžte klipmi do vlasov.

Z predných vlasov si spravte 2 vrkoče, ktoré spojte vzadu na temene hlavy gumičkou. Vlasy si následne rozdeľte do dvoch nižšie posadených konských chvostov a rovnako zopnite gumičkou. Teraz neostáva už nič iné, len pramene vlasov prepliesť pomedzi vrkoče a vytvoriť si drdol.

Tento účes môže vyzerať dokonalo aj na neveste. Aj hľadáte účes pre nevestu na svadbu, tak ste ho práve našli. Pridajte zaujímavú vlasovú ozdobu alebo živé kvety, zapichnite svadobný závoj a môžete sa vydávať.

Zdroj foto - úvodná koláž: instagram.com/justfabvideos


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

8 komentárov

Janka Komadova 17.04.22 20:34

karma
-1.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 18.04.22 23:23

karma
109.00

Krása...

  • 0
Odpovedať

Andrea Petrušková 19.04.22 12:52

AP
karma
104.00

Pekne to vyzerá - a je to aj celkom jednoduché. Tak vyskúšam.

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 20.04.22 14:40

ĽŠ
karma
100.00

Krásny, naozaj môže vyzerať dokonalo aj na neveste.

  • 0
Odpovedať

Patrícia Podhorová 20.04.22 15:37

PP
karma
-1.00

Krása a ozaj také jednoduché :)

  • 0
Odpovedať

Anna Jasná 24.04.22 20:41

AJ
karma
-1.00

Už len tie vlasy na ten drdol:)

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 21:29

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 21:29

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní