Flob účes – ani bob, ani lob! No dostane ťa svojou jednoduchosťou

Flob účes – ani bob, ani lob! No dostane ťa svojou jednoduchosťou

Jar je v plnom prúde, všetko začína rozkvitať a tak je načase nechať rozkvitnúť aj seba. Ak sledujete rôzne trendy a zaujíma vás, čo sa bude nosiť túto jar na hlave, tak zbystrite pozornosť. Najžiadanejším jarným účesom je tzv. účes flob.

Poznáme účes bob, ktorý predstavuje účes z krátkych vlasov, respektíve pre krátke vlasy. Keď si navlníte jednotlivé pramienky, účes bude pôsobiť trošku nedbalejšie, ale aj elegantnejšie a zaujímavejšie. Jemne predĺženou verziou účesu bob je tzv. účes lob. Túto jar je však v centre pozornosti účes FLOB. Už sa začínate v tom strácať? My pomaly áno, ale tento nový účes si rozhodne zamilujete. Ak hľadáte strih vlasov, ktorým by ste osviežili svoj vzhľad, tak rozhodne skúste tento. Jeho najväčším benefitom je, že sa hodí každej žene s rovnými vlasmi v akomkoľvek veku.

účes mikádo

Zdroj: instagram.com/victordelvalle_

Mikádo ako mikádo

Či už bob, lob alebo flob, stále hovoríme o účese, ktorý mnohé poznáme ako mikádo. Rozdiel je len v dĺžke vlasov, ktorú v podstate preferujete. Pravdou však je, že mikádo patrí k nadčasovým účesom, ktoré sú vždy IN a nikdy ním nič nepokazíte. V prípade, že teda túžite po zmene a ste pevne rozhodnuté vzdať sa svojich dlhoročne pestovaných vlasov, tak smelo do tejto varianty účesu.

S príchodom teplejších dní dozaista oceníte jeho praktickú dĺžku, ktorá vám nebude prekážať. FLOB účes je rovná a uhladená obmena mikáda. Pre tento účes sú typické rovné vlasy, takmer ako keby boli práve vyhladené žehličkou na vlasy a cestička. Tá môže byť situovaná uprostred hlavy alebo na boku. Avšak pozor, pri tomto účese nevoľte ofinku. V tom prípade už by to nebol typický uhladený FLOB. Popravde, uhladená ofina by sa k nemu ani nehodila.

Odporúčame: Butterfly haircut – strih vlasov si zamilovali celebrity a určite si zamiluješ aj ty!

bob účes

Zdroj: instagram.com/the_bob_haircut

FLOB nie je žiadna novinka

Je to len hra so slovíčkami? Možno áno, pretože je to stále mikádo, ktoré je však uhladené, vďaka čomu je ideálne pre tie dámy, ktoré majú rovné vlasy. Nevyžaduje si žiadnu komplikovanú úpravu – niekedy stačí vlasy len prehrabnúť a vyraziť. Aby ste však docielili uhladený vzhľad, je vhodné vlasy upraviť stylingovými prípravkami a zafixovať lakom na vlasy. Pre hravejší dievčenský look môžete zvoliť aj verziu s vlasmi za uchom.

Neprehliadni: Trendy účesy pre mužov: Čo sa nosí tento rok?

- FLOB účes
1 z 5

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Elena Švachová 09.04.22 00:08

karma
109.00

Páči sa mi to, super.

  • 0
Odpovedať

Vlasta Mäsiarová 20.04.22 22:59

karma
100.00

Moje vlasy si prosia takýto účes, sú super a slečne to pristane

  • 0
Odpovedať

Marianna Rajniaková 03.05.22 08:31

MR
karma
109.00

záleží aj od typu vlasov, mne to napr. nepristane, lebo sa mi každá strana vladov krúti inak a neni lahké vlasy upraviť do želaného tvaru,

  • 0
Odpovedať

Lenka Šluchová 09.06.22 12:58

karma
-1.00

takto ma zvykla kaderníčka strihať posledný čas si neviem nájsť na ňu čas ale keď sa ku nej dostanem tak opäť zvolím tento strih. Ale článkom som sa inšpirovala poviem jej aby mi aj melír spravila.

  • 0
Odpovedať

Martin Matta 19.06.22 13:13

MM
karma
-1.00

páči sa mi to aj moja dcéra má teraz takýto účes

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní