Najjednoduchší účes na ples či oslavu – tento styling hravo zvládneš doma aj ty!

Najjednoduchší účes na ples či oslavu – tento styling hravo zvládneš doma aj ty!

Obdobie plesov je v plnom prúde. Okrem spoločenských udalostí tohto druha sa pridávajú neustále aj nejaké oslavy a zabudnúť nemôžeme ani na svadby, ktoré sa usporadúvajú prakticky v ktoromkoľvek ročnom období. Mimo toho môžeme spomenúť aj návštevu divadla či rôzne spoločenské akcie na vyššej úrovni a vyššej dôležitosti. A s týmto všetkých prichádza ruka v ruke aj otázka, ako sa vhodne upraviť a vyzerať štýlovo a elegantne. 

Jedným z kľúčových prvkov celej prípravy na tieto udalosti je aj správny účes. Nech už ste pozvaní ako hostia na večerný ples, rodinnú oslavu alebo svadbu, vhodný účes môže vytvoriť dokonalý dojem a dodávať vám sebavedomie počas celej udalosti. 

Mnohé ženy sa pri takýchto príležitostiach vkladajú do rúk šikovných kaderníčok, ktoré vedia vyčarovať účesy rôzne druhu. Čo však prípade, ak na to nemáme čas, prípadne nemáte takú osobu, na ktorú by ste sa mohli v tomto spoľahnúť, alebo chcete nejaké tie peniažky ušetriť, keďže účes u profesionála nie je lacnou záležitosťou? Poradíme!

Slávnostný a elegantný účes za pár minút

Prinášame inšpiráciu na ten najjednoduchší elegantný účes vhodný aj do spoločnosti, ktorý rozhodne zvládnete bez problémov aj vy. Je vhodný pre trošku kratšie aj dlhšie vlasy, rovné aj vlnité, jemné aj hustejšie. 

Postačí vám naň elastická čelenka, okolo ktorej v zadnej časti vlasy jednoducho obmotáte. Môžete zvoliť jednoduchú nenápadnú čelenku a účes ozvláštniť nejakou sponou, ako vidieť aj na videu nižšie. Alebo rovno zvoľte nejakú okrasnú čelenku na gumičke, napríklad s kvietkami, kamienkami alebo perličkami. 

Takýto účes je skutočne hotový doslova za pár minút a je vhodný rozličné spoločenské príležitosti. Čo naň hovoríte? Páči sa vám takýto jednoduchý, no elegantný účes?

Pozri aj: ​Chceš vyskúšať účes s ofinou? Zvoľ správny strih ofiny podľa typu tváre

@silverqueensandkings Chignon Tutorial!!! This is such an easy look to accomplish. Use a stretchy elastic headband with a nonslip silicone strip and roll your hair around it. Add a decorative clip or comb and you have an elegant, easy hairstyle. If you find the hair and wants to slip, add a few bobby pins to secure it. What I love most about it is I can easily tighten or adjust the style by removing the comb and rolling the hair tighter. Perfect for a wedding or a fancy dinner, or a day at work * Reposted from @chroniclesofgraytransformation * Curated by @eskkal_travel To get featured Tag #silverqueensandkings Follow @silverqueensandkings Follow @beautyforthequeens French My other accounts @photoball101 @eskkal_travel #bun #chignons #updo #howtobeauty #chignons #howto #tutorial #hairstyletutorial #followers #gogrombre #grombre #embracingthegray #gray #grey #grayhairgrowout #longhair #naturalgrayhair #grayhair #greyhair #33months #longhairstyles #longhairdontcare #grayhairtransition #grayhairinspiration #grayhairinspiro #grayhairstyles #thisis50 #silversister #silversisters #hairstyle ♬ son original - silverqueensandkings
- Anketa

PÁČI SA TI TENTO ÚČES?

Odpovedalo 0 ľudí  

Áno, poznám tento trik s čelenkou a už som ho aj skúšala.
0%
Účes vyzerá veľmi pekne, možno to niekedy vyskúšam.
0%
Vyzerá to super, ale asi by som to aj tak nezvládla.
0%
Skôr nie, páčia sa mi iné štýly účesov.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní