VIDEO: Čo je hydrogélová maska? V tomto má navrch oproti textilnej pleťovej maske!

VIDEO: Čo je hydrogélová maska? V tomto má navrch oproti textilnej pleťovej maske!

Pravidelné používanie pleťových masiek je dôležité pre udržanie zdravého, krásneho a mladistvého vzhľadu pokožky. Masky na tvár majú mnoho prospešných účinkov, vrátane hlbokého čistenia pórov, odstránenia odumretých kožných buniek, hydratácie pokožky, zmiernenia podráždenia, upokojenia pleti, rozjasnenia, podpory regenerácie a ďalších. 

Okrem toho môžu pleťové masky posilniť prirodzenú ochrannú bariéru pokožky, zlepšiť jej elasticitu či vyrovnať tón pleti. Na trhu je dnes k dispozícii široká škála pleťových masiek, ktoré sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym potrebám a typom pokožky. Avšak, odlišné sú nielen účinky masiek, ale aj ich formy. Klasické sú gélové a krémové masky, mnohé ženy si tiež obľúbili masky zlupovacie.

Okrem toho sa v posledných rokoch rozbehol trend látkových a textilných masiek. Podobnú formu majú pritom aj takzvané hydrogélové masky, ktoré prichádzajú s mnohými benefitmi. Kým látkové masky sú obvykle vyrobené z mikrovlákna alebo bavlny, hydrogélové majú podobu pružného tenkého gélového materiálu, ktorý je podobný želatíne. 

Hydrogélové masky sú vyrobené z gélu, ktorý je mäkký, pružný a ľahko prispôsobiteľný tvaru tváre. Veľkou výhodou hydrogélovej masky je napríklad to, že gél poskytuje chladivý a upokojujúci efekt. Tento druh masiek má aj skvelé hydratačné vlastnosti. Viac vám o hydrogélových maskách prezradíme vo videu!

Zisti všetko dôležité o hydrogélových maskách vo videu:

- Anketa

POUŽÍVAŠ VO SVOJEJ SKIN CARE RUTINE HYDROGÉLOVÉ MASKY?

Odpovedalo 27 ľudí  

Áno, zbožňujem ich. Siaham po nich pravidelne.
37%
Párkrát som ich už skúšala.
19%
Už som o nich počula, ale ešte ich neskúšala.
26%
Vyskúšala som ich, ale nesedia mi.
15%
Ani som nevedela, že takéto masky existujú.
4%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní