Objavte najcennejšiu výživu pre vašu korunu krásy!

Objavte najcennejšiu výživu pre vašu korunu krásy!

Zima dáva našim vlasom poriadne zabrať. Doprajte im už teraz správnu kúru, aby vám na jar spod čapice vykúkali hodvábne, lesklé a hlavne zdravé vlasy. Ponúkame vám tipy, ako na to.

Ak túžite po krásnych vlasoch, doprajte si stravu plnú vitamínov, minerálov a mastných kyselín. Pomocnú ruku vám však môžu podať aj vlasové prípravky. Okrem správneho šampónu sú alfou a omegou aj ošetrujúce a stylingové produkty.

Vitamín krásy biotín

Prečo milujú naše vlasy práve biotín? Pomáha im lepšie rásť, hydratuje ich, vyhladzuje, dodáva im lesk a pružnosť. Má schopnosť dodávať vlasom keratín, a práve  tento proteín je stavebný prvok vlasov. Ak vás trápi spľasnutý účes bez objemu, potom siahnite po starostlivosť na vlasy s obsahom biotínu.

Jojobový a kokosový olej

Jojobový olej je absolútnou jednotkou, pokiaľ ide o obnovu poškodených a suchých vlasov. Preniká hlboko do štruktúry vlasov a dodáva im vlhkosť od korienkov až po končeky. Preto býva súčasťou stylingových produktov. Kokosový olej dokáže skrotiť suché, krehké, elektrizujúce i drsné vlasy. Je priam svätým grálom pre nepoddajné a kučeravé vlasy, ktorým dodáva vlhkosť a poskytuje ochranu pri kulmovaní.

Odporúčame: Vlasy a najčastejšie mýty s nimi spojené – ktorým z týchto 10 tvrdení si verila?

Derma X

Zdroj: DERMAxPRO od Head & Shoulders

Účinná zbraň na suché vlasy

Trápia vás po zime oslabené a lámavé vlasy či lupiny? Tie môžu byť zapríčinené nielen studeným vzduchom, ale aj premnožením kvasinkovej huby Malassezia, ktorá sa za normálnych okolností na našej hlave vyskytuje prirodzene. Suchá pokožka je potom ako rozbitá váza a nedokáže hydratovať ani vaše vlasy. Výborným riešením je kolekcia šampónu a kondicionéru DERMAxPRO od Head & Shoulders. Obsahuje nielen účinnú látku piroktón olamín, ktorá pomáha eliminovať Malasseziu, ale aj množstvo výživy v podobe aktívneho aloe, kokosového mlieka vitamínu E. Toto ,,kombo“ posilní kožnú bariéru, aby bola pokožka na hlave vlhšia, vyživená a bez lupín, čo sa prejaví aj na zdravších a lesklejších vlasoch.

Neprehliadni: Čierno-čerešňová farba na vlasy je aktuálnym trendom: Neváhaj a vrhni sa na zmenu!

Pantene Pro-V

Zdroj: Pantene

Styling plný výživy

To, že stylingové prípravky ničia našu korunu krásy už dávno neplatí. Naopak, niektoré prípravky dokážu vlasy nielen krásne upraviť, ale aj bohato vyživiť. Zahoďte obavy za hlavu, popustite uzdu vašej kreativite a doprajte vlasom slobodu pri ich úprave. Vyskúšajte horúcu novinku – kolekciu Pantene Pro-V, ktorá prináša vyživujúce peny s kokosovým olejom pre neodolateľné kučery a s biotínom pre zvýraznenie objemu. Nové laky Pantene Pro-V obsahujú jojobový olej a pomáhajú skrotiť vlasy bez toho, aby zanechali pocit krepovatenia alebo zlepenia. Poskytujú 24-hodinovú dlhotrvajúcu fixáciu.

Kúpite v sietí predajní dm drogerie markt alebo online na mojadm.sk.

Pantene stylingové prípravky

Zdroj: Pantene


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Linda Nijkl 05.10.23 09:08

LN
karma
-1.00

S akou značkou farieb na vlasy máte dobrú skúsenosť? A akú vlasovú kozmetiku používate?

  • 0
Odpovedať

Sofia Lokosova 10.10.23 10:07

SL
karma
-1.00

ja mam velmi dobru skusenost s farbou na vlasy od khadi, je to rastlinna farba :) a od nich si kupujem aj celu vlasovu kozmetiku

  • 0
Odpovedať

Lucia Ma 19.10.23 13:23

LM
karma
-1.00

aj ja pouzivam tuto vlasovu kozmetiku, mne ich sampon s kondicionerom na vlasy fest sadol :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní